Pevino

Det ultimative vinskap - Dansk utvikling og design


Pevino – Vinskap i flere varianter og til alle anledninger

Det ultimate vinskapet

Pevino-serien er noe av det beste som finnes når det gjelder oppbevaring av vin til den kresne vinentusiasten. Du får blant annet lekre uttrekkshyller som gir deg god oversikt over alle vinene dine, og som gjør at du enkelt og oversiktlig kan beundre vinene dine. I tillegg kan du med de fleste av skapene velge mellom én eller to soner.

Fordelen med en sone er når du skal ha vinene dine liggende lenge, men fortsatt på en serveringsklar temperatur. Med to soner har du både muligheten til å langtidsoppbevare vinene dine og hele tiden ha serveringsklar rød- og hvitvin. I de fleste vinskap kan du også velge belysning i flere forskjellige farger, avhengig av hvilket humør du er i. Skapene kan stilles inn til å holde en stabil temperatur på 5-18/20 grader Celsius.

Med andre ord er det alt som skal til, og litt mer, samlet i et kabinett. Og så ser det til og med bra ut samtidig.

Pevino har med utgangspunkt i solid erfaring fra handel med vinskap og utstyr til vinkjellere, utviklet en serie av skap der alle de viktigste funksjonene er samlet i ett og samme vinskap.

Det unike med Pevino er at du får alt samlet i ett vinskap. Avhengig av hvilken modell du velger, kan du oppbevare fra 8 til 267 flasker. Alt i en innpakning som utstråler kvalitet og lekker dansk design.

Et designervinskap fra Pevino

Pevino lager vinskap både for innbygging, frittstående og integrerbare, for eksempel på kjøkkenet. Et integrerbart vinskap vil plasseres inni en skapstamme over en eksisterende hylle. Det betyr at døren til vinskapet alltid vil være litt større enn selve kabinettet, slik at det omsluttes og gir sluttresultatet en mer komplett look. Når et vinskap blir integrert, er det en rekke ting du må være oppmerksom på, bl.a. ift. ventilasjon, og det kan du lese mer om her.

Et vinskap for innbygging betyr at du erstatter en eksisterende modul med vinskapet. Hvis du for eksempel har et høyskap eller en vaskemaskin på kjøkkenet og heller vil ha et vinskap, må det eksisterende skapet fjernes, ettersom de fleste innebygde vinskap har en standardbredde på 59,5 cm.

OBS! Vær oppmerksom på at du alltid kan ha et innbyggingsskap stående som frittstående, men aldri ha et frittstående vinskap innebygd. Dette skyldes at luftsirkulasjonen på et innebygd skap alltid foregår nederst i front av vinskapet.

Et frittstående vinskap betyr i sakens natur at du kan plassere det hvor du vil i hjemmet. Du må imidlertid alltid være oppmerksom på at et frittstående vinskap skal ha 5 cm luft på begge sider samt toppen og baksiden, da det er her luftsirkulasjon og varmeregulering foregår.

Fronten på Pevinos vinskap er holdt i et rent og minimalistisk uttrykk, som gjør at vinskapet enkelt kan flyttes inn i de fleste hjem. De flotte glassdørene har ingen synlige håndtak på de frittstående eller innebygde vinskapene, og enkelte av de integrerbare kommer også med en smart og enkel push-funksjon.

En annen lekker detalj er den lille nøkkelbetjente låsen i bunnen av skapdøren, som fungerer som en ekstra sikkerhet for vinen din, både mot ubudne gjester, nysgjerrige barn og tørste tenåringer. I tillegg har alle vinskapene UV-filtrerende glass i døren som beskytter mot lys, og i alle vinskapene er det en innebygd alarm som slår til hvis du skulle glemme å lukke døren eller hvis det skulle oppstå plutselige temperatursvingninger. I tillegg kan alle vinskapene stå i rom med temperaturer ned til 10 grader Celsius.

De eksklusive hyllene i Pevinos vinskap er utført i massiv bøk eller eik på fullt uttrekkbare teleskopskinner med stålkulelagre. Det hele er smidig og solid, slik at du med ro i sinnet kan trekke ut hele hyllen og få et overblikk over flaskene dine.

På vinskapene for innbygging og frittstående er det individuelt høydejusterbare ben, noe som sikrer en optimal installasjon både ift. å få vinskapet til å stå i vater og gi det et par ekstra cm i høyden, hvis det for eksempel skal være i flukt med en benkeplate eller et kjøkkenskap.

Vinskap slik du vil ha det

Selv om Pevino har lyttet til kundenes ønsker, er det likevel fortsatt rom for ytterligere individuelle preferanser.

Med Pevino er det blant annet mulig å kjøpe til alternative hylleforkanter, og i de store Majestic-modellene kan du legge til flere displayhyller hvis du vil ha enda bedre presentasjon av vinene dine.

Pevino-vinskapene er delt inn i tre segmenter alt etter behov.

Pevino Noble er et "essential"-produkt der du får et godt produkt til en god pris. Pevino Noble-serien består av to vinskap med én eller to soner med plass til 41 flasker og to større vinskap i én eller to soner med plass til henholdsvis 148 og 141 flasker.

Med Pevino Noble får du praktiske uttrekkshyller i bøketre som kan trekkes 80 % ut, slik at du også kan se de innerste flaskene dine. Samtidig kan vinskapene bygges inn enten under en benkeplate eller mellom to kjøkkenskap, og temperaturintervallene ligger på 5-18 grader.

Pevino Majestic hører til premiumsegmentet og er ment for de som vil ta ekstra godt vare på vinen sin. Pevino Majestic består av vinskap som kommer med én eller to kjølesoner og har plass til alt fra 8 til 159 flasker.

Med Pevino Majestic får du flotte og elegante uttrekkshyller i flott bøketre og med mulighet for å kjøpe hylleforkanter i svart eller sølv, avhengig av din personlige preferanse. Inne i vinskapene er det oversiktlig  LED-belysning fra små sirkler i enten blå, hvit eller oransje, som betjenes med en elegant touch-funksjon på displayet.

Pevino Majestic tilbyr vinskap med et lydnivå helt ned til 36 dB, noe som gjør dem opplagte til en plassering i stuen eller kjøkkenet. De kommer dessuten både frittstående, innebygd eller integrert, slik at det finnes en løsning for alle tenkelige scenarioer. Temperaturintervaller på alle modellene ligger på 5-20 grader, så du kan trygt oppbevare alt fra rosé, hvitvin og champagne til rødvin og portvin.

I tillegg har alle Majestic-vinskapene med to soner den unike muligheten til å bytte om på sonene, avhengig av behovet, slik at du i de varme månedene kan fylle opp med hvitvin, rosé og bobler og fortsatt ha plass til de tunge og kraftige rødvinene om vinteren.

Pevino Imperial er i et enda høyere premiumsegment og er for de som vil måle seg med de profesjonelle og virkelig skjemme bort vinen sin. Serien inkluderer åtte vinskap fordelt på to størrelser, én eller to kjølesoner og med to forskjellige fronter i enten sort glass eller mattsvart stål.

Med Pevino Imperial får du bl.a. plass til 54 eller 96 flasker og markedets beste kompressor, som sørger for et konstant, lavt støynivå på 38 dB. Dette gjør skapene ideelle til en fremtredende plass i hjemmet, og vinskapene kan både bygges inn og stå fritt.

Alle hyllene er fullt uttrekkbare, og består av en lekker kombinasjon av eik og sort metall, som gir flotte kontraster til flaskene dine. Temperaturområdet er 5-15 og/eller 7-18 grader Celsius, avhengig av om det er én eller to soner.

I tillegg til dimbar LED-belysning i blå, grønn, hvit, oransje eller rød, som enkelt betjenes fra vinskapets displaybar, har vi også med hyller å gjøre som kan håndtere alle slags flasker. Det betyr at du ikke lenger trenger å bekymre deg for flasketykkelsen når du kjøper Bourgogne eller Champagne på ditt lokale vinmonopol.

Som noe helt unikt fås de mindre av vinskapene med en dybde på kun 39,7 cm, da vinskapene har flaskene liggende horisontalt med etikettene ut. Dette bidrar til et ytterst diskret utseende og en optimal og effektiv lagring som ikke tar opp for mye plass i hjemmet.

Flaskene i de større vinskapene ligger også horisontalt og skapet har en dybde på 57,5 cm, noe som fortsatt er mindre enn standarden på et innebygd vinskap. Dette gir rent visuelt svært imponerte vinskap, der du har oversikt over flaskene dine allerede før du åpner døren.

I tillegg byr Imperial-serien også på Pevino Giant med én eller to soner, til de større vinsamlingene på opptil 267 flasker. Dette vinskapet inneholder også solide uttrekkbare hyller, lekker LED-belysning og et smart og moderne elektronisk display innebygd i håndtaket.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør