Vinstativ i tre er en evigvarende klassiker med et design som fungerer perfekt. Disse vinhyllene kommer i ulike størrelser og kan lages av forskjellige materialer. Hos Wineandbarrels kan du velge blant et stort utvalg av vakkert utformede vinstativ i tre. Dette betyr at du vil kunne finne vinstativ som passer til alle dine behov og ønsker.


Finn et vinstativ i tre for praktisk og flott oppbevaring av dine flasker

Hos Wineandbarrels kan du utforske mange ulike modeller av vinstativ i tre, noe som gjør det enkelt å finne en passende match for dine behov. Enten du ønsker å dekorere en hel vinkjeller eller bare trenger én eller to vinhyller for utvalgte favorittviner, kan vi hjelpe deg.

Du kan ta en titt på vårt utvalg av vinstativ i tre fra Mensolas eller Caverack. Mensolas tilbyr vinstativ i tre og metall som er spesielt glimrende hvis du foretrekker å kjøpe mindre mengder av ulike viner. Disse hyllene gir en tydelig oversikt over flaskene dine. Med Mensolas-hyllene er det også enkelt å utvide lagringsplassen din hvis vinsamlingen din vokser.

Caverack har vinstativ i firkantede moduler som du kan kombinere og stable for å lage ditt eget møbel. På denne måten får du en lagringsløsning skreddersydd etter dine behov. Oppdag ulike moduler med forskjellige design og seksjoner som gir deg et stabilt møbel.

Utforske ulike vinstativer i tre med vakre design

Wineandbarrels har et bredt utvalg av ulike design laget av materialer som furu og eik. Dette betyr at du kan velge akkurat den fargen og stilen du ønsker for ditt vinstativ i tre. På denne måten kan du få en variant som matcher din personlige smak så vel som interiøret i hjemmet ditt.

Vår samling av vinstativ i tre kombinerer stil og funksjonalitet. Du får et praktisk møbel, men med sin estetiske tiltrekning kan et vinstativ i tre legge til en varm og elegant atmosfære til ethvert rom. Du kan for eksempel bruke en vegghengt vinhylle for å vise frem dine mest verdifulle flasker, eller du kan organisere en vakker vinkjeller med ideelle forhold for vinsamlingen din.

Prisgunstige vinstativer i tre

Wineandbarrels tilbyr vinstativ til mange ulike priser, men generelt sett er vinstativ et godt valg hvis du ønsker en lagringsløsning som er så økonomisk som mulig. Med vårt utvalg av vinstativ i tre kan du få et rimelig møbel med plass til mange flasker.

På den laveste prisklassen finner du de populære og kostnadseffektive hyllene fra Vinikea. Her får du god verdi for pengene med rimelig vinlagring målt i kostnad per flaske. Du må dog montere vinstativene fra Vinikea selv. Dette bidrar til å holde prisene lave, da vinstativene kommer i flate esker og tar liten plass under transport.

Velg et vinstativ i tre for gulv eller vegg

Hos Wineandbarrels tilbyr vi et bredt spekter av rimelige løsninger for vinlagring som imøtekommer ulike behov og preferanser. For eksempel tilbyr vi hyller både for gulvet og veggen.

Våre gulvvinhyller kan holde flere flasker samtidig som de gir en god oversikt over samlingen din, noe som gjør dem perfekte for hjemmedisplayer, restauranter eller vinkjellere. De hjelper også med å holde vinsamlingen organisert og lett tilgjengelig.

For de som ønsker å spare plass, er våre elegante vegghengte vinhyller designet for å passe inn i hvilken som helst tilgjengelig plass, og noen har til og med plass til vinglass. Dette inkluderer vår Vinobarto-serie laget av brukte vinfat. Når du velger denne varianten, er vin og glass innen rekkevidde. Dessuten, hvis du har valgt vinglassene dine nøye, vil du kanskje vise dem frem. På denne måten kan du gjøre det med stil.

Uansett om du velger en gulv- eller vegghengt vinhylle laget av eik eller furu, vil du kunne lagre vinsamlingen din økonomisk samtidig som du legger til en touch av eleganse til rommet ditt.

Vinstativ for privat eller kommersiell bruk

Et vinstativ kan lett være en dekorativ funksjon samtidig som det fyller sin hensikt. I tillegg til den praktiske bruken kan vårt utvalg av vinstativ også brukes til å gjøre hjemmet ditt eller vinkjelleren din til et enda hyggeligere rom å være i. Denne typen møbler vil tilføre en elegant touch til hjemmet ditt.

Når det gjelder å vise frem flasker kommersielt, finnes det også muligheter innenfor vårt utvalg av vinstativ i tre. Vi har ulike serier dedikert helt til å presentere flasker på sitt beste. Disse vinstativene er hovedsakelig rettet mot vinhandlere og serveringsbransjen.

Hvordan velge det ideelle vinstativet i tre

Når du vurderer om du skal kjøpe en vegghengt eller frittstående vinhylle i tre, er det viktig å vurdere dine behov for å ta den beste beslutningen. Enten du leter etter begrenset lagringsplass for å oppbevare noen flasker til spesielle anledninger, eller du trenger langtidslagring av større mengder for vinkjelleren din, kan Wineandbarrels gi deg nødvendige løsninger.

Hvis du har en stor vinsamling, er våre større gulvvinhyller utmerkede for langtidslagring og perfekte for din nye vinkjeller. Disse vinstativene gir deg en flott oversikt over flaskene dine, og du kan enkelt få tilgang til de ulike vinene. Alternativt gir våre vegghengte vinstativ i tre en kul måte å vise frem vinene dine uten å ta opp gulvplass.

Noen av hyllene våre kan holde mer enn 50 flasker, noe som gir god lagringsplass, mens mindre hyller er perfekte for å vise frem noen av de valgte flaskene i et hjørne av kjøkkenet. Treverket bidrar til å skape en varm og innbydende atmosfære i hjemmet ditt, og gir en elegant lagringsløsning for vinene dine.

Sjekk også ut våre metallvinstativ

Leter du etter vinstativ med et mer strømlinjeformet og moderne utseende? Hos Wineandbarrels tilbyr vi også metallvinstativ som gir den samme praktiske løsningen for oppbevaring av vin som de trebaserte variantene. Når de er laget av metall eller stål, blir designet mer minimalistisk.

Vi har flere metallvinstativ i ulike størrelser og former for deg å velge mellom. Trenger du en stor vinhylle som kan holde hele samlingen din av flasker? Eller trenger du bare å oppbevare noen viner sammen med et par vinglass? Wineandbarrels har begge deler, slik at du kan få metallstativet som passer deg best.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør