Få en elegant vinhylle i tre

Vinhyller i tre er en evigvarende klassiker med et design som rett og slett fungerer. Disse vinstativene kommer i flere størrelser og kan lages av ulike materialer, og hos Wineandbarrels kan du velge mellom et stort utvalg av vakkert utformede vinhyller i tre. Dette betyr at du her kan finne vinstativ i tre som oppfyller alle dine behov og ønsker.


Flotte vinhyller i tre for alle dine behov

Hos Wineandbarrels kan du utforske mange forskjellige modeller av vinhyller i tre, noe som gjør det enkelt å finne en passende match for dine behov. Enten du ønsker å dekorere en hel vinkjeller eller bare trenger ett eller to vinstativer for et utvalg av favorittvinene dine, kan vi hjelpe deg.

Du kan ta en titt på vårt utvalg av vinhyller i tre fra Mensolas eller Caverack. Mensolas tilbyr vinstativ av tre og metall som er spesielt strålende hvis du foretrekker å kjøpe mindre partier med forskjellige viner, siden disse stativene gir en tydelig visning av flaskene dine. Med Mensolas stativer er det også enkelt å utvide lagringsplassen din dersom vinsamlingen din vokser.

Caverack tilbyr vinstativer i firkantede moduler som du kan kombinere og stable for å lage ditt helt eget møbel. På denne måten er du sikker på å få en oppbevaringsløsning som er skreddersydd for dine behov. Oppdag ulike moduler med ulike design og seksjoner som gir deg et stabilt møbel.

Vinhyller i tre i vakre design

Her hos Wineandbarrels har vi et bredt utvalg av forskjellige vinhyller i tre laget av materialer som furu og eik. Dette betyr at du vil kunne velge akkurat den fargen og utseendet du ønsker på vinstativet i tre. På den måten kan du få en variant som matcher din personlige smak så vel som interiøret i hjemmet ditt.

Vårt utvalg av vinhyller laget av tre kombinerer stil og funksjonalitet. Du får et praktisk møbel, men med sin estetiske appell kan et vinstativ i tre tilføre en varm og elegant atmosfære til ethvert rom. Du kan for eksempel bruke et veggmontert vinstativ og ha de mest dyrebare flaskene dine utstilt, eller du kan organisere en vakker vinkjeller med ideelle forhold for din vinsamling.

Rimelige vinhyller i tre

Wineandbarrels tilbyr vinhyller til mange forskjellige priser, men generelt er vinhyller et godt valg hvis du ønsker å få en lagringsløsning som er så rimelig som mulig. Med vårt utvalg av vinhyller i tre kan du få et rimelig vinstativ med plass til mange vinflasker.

I den rimeligste enden av sortimentet finner du de svært populære og kostnadseffektive hyllene fra Vinikea. Du skal selv sette sammen disse vinstativene, og dette bidrar til å holde prisene lave da vinstativene kommer i flate bokser og ikke tar mye plass når de transporteres.

Velg et vinstativ i tre til gulvet eller veggen

Hos Wineandbarrels tilbyr vi et bredt utvalg av rimelige vinlagringsløsninger som imøtekommer ulike behov og preferanser. For eksempel tilbyr vi vinstativer til både gulv og vegg.

Våre vinstativ til gulv kan holde flere flasker samtidig som de gir en god oversikt over samlingen din, noe som gjør dem perfekte for hjemmeutstillinger, restauranter eller vinkjellere. De hjelper også med å holde vinsamlingen din organisert og lett tilgjengelig.

For de som ønsker å spare plass, er våre elegante veggmonterte vinstativ designet for å passe inn i enhver tilgjengelig plass, og noen kommer attpåtil med plass til vinglass. Dette inkluderer vår Vinobarto-serie laget av brukte vinfat. Når du velger denne varianten, er vin og glass like innen rekkevidde. Dessuten, hvis du har valgt vinglass med omhu, kan det være lurt å vise dem frem. På denne måten kan du gjøre det med stil.

Gjør som titusenvis av andre vinelskere..