Gaveinspirasjon

Vi har et stort utvalg av lekre gaver til enhver anledning. Du finner inspirasjon i guiden vår. Den populære gaven

 

Vil du skjemme bort en ekte klassiker? Eller skal gaven gis til noen som setter vin og gourmet først?

Det kan også være at du kjenner mannen som har alt? En mann som elsker gadgets og hvor man må bruke tid på å finne en gave som både overrasker og gleder.

Eller kanskje du vil glede en ekte vinkjenner? En nybegynner innen tanninnivåer, aromaer og den rette buketten. Vi hjelper deg med inspirasjon til den rette gaven.

 

Den personlige gaven

Mangler du inspirasjon til en god bursdagsgave? Eller er du invitert til den vakreste kjærlighetsfesten og mangler den perfekte bryllupsgaven?

Det kan også være at du ønsker å gi en vertinnegave som ikke blekner? Eller mangler du inspirasjon til morsdags- eller farsdagsgaver? Vi har samlet inspirasjon til deg og pakker den selvfølgelig pent inn.

 

Spesielle anledninger

Her finner du en oversikt over gaver til de ulike spesielle anledningene. Finn den perfekte gaven til alle de ulike høytidene.

Trenger du en gave til jul, nyttår, morsdag, farsdag, valentinsdag og mye mer, har vi et bredt utvalg av flotte gaveideer i ulike prisklasser.

Finn gaven til vinelskeren her:

Ideer til julegaver

Julen nærmer seg fort, og snart begynner kappløpet om julegavene for alvor.
Slipp årets julegavestress og se våre forslag til den beste julegaven. Vi har inspirasjon til både ham og henne, amatørsommelieren og vineksperten. 
 Finn julegaven din her

Nyttårsfest

Klar for nyttårsaften? Hos Wineandbarrels har vi alt du trenger til en god nyttårschampagne, nyttårsvin og nyttårsmeny. Gjør det til en minneverdig kveld med et champagnesverd til kl. 24 og mange andre godbiter.

Alt du trenger til nyttårsfesten

Den formelle gaven

Mangler du inspirasjon til den mer formelle gaven?

Et gavesett er ofte en god gave til mange anledninger, enten det er fødselsdag, jubileum eller jul.Det kan også være at du vil gi den klassiske gaven med vin, men mangler en vakker innpakning?Eller at du vil skjemme bort og anerkjenne medarbeiderne dine med en perfekt julegave til selskapet.Men kanskje kjenner du en jubilant som fortjener anerkjennelse eller som er invitert til en mottakelse og trenger en original gave.

Finn inspirasjon her.

Perfekte gaver

Mangler du en god gaveidé? Med et gavekort vet du at gaven ikke trenger å byttes. Eller ønsker du å gi et gavesett der gaven ligger i en fin eske? Da er gavesettet den perfekte gaven. Hvis gaven din er på budsjett, har vi også gode gaver til en god pris. Du finner dem alle her.

 


 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør