Vestfrost

Vestfrost vinskap - dansk design og kvalitet.


Produsert i Danmark

I mer enn 25 år har Vestfrost produsert vinskap i Esbjerg på Jyllands vestkyst. En gang var kundene hovedsakelig vinhandlere og hotell- og restaurasjonsbransjen, men i løpet av årene har stigende interesse for vin blant privatpersoner sørget for at Vestfrost i dag også leverer vinskap til mange private hjem.

Vestfrost har alltid satt seg for å levere produkter av høy kvalitet. Flere ganger har vinskapet vunnet prestisjetunge anmeldelser i konkurranse med vinskap fra andre produsenter, og faktisk er Vestfrost blant de produsentene som oftest kan se vinskapene sine øverst i «best-i-test»-kåringer i magasiner verden over.

Passer perfekt i kjøkkenet

Mange av Vestfrost-modellene er laget for å plasseres i kjøkkenet. Vinskapenes areal passer som utgangspunkt til de klassiske målene til kjøkkenelement på 60 x 90 cm.

Et godt eksempel på et høyt vinkjøleskap med disse bredde- og dybdimensjonene er Vestfrost VKG671. Spesielt i dybden (60 cm) skiller Vestfrost-skapene seg fra mange av sine konkurrenter.

Kun noen få modeller er til innbygging, resten plasseres ved siden av kjøkkenelementene uten at fronten stikker ut i rommet. Skapene står i flukt med benkeplaten slik at det ser elegant ut med et høyt vinskap for enden av en rekke elementer.

Alle skapene er utført i et stilfullt, tidløst og elegant dansk design.

Flere kjølesoner

Vinskapene fra Vestfrost kommer hovedsakelig med én eller to kjølesoner, men kan også fås med en såkalt multisone. Det betyr grovt sagt at vinskapene har flere kjølesoner; kjøligst i toppen og mildest i bunnen. I den midterste kjølesonen er det en flytende temperatur.

Vestfrost FZ365W er et godt eksempel på et slikt kjøleskap med flere kjølesoner.

Med det store utvalget av skap med forskjellige kjølesoner finner du garantert ett som passer til dine behov. Hvis du helst vil ha et skap hvor vinen skal være serveringsklar anbefaler vi et vinskap med to kjølesoner. Har du mer behov for et skap til langtidsoppbevaring er det fornuftig å velge kun én kjøesone.

Uansett hvilke preferanser du har er vinen din sikret den beste oppbevaring hvis du velger et vinskap fra Vestfrost.

Wineandbarrels er en av Vestfrosts få vinpartnere i Danmark.

Les våre generelle råd om vinskap her.

Gjør som titusenvis av andre vinelskere..