Utforsk vinskap med bredde på 40 cm

Et vinskap med 40 cm bredde kan være et meget praktisk valg. Vinskap i dette formatet tar ikke opp svært mye plass, og kan dermed gli sømløst inn i hjemmets innredning. Vi har vinskap med 40 cm bredde som passer like godt i finstuen som på kjøkkenet på vår meny. Ønsker du å finne skapet for deg på vår meny, er det bare å utforske sortimentet her.


Frittstående vinskap med en bredde på 40 cm

Hos oss finner du mange forskjellige typer vinkjøleskap med høyst ulike dimensjoner. Vinskap med bredde på 40 cm er blant de mindre og slankere modellene du finner her hos oss. Men vi har både frittstående vinskap, vinskap til innbygging i hjemmets innredning og integrert vinskap på menyen. Det vil si at du kan finne et elegant og praktisk vinskap hos oss som bidrar til hjemmets estetikk. Et frittstående vinskap i lite format kan passe svært godt i stuen, for eksempel.

Der kan du plassere dine vinflasker som skal drikkes på relativt kort sikt. Mange vinentusiaster velger å supplere et større vinstativ eller vinskap, plasser på kjøkkenet eller i et eget vinrom, med et mindre skap av denne typen. Det kan være praktisk når man har gjester, slik at vertskapet ikke behøver å forsvinne fra spisestuen når man skifter fra rødvin til hvitvin i løpet av et måltid, for eksempel.

Hvorfor velge et vinskap med bredde på 40 cm?

Den viktigste grunnen til å satse på et vinskap med bredde på 40 cm er at man ønsker et relativt smalt vinskap. Dette kan by på en rekke fordeler. Det er ikke alle som ønsker at vinskapet skal dominere sine omgivelser. Dette gjelder uavhengig av om man lagrer vinen i stuen, på kjøkkenet eller en annen plass.

Det skal også sies at slettes ikke alle vinelskere liker å oppbevare svært mange flasker av gangen hjemme. Da er jo ikke behovet til stede for et større vinskap. Dersom du ikke har vin til langtidslagring hjemme, blir dermed et skap på denne størrelsen et praktisk valg.

For å se nærmere på våre vinskap, kan det være lurt å besøke vårt showroom. Der kan du både utforske produktutvalget, samt slå av en prat med våre dyktige medarbeidere. De står alltid klare for å hjelpe deg å finne ditt perfekte vinskap.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør