Gavetips

Vi har et stort utvalg av lekre gaver til enhver anledning. Du kan finne inspirasjon i guiden vår. 

Den populære gaven

Vil du skjemme bort en ekte klassisk connaisseur? Eller skal gaven overrekkes til en som setter vin og gourmet i høysetet? 

Det kan også være at du kjenner noen som allerede har alt? Noen som elsker gadgets, og der du trenger å bruke litt ekstra tid på å finne en gave som både overrasker og gleder. 

Eller kanskje skal du glede en ekte vinfeinschmecker? Eller en nybegynner når det gjelder tanniner, aromaer og den rette bouquet. Vi hjelper deg med inspirasjon til den riktige gaven.

Den personlige gaven

Mangler du inspirasjon til en god fødselsdagsgave? Eller er du invitert til den aller vakreste feiringen av kjærligheten, men mangler den perfekte bryllupsgaven? 

Det kan også være at du vil gi en vertinnegave som ikke visner? Eller savner du inspirasjon til enten mors- eller farsdagsgaven? Vi har samlet inspirasjon til deg, og vi sørger selvfølgelig for vakker innpakking.
 

Årets merkedager

Her finner du en oversikt over gaver til de forskjellige merkedagene. Finn den perfekte gaven til alle julens anledninger.

Mangler du en gave til jul, nyttår, morsdag, farsdag, valentinsdagen og mange flere, har vi strot utvalg av gode gaveideer i forskjellige prisklasser.

Finn gaven til vinelskeren her:

Finn årets julegaver her

Alt du trenger til nyttårsfeiringen

Julegavetips

Julen nærmer seg med stormskritt, og snart begynner jakten på julegaver for alvor.

Slipp stress med julegavene i år, se på våre anbefalinger for de gode julegavene. Vi har inspirasjon til både ham & henne, amatør-sommelieren og vineksperten.

Finn årets julegaver her

Nyttårsfest

Er du klar for en stor nyttårsaften? Hos Wineandbarrels har vi alt til den gode nyttårschampangen, nyttårsvinen og nyttårsmenyen. Gjør det til en kveld i ikke glemmer med en champagnesabel til kl. 24 og masse andre gode ting.

Alt du trenger til nyttårsfeiringen

Den formelle gaven

Mangler du inspirasjon til en mer formell gave?

Et gavesett gjør seg ofte godt som en gave i mange anledninger, uansett om det er fødselsdag, jubileum eller jul.

Det kan også være at du vil gi en klassisk vingave, men mangler en vakker innpakking?

Eller at du gjerne vil skjemme bort og anerkjenne dine medarbeidere med en perfekt firmajulegave.

Kanskje kjenner du en jubilant som fortjener anerkjennelse, eller så er du invitert til en mottakelse og mangler en original gave. 

La deg inspirere her.
 

Den perfekte gaven

Mangler du gode idéer til gave? Med et gavekort er du sikker på at gaven ikke trenger å byttes. Eller kanskje du vil gi et gavesett der gaven er pakket i en pen eske? Da er et gavesett den perfekte gaven. Hvis du er på jakt etter en rimelig gave, har vi også gode gaver til flotte priser. Finn dem alle her.

 


Gjør som titusenvis av andre vinelskere..