Få en vinholder som passer perfekt til dine behov

Leter du etter en vinholder? Hvis du ønsker en praktisk og stilfull løsning for vinflaskene dine, er Wineandbarrels stedet å se. Vi tilbyr ulike produkter som vil komplettere din vinopplevelse og gi deg akkurat den rette lagringsplassen. Bla gjennom vårt store utvalg av vinholdere og finn et design som passer din smak.


Velg en vinholder for ideell lagring

I bunn og grunn handler konseptet med å lagre vinflasker om stabilitet og ro. Flaskene lagres helst på et mørkt sted med en konstant temperatur. Det er også svært viktig at flaskene ligger ned for å sikre at korken alltid er i kontakt med innholdet og dermed holdes glatt og tett. For å lagre flaskene på denne måten, er en vinholder eller et vinskap en ideelle enhet.

Enten du velger å lagre vinen din på kjøkkenet eller i et eget rom, har vi en praktisk løsning klar for deg hos Wineandbarrels. Og uansett din stil eller behov, kan du finne et utvalg av vinholdere som vil innfri forventningene dine og bidra til å forlenge vinens levetid her på denne siden.

Avklar dine behov før du kjøper en vinholder

Det er mange løsninger når det gjelder vinholdere. Leter du etter en måte å lagre så mange flasker som mulig til lavest mulig kostnad, eller anses vinholderne som en ekte møbelbit som skal være en integrert del av hjemmedekoren din?

Du bør også vurdere forbruksmønsteret ditt når det gjelder vin. Hvis du ofte kjøper en større mengde av samme vin, for eksempel hele esker med seks eller tolv flasker av gangen, kan en eske med store rom være en god idé.

Er du heller typen forbruker som kjøper en eller to flasker av en bestemt vin? I så fall foretrekker du kanskje en vinholder der du enkelt får tilgang til hver enkelt flaske uten å måtte flytte andre flasker. Wineandbarrels tilbyr vinholdere som matcher alle dine spesifikke behov.

Skap en stilfull løsning for vinflaskene dine med en vinholder

Vinholdere er en praktisk måte å lagre vinen din på. Dette betyr imidlertid ikke at de ikke kan se elegante ut. Vi har et utvalg av vinholdere som ser bra ut og presenterer flaskene dine på en veldig fin måte samtidig som de gir deg en flott oversikt over samlingen din.

For eksempel kan du vurdere de vakre trevinholderne fra Winerex. Disse vinholderne er tilgjengelige i tre forskjellige typer tre og i en rekke former, størrelser og design for praktisk talt enhver smak.

Hvis estetikk er en prioritet, kan vi også presentere deg for Renato sitt vinholdesystem. Disse variantene kommer utelukkende i svart, men du kan finne mange interessante design. Denne typen hyller ser vakre ut både i en butikk eller restaurant, men også i din private vinkjeller. Vinholdene leveres ferdig montert og klare til bruk umiddelbart.

Få rimelige vinholdere

Hvis du ønsker å lagre mange flasker så økonomisk som mulig, finnes det også flere alternativer hos Wineandbarrels. De klassiske innstikkshyllene fra Mensolas er perfekte hvis du ønsker en god oversikt over vinen din, da disse hyllene gjør det enkelt for deg å plukke opp en spesifikk flaske fra samlingen din.

Hyller fra Mensolas leveres umonterte, men er enkle å sette sammen, og de er tilgjengelige i mange størrelser som kan kombineres. Dette gjør at vinopphenget ditt kan vokse sammen med vinsamlingen din, da du kan omorganisere og legge til akkurat den enheten du trenger.

Trevinholderne fra Vinikea er også et godt valg, da du virkelig får lagringsplass for mange flasker til svært lave priser. Dette merket tilbyr ulike design som vil hjelpe deg med å skape en organisert og sikker lagringsplass for vinene dine. Disse rimelige trevinholderne må du montere selv, men dette gjøres raskt og enkelt.

Velg designet som passer din personlige smak

Hos Wineandbarrels har vi et stort utvalg av små og hendige metallvinholdere. Du kan bruke dem som en displayhylle for flasker eller som en fin brakett å montere på veggen.

Ta en titt på våre Vino-veggoppheng, for eksempel. De er tilgjengelige som hyller med en dybde på henholdsvis en, to eller tre flasker og med en høyde på ni eller tolv flasker. De er også tilgjengelige for åtte eller ti magnumflasker med enkelt flaskedybde.

Du kan også se våre vinsativ i tre fra Pupitre for flasker med musserende vin og de kule hyllehyllene fra Vinobarto laget av gamle vinfat. Disse merkene lager vakre vinholdere med et rått, men elegant design. For eksempel er Vinobarto-hyllene laget av brent tre, noe som gir dem et unikt utseende.

Organiser vinkjelleren din med Wineandbarrels

Er du ikke sikker på hvordan du best bør lagre vinen din? Hvis du ønsker å prøve ut måter å organisere og dekorere din helt egen vinkjeller på, kan du gjøre det med vårt tilpassede designverktøy. Her kan du finne vårt utvalg av vinmøbler, vinholdere og til og med vinskap fra vårt sortiment. Dimensjonene vises automatisk når du velger gjenstandene.

Vil du se utvalget vårt av produkter fysisk? Besøk da vårt showroom i Oslo. Her vil du kunne se alle våre vakre vinholdere, vinskap og resten av vårt utvalg.

Opplev vårt utvalg av vinskap

Hvis du leter etter en løsning som lar deg oppbevare vinflaskene dine ved en bestemt temperatur, kan du vurdere våre vinskap. Et vinskap er en type kjøleskap som tilbyr optimale forhold for oppbevaring av vin, da den opprettholder en jevn og ideell temperatur.

Et vinskap er praktisk både for kort- og langvarig lagring. Med en kjøler kan du enkelt holde et par flasker med din foretrukne vin klare for når du vil nyte et glass vin. Fordi kjøleskapet gir stabilitet, ro, samt riktig temperatur og fuktighet, er det også flott for lagring av vinene dine over en lengre periode. Vinkjøleskapet beskytter også flaskene dine mot lys.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør