Lite Vinskap

Har du kanskje ikke den aller største plassen hjemme? Eller har du bare ikke så mange vinflasker som trenger oppbevaring? Om det er tilfellet så er et lite vinskap fra Wineandbarrels akkurat det du trenger. Like fint og estetisk tilfredsstillende som de større vinskapene vi har til salgs, men bare i et mindre format.

Det finner du her i denne kategorien, og trenger du et smalt vinskap og har søkt etter det lenge, så har du funnet det perfekte stedet.
 


Hvordan ser ditt behov ut?

Dette er det viktige i hvilket lite vinskap du skal kjøpe. For har du plass til et stort et så er det egentlig ganske enkelt, men med vinskap som er lite, så må du se det an litt. Du må gjøre en plass til den, og da bør du gjerne måle opp der du vil plassere den. Vi har både frittstående og modeller for innbygging.
Dimensjonene er annerledes avhengig på hva du er ute etter, og det er faktisk en stor variasjon i forhold til hva du kan kjøpe. Vi har titalls små vinskap til salgs, og en av dem vil være rett for deg. Bare pass på at du vet hvilken som er det.

Lite vinskap tilpasset for deg

Selv om du ikke har det største kjøkkenet hjemme, så betyr ikke det at du ikke kan være vinentusiast. Det er noe vi har forsøkt å tilpasse så godt som mulig for deg. Derfor er mange av vinskapene tilgjengelige her frittstående, så de er enklere å bevege, om du skulle ha behov for det. Og har man mindre plass så er det oftere behov for å røre rundt på ting.

Og ikke tro at bare for at det er et lite vinskap at det er lavere kvalitet på det. Det er langt i fra tilfellet. Faktisk kan man si at funksjoner, effektivitet og generell kvalitet er på akkurat samme nivå som de store vinskapene.

Det er noe du selv kan lese om dersom du tar en titt på informasjonen på de enkelte produktene i forhold til hva de kan gi deg. Kjøper du deg et litt billigere vinskap så kan du ikke forvente de samme funksjonene som med et dyrere vinskap. Men det er jo bare naturlig, tross alt!

Trenger du hjelp, råd eller veiledning? Nøl ikke med å ta kontakt, da vi kan hjelpe deg med alt du trenger. Wineandbarrels er her for å hjelpe deg.
 

Gjør som titusenvis av andre vinelskere..