Utvidet bytteret til den 1. februar 2023.

Vinikea

Markedets billigste oppbevaring per flaske.


Vår bestseller! Vinstativ og -beholdere i mange varianter med én fellesnevner - den gode prisen.

Vårt utvalg av vinstativ og «racks» varierer både i forhold til design og pris. Vinikea-serien er ensbetydende med god verdi for pengene.

Står du og mangler et lite stativ til bunnen av kjøleskapet eller behøver du kasser som både kan oppbevare og transportere vin finner du flere muligheter hos oss. Et noe mindre budsjett er ikke ensbetydende med at du behøver å gå på kompromiss når det gjelder design og kvalitet.

Du finner også kreative og dekorative løsninger hvis du ønsker et stativ som presenterer flaskene dine elegant.

Laveste «flaskepris»
Eliza og Cava er to vinstativ i tre som tilbyr den laveste pris per oppbevarte vinflaske. Begge modellene er enkle å montere og har et elegant design. Du kommer lett til alle flaskene og behøver ikke å flytte på flasker for å få fatt på den ønskede vinen.

De flotte, romslige og tilpasningsdyktige modellene Elba, Gavi, Lago og Boca har fast ramme og interiør som enten kryss- eller hylleløsning. Disse vinstativene passer perfekt hvis du ønsker å stable flasker oppå hverandre.

Det finnes også noen gode alternativer blant vinstativene i metall. Vi er spesielt stolte av hjørnestativet Sesto - en perfekt måte å utnytte et hjørne i rommet på. Fina er et elegant vinstativ i svart metall og tilbyr oppbevaring av tallrike flasker til en lav pris.

Morsom og elegant
Hvis du har lyst til å vise frem noen av yndlingsflaskene dine på veggen eller som et dekorativt innslag i innredningen finner du løsningen hos oss.

Hva med våre flotte søyler i tre eller børstet aluminium som passer utmerket på kjøkken- eller stueveggen.

Dekorativ er også Vini-vinholderen. Her kan du montere 12 flasker på veggen slik at de utgjør en klokke. Du kan velge om du selv ønsker å stå for monteringen eller om vi skal levere og montere den for deg.

Kasser til flasker
Denne løsningen er muligens lavpraktisk, men samtidig svært dekorativ. Konseptet kan minne om de gamle treølkassene med håndtak.

Kassene kan trygt stables oppå hverandre, men de kan også legges ned og fungere som et dekorativt vinstativ.

Gjør som titusenvis av andre vinelskere..