Pevino

Dansk design utviklet i Danmark - det ultimate vinskapet med 


De ultimate vinskapene

Pevino-serien tilbyr noe av den absolutt beste vinoppbevaringen og -lagringen på markedet og passer perfekt til den kresne vinentusiasten. Her får du alt du behøver, pluss litt til, samlet i ett kabinett. I tillegg ser Pevino-skapene meget elegante ut.

Med utgangspunkt i sin solide erfaring innenfor handel med vinskap og utstyr til vinkjelleren har Pevino utviklet en serie av vinskap hvor alle funksjoner er samlet i ett og samme skap - en helt unik egenskap.

Avhengig av modell kan du oppbevare 20 - 300 flasker i skapene, alt i en innpakning som oser av kvalitet og flott, dansk design.

Et designer vinkjøleskap fra Pevino

Pevino-skapenes front har et minimalistisk uttrykk, blant annet glassdører uten synlige håndtak, som gjør at skapet finner sin plass i de fleste norske hjem. Vinskapet er velegnet til innbygging, men det tar seg også svært godt ut som et frittstående skap.

En annen elegant detalj er den lille nøkkelbetjente låsen nederst på skapdøren som kommer i de samme fargetonene som resten av skapet. Dette er med på å gi vinskapet et fantastisk helhetsinntrykk.

Belysningen inne i skapene kommer fra UV-frie LED-lyslister. Du kan velge mellom dimbar belysning i fem forskjellige farger (hvit, gul, blå, grønn og lilla), alt etter humør og anledning. Pevino-skapene er for øvrig de eneste på markedet som leveres med dimbar belysning i så mange fargealternativer.

De eksklusive hyllene er laget av massiv eik og kommer som uttrekkshyller på teleskopskinner med kulelager i stål. Hyllene glir smidig og problemfritt slik at du uproblematisk kan trekke hyllen helt ut og få et overblikk over alle vinflaskene i skapet.

Pevino vinskap med UV-filter

Alle skapene leveres med låsbare dører og UV-beskyttet dobbeltglass.

Skapene kan integreres i for eksempel kjøkkenet og har individuelt justerbare bein for optimal montering.

Skapene kan innstilles til en stabil temperatur på 5 - 20 grader og alle Pevino-modellene har et innebygget varmesystem til skap som står plassert i kalde rom.

Vinskap som du vil ha det

Pevino har alltid lyttet til kundenes ønsker og tilbakemeldinger og det er derfor også plass til dine egne preferanser.

Du kan blant annet velge modeller med én eller to kjølesoner. Den kalde sonen sørger for serveringsklar hvitvin, rosévin, bobler og dessertvin mens den mildere sonen gir kjellerkald rødvin som kun skal ha litt tid i glasset eller karaffelen for å nå perfekt serveringstemperatur.

Dersom du ønsker et skap med to temperatursoner vil de to sonene kunne innstilles til henholdsvis 5-12 grader og 12-20 grader.

Pevino tilbyr vinkjøleskap som er frittstående, kan bygges inn eller integreres i eksempelvis kjøkkenmoduler.