Vin gavesett

Et gavesett er ofte en god gave til mange anledninger, enten det er bursdag, jubileum eller jul. Våre vingaveesker pakkes ofte i flotte esker, og samler alt som trengs av verktøy for å åpne vin eller champagne. Se vårt store utvalg av gavesett her.


Noen ganger kan det være vanskelig å finne en gave til vinelskeren eller til personen som har «alt». Med et spennende gavesett kan du være sikker på at gaven blir en suksess, spesielt for alle som interesserer seg for vin.

Vi har flere flotte gavesett, alt fra korketrekkere til vintermometer, og vi forhandler kvalitetsmerkene Legnoart, L'Atelier du Vin, Garçon, Chic Monsieur og Øno-box.

Luksussettet fra Chic Monsieur inneholder en eksklusiv korketrekker i et elegant og funksjonelt design med et unikt system som kalles gard´vin ON/OFF hvor pumpen fjerner all luft fra flasken slik at korken kan vise om flasken utsettes for oksidasjon. Dette er et uunnværlig produkt hvis du ofte lar en vinflaske stå fra én dag til en annen og det er en fantastisk gaveidé til den single vinelskeren.

Vi har også et flott gavesett bestående av korketrekker, vintermometer, skjenketut og dryppfanger til en særlig god pris. Vintermometeret sørger for at vinen serveres ved optimal temperatur slik at den kan nytes med sin fulle smak. Skjenketuten gjør serveringen enklere og dryppfangeren sørger for at du ikke søler på fine duker, klær m.m. - et perfekt sett til alle vinentusiaster.

Finn din egen vingave blant vårt store utvalg av korketrekkere, folieskjærere, vintermometer, dryppfangere, vinstoppere og mye mer.

Gjør som titusenvis av andre vinelskere..