Feire Singles Day med Wineandbarrels – Din partner i vinverdenen

 

Single? Sjarmør? Vinelsker? Hvis ja, vil vi på Wineandbarrels gjerne invitere deg til å feire Singles Day med oss. Vi er eksperter innen vintilbehør, med spesialisering i vinskap og vinstativ, og vi ønsker å gjøre denne spesielle dagen ekstra minneverdig for deg.

 

Nyhetsbrev med Singles Day-tilbud

De fantastiske tilbudene og ville prisene kommer til å være tilgjengelige fra midnatt til midnatt den 11. november 2024. Du kan bli førstemann i køen ved å abonnere på våre nyhetsbrev.


Hva er Singles Day?

Singles Day, eller "Enslige Dagen" som det er kjent i Kina, er den største shoppingdagen i verden. Dette er en dag som feirer singellivet, og den blir observert den 11. november hvert år, med fire "1"-er (11.11) som symboliserer ensomhet. Singles Day startet som en studentbevegelse på 1990-tallet, men har siden vokst til å bli et globalt fenomen, med salg som overgår Black Friday og Cyber Monday kombinert.

Vin og Singles Day

Hva er bedre enn å feire singellivet med en god flaske vin? Vin er symbol på god livsstil, glede og avslapping. Derfor er Singles Day en perfekt anledning til å oppgradere vinopplevelsen din med våre kvalitetsprodukter.

Vin på Singles Day

Wineandbarrels har en lang rekke fantastiske tilbud på vintilbehør, men vi selger ikke vin under Singles Day.

Til gjengjeld har vi massevis av lekkert og elegant utstyr til vinen din, både korketrekkere, karafler og mye annet.

Våre Vinskap

Hos Wineandbarrels finner du et bredt utvalg av vinskap, ideelt for å bevare smaken og kvaliteten på vinen din. Våre vinskap er utformet med omtanke for å sikre optimal lagring av vinen din. Så uansett om du er en casual drikker eller en seriøs samler, vil våre vinskap gi vinen din det beste hjemmet.

Våre Vinstativ

Har du lyst til å vise frem vinsamlingen din på en elegant måte? Ta en titt på våre vinstativ. Med et bredt utvalg av stiler og design, har vi noe for enhver smak. Våre vinstativ er ikke bare funksjonelle, men også estetisk tiltalende, noe som vil bidra til å forbedre atmosfæren i hjemmet ditt.

Singles Day Tilbud

For å gjøre denne Singles Day ekstra spesiell, har vi et fantastisk tilbud for deg. Få spesialpriser på våre vinskap og vinstativ, og nyt singellivet med stil. Husk, jo bedre vinlagring, jo bedre smak. Så hvorfor ikke bruke denne anledningen til å gi vinen din den respekt den fortjener?
 

La oss feire Singles Day med Wineandbarrels! Uavhengig av om du er ny i vinverdenen eller en erfaren entusiast, har vi de perfekte produktene for å forbedre vinopplevelsen din. Husk, det er ingen skam i å være singel, spesielt når du kan nyte det med en god flaske vin!

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør