Folieskjærer

Et elegant og rent snitt som gjør vinserveringen helt perfekt.


En folieskjærer sørger for at vinflaskene tar seg særlig godt ut på bordet. En elegant folieskjærer sørger for et helt rent snitt, og de flotteste folieskjærerne til de beste prisene finner du hos oss.

En smart, liten hjelper

En folieskjærer er et godt og praktisk hjelpemiddel til alle som har bruk for hjelp til å skjære folien på en vinflaske. Ved hjelp av folieskjærerens små, skarpe hjul av herdet stål slipper du å bruke massevis av krefter på å få et flott og rent snitt rundt flaskens kork før du bruker en korketrekker til å åpne flasken med.

Flott snitt

En folieskjærer snitter det øverste stykket av kapselen på en elegant måte. I dag lages disse ofte av plastikk, men i gamle dager var materialet i mykt metall som kunne inneholde både tinn og bly og man ønsket derfor ikke at vinen kom i kontakt med dette på vei ned i glasset. 

På 1980-tallet sluttet man, av frykt for forgiftninger, å bruke materialer som inneholdt bly, men denne frykten har senere vist seg ubegrunnet da det ikke finnes dokumenterte tilfeller av forgiftninger som følge av kapsler med blyinnhold til vinflasker.

Elegant servering

Selv om folieskjæreren ikke har noen helsegevinst er et flott og rent snitt ikke helt uvesentlig, ei heller i dag. I tillegg til at det ser elegant ut, hindrer det også i stor grad at det renner dråper ned langs flasken som til slutt ender med å gjøre skade på duken eller bordplaten. 

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør