Singles Day 2022

Vær med på feiringen av Singles Day 2022

Den 11. november 2022 feirer vi Singles Day med haugevis av gode tilbud!

 


Hva er Singles Day?

Singles Day er en "happening" som minner om Black Friday og Cyber Monday, men er et forholdsvis nytt begrep i Norge. Begivenheten har sin opprinnelse i Kina (på kinesisk: "Guanggun Jie") og markeres den 11. november. Uttrykket "single" symboliseres gjennom datoen 11/11.

Nyhetsbrev med Singles Day-tilbud

De fantastiske tilbudene og ville prisene kommer til å være tilgjengelige fra midnatt til midnatt den 11. november 2022. Du kan bli førstemann i køen ved å abonnere på våre nyhetsbrev.

Singles Day Vinskap

Vi byr på et stort utvalg av vinskap i anledning Singles Day. Du finner de beste Singles Day-tilbudene samlet på denne siden, og her kommer til å være både testvinnere og demomodeller. Du har altså mulighet til å få fingrene i et godt vinskap til en fantastisk pris under årets Singles Day. 

Tilbudene er tilgjengelige fra midnatt til midnatt den 11. november 2022.

Vin på Singles Day

Wineandbarrels har en lang rekke fantastiske tilbud på vintilbehør, men vi selger ikke vin under Singles Day.

Til gjengjeld har vi massevis av lekkert og elegant utstyr til vinen din, både korketrekkere, karafler og mye annet.

Vingave til Singles Day

Behøver du en gave til vinelskeren? I så fall er årets Singles Day hos Wineandbarrels det helt riktige stedet å kikke. Vi har alt av den vininteresserte behøver, og alt til fantastiske og unike Singles Day-priser.

Singles Day i et helt døgn

Vær oppmerksom på at Singles Day-tilbudene kun er tilgjengelige i 24 timer, fra midnatt til midnatt den 11. november 2022. Tilbudene varer så lenge varene finnes på lager. 

Gjør som titusenvis av andre vinelskere..