Tre

Treet er «møblenes konge» og et vinstativ i tre er det perfekte valg til vinsamlingen din. Blant Wineandbarrels´ store utvalg finner du ditt neste vinstativ.{{product.Badge}}
{{::product.Title}}

:
{{product.Energy}}
{{product.ExpectedDeliveryTime}}


{{product.Badge}}
{{product.Title}}
  • :

{{product.Energy}}
{{product.ExpectedDeliveryTime}}

Uansett om man er til overdådig luksus og utsøkte detaljer eller prioriterer effektivitet og funksjonalitet er vinstativ i tre en klassiker. Av den grunn finner du hos Wineandbarrels både tradisjonelle design som går igjen hos ulike vinstativ-produsenter og mer vågale og estetiske varianter.

Wineandbarrels fører et stort utvalg av vinstativ i tre for å kunne imøtekomme ethvert behov og ønske.

Vinstativ i tre til enkeltflasker

Hvorfor gå i gang med en gjør-det-selv-løsning når du finner et tilnærmet skreddersydd vinstativ i tre blant våre mange ulike modeller og varianter?

Ett eksempel er de geniale «innstikksstativene» fra Mensolas; en perfekt løsning til deg som foretrekker å kjøpe få flasker vin om gangen, men fra mange ulike produsenter. Mensolas vinstativ i tre og metall finnes med plass til alt fra ni til 72 flasker.

Med de spesialdesignede monteringsbeslagene kan du også benytte individuelle dimensjoner og ønsker til å lage ditt helt eget vinstativ. 

Selvmonterte vinstativ i tre

I den rimelige enden av prisskalaen finner du de populære og praktiske Vinikea-stativene (Eliza og Cava) som gir den billigste vinlagringen målt i pris per flaske.

Square-stativene er en annen serie som du også må montere selv og prisen holdes nede ved at vinstativene kommer flatpakket. De kvadratiske stativene finnes i flere ulike design og tresorter.

Vinstativ som møbler

Hvis du er blant dem som legger større vekt på estetikken finner du også massevis av valgmuligheter hos Wineandbarrels. Renato-stativene er malt i en elegant og stilfull svart farge og er med på å prege innredningen i vinkjelleren din.

De robuste, men enkle, vinstativene fra Petit er en helt ny måte å tenke vinstativ på. Enkelheten og elegansen deler de for øvrig med de morsomme vinstativene fra Menzia.

Ønsker du å vise frem flaskene dine kan du også gjøre det med et vinstativ i tre. Cellarbox og Cabernet er to serier som er beregnet til fremvisning av vinflasker. Vinstativene henvender seg hovedsakelig til vinhandlere og restauranter.

Flotte og enkle modul-vinstativ

TEKST OM WINEREX MANGLER HER

Eksklusive vinstativ

Moldow Wineracks er våre «high end»-vinstativ i tre og det tetteste du kommer på et håndlaget snekkermøbel uten å måtte betale i dyre dommer.

Her er alt av ypperste kvalitet - både det håndverksmessige og materialvalget. Disse eksklusive vinstativene bør du oppleve å ha mellom hendene - som bekjent den beste måten å «se» møbler på.

Moldow Wineracks befinner seg helt i toppen når det kommer til kvalitet og finesse. Vinholderne fås i flere tresorter og kan, etter ønske, leveres i en rå eller oljet utgave.

Pupitre og vinstativ av vintønner

Et vinstativ kan også være et dekorativt innslag i rommet samtidig som det har et praktisk formål.

Et pupitre-stativ er opprinnelig beregnet til produksjon av musserende vin og ble oppfunnet av Madame Clicquot-Ponsardin («Den gule enke»). Stativet ser meget elegant ut når det fylles med champagneflasker med bunnen i været.

Vinobarto-stativene er laget av brukte vintønner mens Chardonnay-stativene er en form for nytenkning av et pupitre-stativ.