Oppbevar vinen optimalt med et vinskap fra danske Cavecool

En Cavecool-vinkjøler er det ultimate tilbehøret for vinelskere som ønsker å oppbevare og servere vin på en optimal måte. Med en Cavecool-vinkjøler kan du oppbevare vinflaskene dine under optimale forhold, og sørge for at vinen alltid er kjølig og klar til servering. Med sitt stilige og moderne design passer en Cavecool-vinkjøler perfekt inn i ethvert hjem eller vinkjeller.

Her hos Wineandbarrels finner du et bredt utvalg av Cavecool-vinkjølere i ulike størrelser og utførelser, som vil dekke ethvert behov og budsjett. Utforsk vårt utvalg av Cavecool-vinkjølere og opplev den ultimate vinsmakingsopplevelsen i ditt eget hjem.


Cavecool-vinkjøler: Nordisk kulhet i kombinasjon med funksjonalitet og stil

Danske Cavecool designer vinkjølere som kombinerer nordisk kulhet med funksjonalitet. For Cavecool er design, kvalitet og pris avgjørende faktorer, og deres mål er å utvikle et enestående vinskap til en konkurransedyktig pris.

Det er ikke bare funksjonaliteten som er i fokus, men også presentasjonen av vinskapene. Cavecool-skapene har et elegant design som passer perfekt i ethvert hjem, og du vil ikke ønske å gjemme bort vinskapet og vinen. Med ulike størrelser vil Cavecool-skapene også appellere til vinelskere med begrenset plass i hjemmet. Enten du ønsker deg et frittstående, innebygd eller integrert vinskap, kan du få det fra Cavecool.

Dessuten kan du være trygg på at vinen din oppbevares på best mulig måte, når du går til innkjøp av en Cavecool-vinkjøler.

Få kvalitet med en Cavecool-vinkjøler

I dag er det ikke lenger kun vin-nerder som har et vinskap på kjøkkenet. Også «Hvermannsen», som bare setter pris på et perfekt temperert glass rødvin en lørdag kveld, eller den moderne innredningsentusiasten som vil ta vare på sine edlere dråper best mulig finner oftere og oftere plass til skapene.

Den økte kjennskapen til, og kunnskapen om, vinskap fører med seg en naturlig etterspørsel etter kvalitet. For Cavecool kommer dette til uttrykk gjennom pålitelighet og funksjonalitet, og samtlige Cavecool-skap er utviklet på et fundament av gjennomtestede og pålitelige komponenter fra erfarne og dyktige underleverandører. Alle ledd i produksjonskjeden vet nøyaktig hva som skal til for å passe på dine vinflasker.

Cavecool lever kult design

Når man har ordnet det slik at et vinskapene består av anerkjente og pålitelige komponenter, bør man også sørge for en elegant innpakning. Det har Cavecool naturligvis også gjort, og skapene har alltid et gjennomtenkt utseende som passer inn i de aller fleste omgivelser.

Cavecool-skapene er til alle dem som setter pris på et nordisk uttrykk hvor minimalisme og enkelhet har sterk innflytelse på designet. Hvis vi skal trekke fram noen designelementer som Cavecool har gjort spesielt kult, må det være:

Under kan du lese mere om hvorfor vi synes disse elementene er spesielt kule:

Dørene på Cavecool-vinkjølere

Et gjennomgående trekk i skapene er de svarte dørene som uttrykker stil og klasse, men på en diskré og bevisst underspilt måte. Her kan du tydelig se at det er snakk om et flott og elegant vinskap som ikke sjenerer øyet.

Dette designuttrykket gjør skapene velegnede i et moderne hjem som innredes med respekt for stil og estetikk. De svarte dørene har Cavecool valgt å utstyre med et nydelig integrert håndtak i siden.

Hyllene i vinkjøleren

De lekre skapene er utstyrt med hyller som utstråler eleganse og høy klasse. De flotte og eksklusive trehyllene i de store modellene oser av kvalitet, mens de svarte hyllefrontene gir et mer diskret uttrykk til de mindre modellene.

De minste størrelsene

Cavecool sine vinkjølere henvender seg til mennesker med et ønske om å oppbevare vinen optimalt på begrenset plass. De aller minste modellene (6-8 flakser) gjør seg perfekt på hytta, i campingvognen eller ombord på båten og sørger for at rosé- og hvitvinen alltid ligger klar til servering.

Hvis du foretrekker øl kan du naturligvis også holde dette lekkert avkjølt i skapene.

Begynnerskapet: Kjøp din første vinkjøler fra Cavecool

Cavecool-sortimentet passer også godt til deg som er på jakt etter din aller første vinkjøler. Mange har behov for å «starte i det små» for å finne ut om et vinskap er noe for dem. Et Cavecool-begynnerskap til en fornuftig pris er et perfekt skap til nybegynneren som ikke setter dype avtrykk i husholdningsbudsjettet.

I disse skapene gir Cavecool deg muligheten til, på en enkel og rimelig måte, å få en smak på om vinlagring og -servering ved riktig temperatur er noe for deg. Og så gjør det jo ikke noe at skapene ser meget elegante ut i tillegg.

Vinskapet vokser

Når du blir bitt av vinsamler-manien, og får litt mer plass i boligen, er det stor «fare» for at ønsket og kravet om større kapasitet kommer snikende. Ofte vil du klatre mot toppen ett skritt av gangen, og Cavecool står klar med skaper til alle formål.

Med kul kvalitet og kult design til kule priser presenterer Cavecool løsninger til lagring av vin i én eller to kjølesoner med en kapasitet på helt opptil 168 flasker.

Få en Cavecool-vinkjøler til en kul pris

Det aller beste med de kule vinskapene fra Cavecool er prisen! Hovedoppgaven til utviklerne hos Cavecool er å lage vinskap som folk har råd til, da prisen på et skap er en avgjørende faktor når kresne vinelskere vil ha valuta for pengene. Det må i Cavecool sitt tilfelle kunne sies å ha lykkes,

Cavecool arbeider hardt på å markere seg på et segment i markedet hvor prisfokuset ikke skal gå på kompromiss med kvalitet og design. Ofte er det umulig å kombinere de tre faktorene, men Cavecool formår kunststykket og kan huke av samtlige kategorier.

Med et vinskap fra Cavecool er du garantert høy kvalitet til en lav pris.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør