Vakuumsystem

Korrekt oppbevaring av vin etter åpning og optimal rengjøring er essensielt for å kunne nyte best mulig vin.


Riktig oppbevaring av vin eller champagne etter åpning er avgjørende for om vinen bevarer den gode smaken og de innbydende aromaene. Særlig med mer eksklusiv vin er det irriterende om den ikke oppbevares korrekt hvis du ikke når å drikke flasken ferdig samme dag som du åpner den.

Det aller viktigste å sørge for når du oppbevarer åpnede vinflasker er å ha en tett propp for å unngå ytterligere oksidasjon. Vi forhandler propper fra Gard Bulles og Universal som kan brukes til både vin- og champagneflasker.

I tillegg finner du også den elegante Gard´Vin-proppen med sitt unike pumpesystem som fjerner luften og viser om vinen er lukket som den bør være. Dette er et utmerket produkt til deg som oppbevarer vin i én eller flere dager etter åpning, men samtidig ønsker å bevare den gode smaken til hvert eneste glass.

Hvis du elsker champagne kommer vår champagnepropp med innebygd bobleindikator til å passe midt i blinken. Proppen viser om champagnen fortsatt inneholder og forteller om du kan nyte en god champagne også i dagene etter at du har åpnet flasken. Kanskje er dette gaveidéen til verten eller livsnyteren?

Til rengjøring av vinkaraffelen, vinflasker og lignende behøver du en flaskerenser som kan nå helt til bunns og fjerne eventuelle vinrester samt sørge for en optimal rengjøring. Vi forhandler også et effektivt tørkestativ og en holder til både vinkaraffel og -glass.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør