Få et praktisk, lite vinskap

Har du kanskje ikke den aller største plassen hjemme? Eller har du bare ikke så mange vinflasker som trenger oppbevaring? Om det er tilfellet så er et lite vinskap fra Wineandbarrels akkurat det du trenger. Våre mindre vinskap er minst like fine og estetisk tilfredsstillende som de større vinskapene vi har til salgs, men bare i et mindre format.

På denne siden finner du små vinskap som passer perfekt for trange omgivelser. Du kan velge mellom ulike design og størrelser, noe som betyr at du kan finne varianter som kun rommer noen få vinflasker, men også vinskap som har plass til langt flere viner.


Kjøpe et lite vinskap for mindre plasser

Selv om du ikke har det største kjøkkenet hjemme, så betyr ikke det at du ikke kan være vinentusiast. Det er noe vi har forsøkt å tilpasse så godt som mulig for deg. Derfor er mange av vinskapene tilgjengelige her frittstående, så de er enklere å bevege, om du skulle ha behov for det. Og har man mindre plass så er det oftere behov for å røre rundt på ting.

Her hos Wineandbarrels kan du utforske en rekke mindre vinkjøleskap hvor du kan lagre favorittvinene dine ved optimale temperaturer. Et lite vinkjøleskap er flott for trange steder, så dette alternativet er ideelt hvis du har et mindre kjøkken og vil ha noen flasker klare når som helst.

Hvis du har en stor vinsamling, kan det hende at våre mindre vinkjøleskap ikke har plass til alle flaskene dine. Men hvis du har et eget vinrom eller kjeller, er kanskje et lite vinskap til kjøkkenet akkurat det du trenger. En liten vinkjøler lar deg nemlig oppbevare noen viner i umiddelbar nærhet, slik at du kan åpne en flaske hvis du har uventede gjester, eller kvelden plutselig byr på feiring. Likevel kan noen av våre mindre vinkjøleskap romme et stort utvalg av flasker. Noen av våre varianter har mange hyller, og kan til og med romme rundt 50 flasker, så du vil fortsatt kunne oppbevare en god del vin ved riktig temperatur.

Velg et lite vinskap med flere temperatursoner

Med et lite vinskap med to temperatursoner får du et allsidig produkt som er laget for vinservering. Et vinskap med to temperatursoner er delt i to seksjoner som gjør det mulig å oppbevare både hvitvin og rødvin i samme vinskap. Kjøleskapet har én sone hvor du kan sette temperaturen på rundt 7–8°C, som passer for hvite. Den andre sonen kan du sette til rundt 17–18°C, som er det ideelle for rødvin.

Hvorfor bør du velge et vinskap med to temperatursoner?

Som nevnt er et vinkjøleskap med to temperatursoner laget for å lagre både rød- og hvitvin samtidig, da det er delt inn i to temperatursoner med individuelle temperaturer. Dette er flott hvis du ønsker å lagre vin for umiddelbar servering.

Som navnet tilsier, har et kjøleskap med én sone kun én sone med én temperatur. Det betyr at du bør velge enten å lagre hvitvin ved 7°C eller rødvin ved 17°C – ikke begge deler samtidig. Men til syvende og sist er vinskap med en sone optimalt for langtidslagring.

Oppdag små innebygde eller frittstående vinskap

I vårt sortiment finner du både frittstående, innebygde eller vinskap som kan være begge deler. Det betyr at du kan velge en frittstående variant som kan plasseres hvor som helst på kjøkkenet – eller andre steder. Denne typen kjøleskap kan stå alene, og har synlig skapssider.

Derimot skal våre slanke, innebygde vinskap kombineres med et skap på kjøkkenet ditt. Denne typen vinkjøler er innebygd i kjøkkenet som enhver annen modul, for eksempel en oppvaskmaskin eller et skap. Det innebygde kjøleskapet gir deg en elegant måte å lagre vinene dine på.

Før du kjøper et vinkjøleskap

Det kan være lurt å vurdere et par ting før du kjøper et lite vinskap. Først av alt bør du tenke på hvor mye lagringsplass du trenger. Bør du velge en av de minste variantene fordi du kun trenger å lagre et begrenset antall viner? Eller er det best å skaffe seg et av de små vinkjøleskapene som har plass til mange flere av favorittflaskene dine?

Du bør også vurdere om du vil ha en innebygd eller frittstående vinskap. Dette avhenger av hvor du vil plassere vinskapet. Vil du bygge det inn i kjøkkenoppsettet ditt, eller vil du enkelt kunne flytte vinskapet som du vil?

Til slutt kan du vurdere om du vil ha et kjøleskap med én eller to temperatursoner, slik at du kan lagre vinflasker med både rød- og hvitvin. Det er fordeler med begge variantene, men alt avhenger av dine behov og vaner.

Vinskap egnet for en stor flaskesamling

Dersom ditt lagringsbehov krever en større vinkjøler, kan vi også hjelpe deg med dette. Hos Wineandbarrels har vi et stort utvalg av vinkjøleskap som rommer mer enn 100 flasker. Du kan få både innebygde og frittstående vinkjølere i disse større størrelsene.

Du kan oppleve vinkjølere fra flere merker, som Pevino og Cavecool. Disse merkene tilbyr stilige og kule vinkjøleskap til rimelige priser. På denne måten trenger du ikke bruke hele sparepengene for å lagre vinene dine optimalt.

Dekorer det nye vinrommet ditt på forhånd

Er du ute etter å dekorere en vinkjeller eller vinrom? Med vårt tilpassede designverktøy kan du visualisere hvordan du vil organisere den nye lagringsplassen for vinene dine. Ved å bruke dette verktøyet kan du bestemme hvordan du skal plassere og kombinere våre vinstativ, vinmøbler og vinkjølere i vinrommet ditt. Dimensjoner på produktene vises når du velger varene.

Hvis du foretrekker å oppleve produktene våre førstehånds, kan du besøke vårt showroom i Oslo. Du er også mer enn velkommen til å ringe oss eller sende oss en e-post hvis du har spørsmål angående våre produkter.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør