Vinservering

Effektiv og stilfull vinservering.


Å servere vin må gjerne være elegant, men det aller viktigste er å unngå å søle på duk, klær og gulv. Derfor er det viktig med de riktige redskaper når vinen serveres for gjestene eller ved en hyggelig familiekveld i sofaen.

Vi har et stort utvalg av vinserveringstilbehør, blant annet skjenketuter av beste kvalitet og i forskjellige design. Sortimentet vårt består også av en trendy dryppring fra BOJ, ulike dekanteringstrakter, forkle fra Sommelier og mye mer.

Når du serverer vin er det viktig at vinen holder riktig temperatur slik at alle vinens aromaer og smaksnyanser kommer til rette. Dette gjelder spesielt for rød- og hvitvin, men er også viktig hvis du ønsker å servere rosévin eller champagne. Et vintermometer er derfor et nødvendig redskap og hos oss finner du blant annet det trendy vintermometeret fra BOJ som oser av kvalitet. Termometeret er designet og produsert i Spania av spanske vinspesialister.

Til å holde hvitvinen og champagnen avkjølt tilbyr vi også elegante og effektive vinkjølere fra Grand Cru. Vinkjølerne kommer i et lekkert design og fås i fargene gull, sølv, hvit og metall. Designet er nederlandsk (Robert Groeneveld, La Fraicheur) og vinkjølerne er en perfekt gave til vinelskeren som setter pris på god stil og kvalitet.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør