Vinlagringsskap

Definisjonen på et vinlagringsskap er et skap som etterligner den optimale vinkjelleren så nøyaktig som mulig. Det er et vinskap som gir de beste mulige forholdene for langtidsoppbevaring av vin.


Et skap for langtidsoppbevaring av vin

De perfekte forholdene i vinkjelleren kan heldigvis kopieres i en elektronisk og flyttbar versjon. Vinlagringsskap for langtidsoppbevaring av vin oppfyller en rekke grunnleggende krav for langtidslagring av vin.

De grunnleggende forutsetningene for å lagre vin over lang tid er relativt enkle, og derfor har vi her formulert vår definisjon av et vinlagringsskap basert på disse kriteriene. På denne måten er du godt hjulpet i din søken etter et vinskap for langtidsbruk.

Hvordan finne et vinskap for langtidsoppbevaring av vin

Først og fremst handler et vinlagringsskap om god utnyttelse av kapasiteten i vinskapet, for én ting er sikkert: din vinsamling vokser raskere enn du tror. Litt som med digital lagring, vil du overraskende raskt trenge mer plass. Derfor gir det mening å tenke stort fra begynnelsen.

Deretter er det kun behov for en enkelt temperatursone hvis du skal gjenskape forholdene i en ekte vinkjeller. Uansett om vinen du lagrer er rød, hvit, søt eller boblende, er en stabil temperatur mellom 12 og 16 grader celsius optimalt, og alle vinskap kan levere slike temperaturforhold.

Det samme gjelder vibrasjoner. Alle vinskap med kompressorkjøling har kompressoren montert på silikonfester for å eliminere vibrasjoner i skapet. Dette er standardutstyr i ethvert vinkjøleskap i dag.

Vinlagringsskap med lavt energiforbruk

Når man snakker om langtidsoppbevaring av vin i et vinskap, er energiforbruk et viktig kriterium for mange. Siden et vinlagringsskap skal holde dine kjære flasker over en svært lang periode, vil et vinskap med et fornuftig energiforbruk være verdt å vurdere.

Derfor er lavt energiforbruk et av hovedkriteriene for om et vinskap kan kategoriseres som et lagringsskap hos oss.

Luftfuktighet i vinskap

Når du prøver å duplisere forholdene i en optimal vinkjeller, er luftfuktighet en faktor det er verdt

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør