Cavecool

Cavecool - Coolness ganger tre!


Dansk designet vinskap med gjennomtenkt nordisk coolness i høysetet – det er hva Cavecool handler om.

For Cavecool dreier det seg om tre ting: design, kvalitet og pris. Målsetningen er å utvikle et fenomenalt vinskap til en mer enn konkurransedyktig pris. Cavecool er altså et vinskap hvor du får mer for pengene enn i noe annet vinskap på markedet.

At vinskapene i tillegg presenterer seg på en elegant måte er heller ikke uten betydning, i alle fall ikke for deg som ikke ønsker å gjemme vinskapet og vinen bort. Cavecool-skapenes størrelse appellerer også til vinelskere med begrenset plass i hjemmet.

Cool kvalitet

De seneste års veritable boom på markedet for vinskap har samtidig medført en økt kjennskap til de ulike produktene blant forbrukere.

I dag er det ikke lenger kun vin-nerder som har et vinskap på kjøkkenet. Også «Hvermannsen», som bare setter pris på et perfekt temperert glass rødvin en lørdag kveld, eller den moderne innredningsentusiasten som vil ta vare på sine edlere dråper best mulig finner oftere og oftere plass til skapene.

Cool kvalitet – komponentene

Den økte kjennskapen til, og kunnskapen om, vinskap fører med seg en naturlig etterspørsel etter kvalitet.

For Cavecool kommer dette til uttrykk gjennom pålitelighet og funksjonalitet, og samtlige Cavecool-skap er utviklet på et fundament av gjennomtestede og pålitelige komponenter fra erfarne og dyktige underleverandører.

Alle ledd i produksjonskjeden vet nøyaktig hva som skal til for å passe på dine vinflasker.

Coolt design

Når man har ordnet det slik at et vinskapene består av anerkjente og og pålitelige komponenter, bør man også sørge for en elegant innpakning. Det har Cavecool naturligvis også gjort, og skapene har alltid et gjennomtenkt utseende som passer inn i de aller fleste omgivelser.

Cavecool-skapene er til alle dem som setter pris på et nordisk uttrykk hvor minimalisme og enkelthet har sterk innflytelse på designet. 

Coolt design – dørene

Et gjennomgående trekk i skapene er de svarte dørene som uttrykker stil og klasse, men på en diskret og bevisst underspilt måte. Her kan du tydelig se at det er snakk om et flott og elegant vinskap som ikke sjenerer øyet.

Dette designuttrykket gjør skapene velegnede i et moderne hjem som innredes med respekt for stil og estetikk. De svarte dørene har Cavecool valgt å utstyre med et nydelig integrert håndtak i siden.

Coolt design – hyllene

De lekre skapene er utstyrt med hyller som utstråler eleganse og høy klasse. De flotte og eksklusive trehyllene i de store modellene oser av kvalitet, mens de svarte hyllefrontene gir et mer diskret uttrykk til de mindre modellene.

Coolt design – de minste størrelsene

Cavecools vinskap henvender seg til mennesker med et ønske om å oppbevare vinen optimalt på begrenset plass. De aller minste modellene (6-8 flakser) gjør seg perfekt på hytta, i campingvognen eller ombord på båten og sørger for at rosé- og hvitvinen alltid ligger klar til servering.

Hvis du foretrekker øl kan du naturligvis også holde dette lekkert avkjølt i skapene.

Coolt design - begynnerskapet

Cavecool-sortimentet passer også godt til deg som er på jakt etter ditt aller første vinskap. Mange har behov for å «starte i det små» for å finne ut om et vinskap er noe for dem. Et Cavecool-begynnerskap til en fornuftig pris er et perfekt skap til nybegynneren som ikke setter dype avtrykk i husholdningsbudsjettet.

I disse skapene gir Coolcave deg muligheten til, på en enkel og rimelig måte, å få en smak på om vinlagring og -servering ved riktig temperatur er noe for deg. Og så gjør det jo ikke noe at skapene ser meget elegante ut i tillegg. 

Coolt design – vinskapet vokser

Når du blir bitt av vinsamler-manien, og får litt mer plass i boligen, er det stor «fare» for at ønsket og kravet om større kapasitet kommer snikende. Ofte vil du klatre mot toppen ett skritt av gangen, og Cavecool står klar med skaper til alle formål.

Med cool kvalitet og coolt design til coole priser presenterer Cavecool løsninger til lagring av vin i én eller to kjølesoner med en kapasitet på helt opptil 168 flasker.

Coole priser

Det aller beste med de kule vinskapene fra Cavecool er prisen! Hovedoppgaven til utviklerne hos Cavecool er å lage vinskap som folk har råd til, da prisen på et skap er en avgjørende faktor når kresne vinelskere vil ha valuta for pengene. Det må i Cavecools tilfelle kunne sies å ha lykkes!

Cavecool arbeider hardt på å markere seg på et segment i markedet hvor prisfokuset ikke skal gå på kompromiss med kvalitet og design. Ofte er det umulig å kombinere de tre faktorene, men Cavecool formår kunststykket og kan huke av samtlige kategorier.

Med et vinskap fra Cavecool er du garantert høy kvalitet til en lav pris. 

Cavecool er coolt design og cool kvalitet til coole priser! 
 

Gjør som titusenvis av andre vinelskere..