Januar utvalgte showcase

Opprettet den

Januar utvalgte showcase

Januar utvalgte showcase - når vinlagring blir kunst

Hver måned velger vi ut månedens showcase. Det kan både være en vinkjeller, et vinrom eller en flott installasjon av et vinskap. 

ALLE KAN DELTA – Det eneste du trenger å gjøre er å sende inn ett eller flere bilder av installasjonen din (kjøpt hos oss), så velger vi en vinner hver måned. 
Du sender bildene og deltar i konkurransen på info@wineandbarrels.com. 

 

 

 

Kunden: Privat

Moduler: Caverack vinreoler i eik

Flaskekapacitet: ca. 230 flasker

Location: Odense - Danmark

 


Ved oppussing av huset eller nybygg vi ser vi nå en populær trend, nemlig det å sette av plass til et dedikert vinrom. I månedens showcase besøker vi Pernille og Morten og utforsker hvordan de smart og stilig integrerte et vinrom i huset sitt.

Pernille og Mortens hjem har gjennomgått en imponerende forvandling gjennom en større oppussing. Dette har gitt dem en vakker stue som er åpen mot spisestuen i forbindelse med kjøkkenet. Renoveringen ga dem en hvit vegg og et innebygd skap, og det førte dem til en idé – et vinrom.


Huset inneholder også en stor kjeller, hvor det ellers hadde vært naturlig å lage et vinrom, men Morten var glad for at de ikke valgte den ideen. Han nyter vinrommet hver dag og tror ikke han hadde gjort det i like stor grad om det var i kjelleren.


''Selve vinrommet er som et maleri i stua, noe som gir hygge'', beskriver Morten med et smil. To elegante smijerns glassdører gir ikke bare tilgang til vinsamlingen, men gir også stua et designelement.

Vinrommet består av Caverack vinmoduler i eik. Fargetonene til Caverack modulene matcher godt eikeparketten som strekker seg gjennom hele huset.

Det gjennomtenkte designet i vinrommet inkluderer uttrekkbare hyller som gjør det enkelt for Morten å inspisere og organisere vinene sine. ''Jeg kan finne på å gå inn i vinrommet og fikse litt på vinen og bare nyte rommet'', deler han entusiastisk.

Med plass til rundt 230 flasker har Morten og Pernille skapt et praktisk rom som ikke bare kan lagre vin, men som også fungerer som et flott blikkfang man kan nyte fra stua.

Et viktig element for paret var synligheten til rommet. Den er plassert slik at de kan sitte i sofaen eller ved spisebordet og se rommet og vinene. På denne måten blir vinrommet ikke bare et oppbevaringsrom, men også et samtaleemne blant gjestene.


Pernille var i utgangspunktet skeptisk til ideen om et vinrom midt i stua. Hun syntes ikke vininteressen deres var stor nok til å prioritere et vinrom men har nå ombestemt seg. Det har tilført en ny dimensjon til livene deres. — ''Rommet kommer med et ansvar, og Morten er enda mer interessert i vin nå enn før han fikk det'', sier Pernille smilende.

Morten og Pernilles vinrom er som nevnt ikke bare et oppbevaringssted for viner; det er et kunstverk, et samtaleemne og en kilde til glede og samhold.


Winandbarrels er begeistret for å ha bidratt til å gjøre visjonen deres til virkelighet og ser frem til å fortsette å tilby unike og eksklusive vinlagringsløsninger til alle som drømmer om det.
Les mer om mulighetene for et vinrom her.


Vil du se mer av Pernille og Mortens oppussing, kan du finne inspirasjon på Pernilles Instagram-profil her: PERNILLE FRIIS, DK @pernullefriis.
 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør