Wineandbarrels A/S

Wineandbarrels A/S

Rønnevangsalle 8
DK - 3400 Hillerød

 

  +47 239 666 26
  info@wineandbarrels.no
  Company Registration no.: DK-27702937
  Organisasjonsnummer: Mva. 918 653 457

 

Bank:
Nordea Bank (Norge): 6022.05.04355
IBAN: NO4160220504355
BIC/SWIFT: NDEANOKK

 

 

 

 

 

Kundeservice

Tlf. +47 239 666 26
E-post: info@wineandbarrels.no
(09.00 - 17.00 på alle hverdager)

Showroom, administrasjon og lager:

Ruseløkkveien 26,
0251 Oslo

Mandag - fredag fra 10:00 - 18:00
Lørdag fra 10:00 - 14:00

Hvis mulig kan du selv komme og hente varene på vårt lager i Danmark. Husk å avtale/markere dette ved bestilling i webshoppen.
Lageret har åpent alle hverdager fra klokken 08.00 - 16.00.
Lagerinngang ved porten.

Vi sender deg en e-post når varen(e) er klare.


 

 

Vi i Wineandbarrels er lidenskapelig opptatt av vin og vinutstyr, og hovedmålet vårt er å hjelpe andre vinelskere med å oppfylle sine drømmer, enten det er en eksklusiv flaskeåpner, et nytt vinskap eller et vinrom som vil gjøre andre misunnelige.

Den komplette vinopplevelsen – til riktig pris

Wineandbarrels ble grunnlagt i 2008 av Jakob Dau og selskapet er bygget opp rundt Jakobs store lidenskap for vin, vinlagring, vinutstyr og ikke minst hans kunnskap om og interesse for å være en god kjøpmann som finner og utvikler de riktige produktene til de riktige prisene, til fordel for kundene.

I dag er vi Europas største forhandler og distributør av vinutstyr, og nettbutikkene våre dekker hele Europa. I tillegg til nettbutikkene har vi også fysiske utstillingslokaler i Hillerød, Fredericia, Stockholm, Oslo og Düsseldorf.

Wineandbarrels er et 100 % danskeid selskap, og vi streber etter å være en ansvarlig arbeidsplass for våre mer enn 50 ansatte, et sted der alle trives og det er gøy å gå på jobb hver dag.

Wineandbarrels mottok Gazelle-prisen fra Børsen i 2020, 2021 og 2022.

Eksperter på vinutstyr – vinelskere som deg

Jakob var selv en kunde i vinens verden, og hans erfaring var at de eksisterende produktene på markedet var utdaterte, og han så muligheter for innovasjon og utvikling. Han reiste derfor ut i verden og fant flere produkter i Europas ledende vinland. Samtidig utviklet han en rekke produkter med nye funksjoner og designer, som for eksempel vinskapene PeVino og Cavecool, Caverack-vinhyller og vinutstyr. Det er fortsatt stort fokus på utvikling av nye produkter, og dette er i stor grad basert på tilbakemeldingene vi får fra kundene våre.

Denne grunnleggende interessen for vin og vinutstyr oppleves i alle deler av selskapet, der både ansatte og kunder deler sin lidenskap for de dyrebare dråpene.

Fordi vi er både vinelskere og spesialister på vinutstyr og løsninger for lagring av vin, er vi svært oppmerksomme på at smak og behov varierer fra person til person, og derfor finner du alltid det største utvalget av produkter i nettbutikkene og i utstillingslokalene våre. Faktisk har vi verdens største utvalg innen oppbevaring og utstyr til vin.

Vårt nyeste tilskudd til familien er Crucave-merket. Crucave er en hyllest til Jakobs egen kjærlighet til vin og er en gave til vinentusiaster over hele Europa. Hans oppdrag var klart - å levere skreddersydde vinkjellerløsninger fra øverste hylle som ikke bare oppfyller, men overgår forventningene, og som har blitt selve symbolet på eksepsjonelle vinkjellere overalt.

Prøv før du kjøper – både online og i våre utstillingslokaler

Du har muligheten til å designe ditt eget personlige vinrom med vårt online dekoreringsprogram, eller du kan få hjelp av en av våre interiøreksperter som kan designe et utkast til deg. Du kan også prøve ut mange av produktene våre hjemme ved å sette inn produktet i 3D med mobiltelefonen din (utvidet virkelighet).

I utstillingslokalene våre kan du også prøve og sammenligne mange av produktene før du bestemmer deg, og våre dyktige produkteksperter står klare til å veilede deg til den perfekte løsningen for deg. Du kan selvfølgelig også gjøre en avtale på forhånd, og vi byr deg gjerne på en kopp kaffe når du kommer!

Som en pågående kampanje organiserer vi også arrangementer i utstillingslokalene våre, hvor du får muligheten til å møte andre vinentusiaster, delta i vinsmaking, produktdemonstrasjoner og mye mer.

Hvis du ikke har mulighet til å besøke utstillingslokalene personlig, kan du også bestille en online presentasjon direkte på datamaskinen eller mobiltelefonen din. Da kan du sitte og slappe av hjemme, mens personalet i utstillingslokalet viser frem noen av våre mest populære produkter.

Du er alltid velkommen til å kontakte oss om produktene og løsningene våre, og du kan også følge oss på Facebook og Instagram.

 

 

Inspirasjons katalog

Inspirations katalog wineandbarrels

 

 

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør