Vinskap på 30 cm, et smalt og stilig valg

Et vinskap på 30 cm er forholdsvis smalt, og perfekt egnet for elegant oppbevaring av et begrenset antall vinflasker hjemme. Hos oss finner du vinskap i dette formatet som gir din vin den riktige temperaturen for lagring og servering. De beskytter mot UV-stråler og har stilsikker design. Det er bare å se seg omkring – du finner sikkert et vinskap som passer her hos oss.


Smale vinskap glir inn i møblementet

Det finnes svært mange forskjellige måter å oppbevare vin på. Hos oss har vi store og små vinstativer på menyen, og et meget fullverdig utvalg av vinskap. Våre vinskap foreligger i alle slags størrelser. Et 30 cm vinskap kan beskrives som et smalt alternativ.

Ved å velge bredde på 30 cm for ditt vinskap, vil du oppleve at det utgjør en meget naturlig del av innredningen ellers. Du trenger ikke sette av mye plass, og rommet vil ikke domineres av vinskapet.

Dermed kan du trygt velge et smalt vinskap i dette formatet dersom du ønsker et diskret skap. For eksempel hvis du kun ønsker enkel og praktisk tilgang til riktig temperert vin i spisestuen eller lignende.

Et vinskap på 30 cm kan være ideelt på kjøkkenet

Mange velger nå å plassere et mindre vinskap på kjøkkenet. Større modeller er gjerne forbeholdt bod eller en spesialbygd vinkjeller. Virkelig store skap er som regel såpass plasskrevende at det ikke er verdt å sette dem på kjøkkenet. Dessuten er det ikke nødvendigvis ønskelig å ha din vin stående for permanent, langvarig lagring på et rom hvor temperatur og lysforhold endrer seg så drastisk som tilfelle er på et kjøkken som brukes sånn passelig mye.

For all del, våre vinskap holder konstant temperatur, med flere temperatursoner, og skadelig UV-lys blokkeres. Likevel er ikke kjøkkenet det best tenkelige stedet å langtidslagre dine vinflasker.

Derimot kan du behøve et smalere vinskap på 30 cm på kjøkkenet. Det vil egne seg til mer kortvarig lagring. For eksempel for å gi dine flasker perfekt temperatur for servering. Siden slike skap ikke tar opp så mye plass, glir de enkelt inn på de fleste kjøkken.

Trenger du et mindre skap for servering?

Hvis du ønsker å ha vinskapet ditt stående der du faktisk serverer vin og mat, så er også et vinskap med 30 cm bredde et egnet alternativ. Dette smale skapet passer godt i spisestuen og ellers hvor man hygger seg hjemme.

Siden skapene tar opp lite plass, blir de lett en naturlig del av møblementet. Vi har mange stilige modeller på menyen, slik at du kan finne et 30 cm vinskap som står i stil med det øvrige innboet. Selvsagt er det viktig å prioritere design når man skal ha et nytt møbel i rom hvor man underholder gjester. Det får du ved å velge et av våre bedre vinskap.

Siden de færreste prioriterer å oppbevare store mengder vin i stuen sin, er også et smalt skap klokt å vurdere. Mens du lar dine edle dråper lagres trygt og godt, i skap eller stativ, i husets vinrom, lar du de flaskene som skal serveres snart godgjøre seg med perfekt temperatur i det lille, nette vinskapet som står ved spisebordet. En praktisk og elegant løsning.

Frittstående, integrerte eller innebygget 30 cm vinskap?

Når det gjelder valg av akkurat hva slags 30 cm vinskap du bør kjøpe, er en av de viktigste avgjørelsene hvorvidt du ønsker et frittstående, integrerte eller innebygd skap. Her er det en hel del faktorer å vurdere.

Et frittstående skap kan du plassere hvor du selv ønsker. Du kan også enkelt flytte det dersom behovet skulle melde seg. Når det kommer til montering trenger du ikke tenke på stort annet enn å ha nok plass og et støpsel i nærheten.

Et innebygget vinskap på 30 cm vil i de fleste eksempel ta seg bedre ut og gi et mer fordelaktig estetisk preg. På den annen side får du et mindre fleksibelt skap.

Vi hjelper deg velge riktig vinskap med 30 cm bredde

Det er ikke rent lite å velge blant når du sjekker vårt utvalg av vinskap. Mangfoldet kan gjøre det litt vanskelig å bestemme akkurat hvilken modell som passer aller best med dine behov og omstendigheter.

Har du bestemt deg for at det riktige formatet for deg er 30 cm bredde, gjenstår fremdeles mye å tenke på. Du må vurdere hensyn som kapasitet, antall temperatursoner, hvorvidt du bør velge et frittstående eller innebygget skap, og så videre.

Vi ønsker alle velkommen til vårt showroom i Oslo. Der kan du snakke med våre kunnskapsrike medarbeidere. De kan hjelpe deg å treffe blink med neste kjøp, enkelt som bare det. Du kan også ta våre vinskap i nærmere øyesyn.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør