Tre

Treet er «møblenes konge» og et vinstativ i tre er det perfekte valg til vinsamlingen din. Blant Wineandbarrels´ store utvalg finner du ditt neste vinstativ.


Uansett om man er til overdådig luksus og utsøkte detaljer eller prioriterer effektivitet og funksjonalitet er vinstativ i tre en klassiker. Av den grunn finner du hos Wineandbarrels både tradisjonelle design som går igjen hos ulike vinstativ-produsenter og mer vågale og estetiske varianter.

Wineandbarrels fører et stort utvalg av vinstativ i tre for å kunne imøtekomme ethvert behov og ønske.

Vinstativ i tre til enkeltflasker

Hvorfor gå i gang med en gjør-det-selv-løsning når du finner et tilnærmet skreddersydd vinstativ i tre blant våre mange ulike modeller og varianter?

Ett eksempel er de geniale «innstikksstativene» fra Mensolas; en perfekt løsning til deg som foretrekker å kjøpe få flasker vin om gangen, men fra mange ulike produsenter. Mensolas vinstativ i tre og metall finnes med plass til alt fra ni til 72 flasker.

Med de spesialdesignede monteringsbeslagene kan du også benytte individuelle dimensjoner og ønsker til å lage ditt helt eget vinstativ. 

Selvmonterte vinstativ i tre

I den rimelige enden av prisskalaen finner du de populære og praktiske Vinikea-stativene (Eliza og Cava) som gir den billigste vinlagringen målt i pris per flaske.

Caverack-stativene er en annen serie som du også må montere selv og prisen holdes nede ved at vinstativene kommer flatpakket. De kvadratiske stativene finnes i flere ulike design og tresorter.

Vinstativ som møbler

Hvis du er blant dem som legger større vekt på estetikken finner du også massevis av valgmuligheter hos Wineandbarrels. Renato-stativene er malt i en elegant og stilfull svart farge og er med på å prege innredningen i vinkjelleren din.

De robuste, men enkle, vinstativene fra Petit er en helt ny måte å tenke vinstativ på. Enkelheten og elegansen deler de for øvrig med de morsomme vinstativene fra Menzia.

Ønsker du å vise frem flaskene dine kan du også gjøre det med et vinstativ i tre. Cellarbox og Cabernet er to serier som er beregnet til fremvisning av vinflasker. Vinstativene henvender seg hovedsakelig til vinhandlere og restauranter.

Flotte og enkle modul-vinstativ

Winerex er serien for deg som ønsker det litt mer eksklusiv. Det er også for deg som vil ha et ferdig racksystem for vinkjelleren din.
Variasjonene er mange, og modulene er klar til å sette opp og fylle opp med dine viner. Winerex hyller er tilgjengelige i eik, fyr og hvitkalkede fyr.
Du kan dermed få samme vinstativ i hvitt tre eller i mørkt tre.

Pupitre og vinstativ av vintønner

Et vinstativ kan også være et dekorativt innslag i rommet samtidig som det har et praktisk formål.

Et pupitre-stativ er opprinnelig beregnet til produksjon av musserende vin og ble oppfunnet av Madame Clicquot-Ponsardin («Den gule enke»). Stativet ser meget elegant ut når det fylles med champagneflasker med bunnen i været.

Vinobarto-stativene er laget av brukte vintønner mens Chardonnay-stativene er en form for nytenkning av et pupitre-stativ.

 

Gjør som titusenvis av andre vinelskere..