Vinikea

Billige vinreoler med markedets billigste oppbevaring per flaske. Vin ikea vinhyller garanterer billig oppbevaring av mange flasker.

 


Her har du våre beste selerter. Vinhyller og vinholdere av mange varianter, som alle har den gode prisen til felles.

Vårt sortiment av reoler og racks til vin spenner svært bredt i forhold til design og pris. Her i serien med produkter fra Vinikea får du høy verdi for små penger.

Mangler du en liten reol til bunnen av kjøkkenskapet, eller savner du kasser til både transport og oppbevaring av vin, så finner du det her.

Selv om budsjettet ikke er ubegrenset, betyr ikke det at man trenger å gå på kompromiss med design og kvalitet. Her i nettbutikken finner du mange gode eksempler på vinhyller til begrenset plass og budsjett.

Hvis du leter etter kreative og dekorative måter å vise frem flaskene dine på, finner du det også her.

Billigst per vinflaske
Eliza og Cava er vinreoler i tre som gir deg den billigste prisen per vinflaske som skal oppbevares i vinrommet eller kjelleren. De er enkle å montere og ser flotte ut, samtidig som du kan plukke ut én enkelt flaske uten å måtte flytte på andre flasker.

De fine modulene Elba, Gavi, Lago og Boca med fast ramme og forskjellig interiør i form av kryss eller hyller har en svært god størrelse. De er ideelle til å stable oppå hverandre, slik at du får en flott reol i en kombinasjon og størrelse akkurat som det passer deg.

Når det gjelder metallvinreoler, har vi også noen gode muligheter. Fina er en flott vinhylle i sort metall, hvor du kan oppbevare mange flasker til en rimelig penge-begge i vår billige serie av Vin ikea vinreoler.

Morsomt og flott
Hvis du har lyst til å vise frem noen av favorittflaskene dine på en vegg som et dekorativt innslag i innredningen, har vi også mange flotte løsninger.

De fine stavene med borede hull er flotte til veggen på kjøkkenet eller spisestuen. Og de finnes i tre eller børstet aluminium.

Som et spesielt dekorativt innslag kan du med vinholderen Vini montere 12 flasker på veggen og la dem utgjøre en urskive. Du kan velge om du vil la oss levere eller om du foretrekker å stå for en annen løsning.

Reoler til deg som lagrer vin i hele kasser.
Roma er konstruert i metall med to trehyller som er montert på teleskoputtrekk som en form for flat skuff uten sider. Her kan du sette de flotte vinkassene til skue samtidig som flaskene er lett tilgjengelige.

ROMA-reolene kan stables oppå hverandre og kan plasseres ved siden av hverandre slik at de utgjør en stor reol til de lekre trekassene. 

Vi anbefaler at man bare setter tre kassereoler oppå hverandre.

Dessuten anbefaler vi at du fester modulene til gulvet og veggen for optimal stabilitet.
Det er mange kilo som må holdes styr på. Spesielt når man trekker en fullt lastet hylle helt ut.

Reolene leveres umontert og kan enkelt monteres ved å følge den vedlagte veiledningen.
Det følger ingen tomme trekasser med ved kjøp av ROMA vinkassemodul. 

Bokser til flasker
I den helt lavpraktiske og samtidig dekorative enden har vi noen flotte kasser. Konseptet minner litt om de gamle ølkassene i tre med håndtak.

Eskene kan stables oppå hverandre, men kan også vippes slik at de ligger ned og fungerer som en vinhylle.

Vinhyller i pleksiglass

Med de smarte vinholderne i akryl kan du presentere flaskene dine på en flott måte. Enten det er en vinhylle til veggen eller et smart display til én enkelt flaske du leter etter, så finner du det her. Vino Art Design har utviklet og designet en serie av unike vinholdere, som alle er utført med utgangspunkt i plater av akryl.

Plexiglass er historien om et varemerke som språklig har blitt synonymt med en mer generell ting.

Litt som at Jacuzzi er et varemerke som av og til brukes som en generell betegnelse på spabad. Andre eksempler er Kleenex, Post-it, Walkman og også Frisbee.

Flaskeholder i akryl

Plexiglass er laget av akryl, som igjen er et plastmateriale. En vinhylle i pleksiglass er altså akkurat det samme som en vinhylle i akryl. Klar akryl er fint og gjennomsiktig som glass, men svært sterkt og ikke så skjørt. 

Vinhyllene i akryl fra Vino Art Design finnes i utrolig mange utforminger og størrelser. Gjennomgående er designet elegant og med en stil som peker mot et moderne italiensk og skandinavisk uttrykk. Det kan man se på det lette, strømlinjeformede og nærmest minimalistiske uttrykket. 

Blant de mange fine designene finnes alt fra hele reoler til holdere av én enkelt vinflaske.

Vinholder til vegg

Vino Art Designs akrylvinreoler fås i modeller som kan monteres på veggen. De svevende flaskene ser veldig elegante ut når de henger i en vinhylle i klar plast.

De kan henges i stuen, på kjøkkenet eller i vinrommet. På den måten kan du på en vakker måte utnytte all plassen i vinkjelleren med en flott vinflaskehylle i klar plast.

Vinholder til gulvet

Hvis du leter etter en flott vinhylle med stor kapasitet og ønsker å bevare det elegante svevende uttrykket, så er det noen virkelig flotte displayreoler i klar akryl fra Vino Art Design. 

Også her kan du innrede en hel, liten vinkjeller med elegante vinreoler i klar akryl. Enkelte modeller har displayhyller med skråstilte flasker. Disse kan man ha sine fineste viner liggende til fremvisning i.

Akryl flaskeholder til bordet

Blant de litt mindre utgavene finnes det mange smarte og elegante holdere til én, to eller flere flasker.

Flaskeholderne passer godt til et bord, en bardisk eller et flott sted i en butikk. Det er også mange restauranter som bruker dem til å vise frem en vin, for eksempel månedens vin eller lignende.

Serveringsbrett i akryl

Vino Art Design kan også levere brett i akrylplate som er brettet i flotte former. Et serveringsbrett i pleksiglass er en elegant måte å presentere en velkomstdrink eller noen snacks på.

Vinhandler eller restauranteier – flaskereoler

Hvis du som virksomhet gjerne vil presentere husets vin eller ukens vintilbud, er det mange flotte muligheter i akrylproduktene fra Vino Art Design her.

Modellene Ostuni og Assisi er også så godt utstyrt at det er plass til et skilt på størrelse med et visittkort på foten av flasken som står i holderen. Med en slik fin stander på bordet eller resepsjonsdisken kan man presentere gjestene for en helt spesiell flaske og samtidig informere om et godt tilbud eller lignende.

Generelt er vinhyller i pleksiglass eller akryl svært anvendelige i butikker eller i hotell- og restaurantbransjen (HoReCa). I tillegg til at vinholdere i akryl er pene og elegante, er de også svært enkle å rengjøre med en klut og såpevann.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør