Wineandbarrels A/S

Wineandbarrels A/S

Rønnevangsalle 8
DK - 3400 Hillerød

 

+47 239 666 26
info@wineandbarrels.no
Company Registration no.: DK-27702937
Organisasjonsnummer: Mva. 918 653 457

 

Bank:
Nordea Bank (Norge): 6022.05.04355
IBAN: NO4160220504355
BIC/SWIFT: NDEANOKK

 

 

 

 

Kundeservice

Tlf. +47 239 666 26
E-post: info@wineandbarrels.no
(08.00 - 17.00 på alle hverdager)

Showroom, administrasjon og lager:

Rønnevangsalle 8
3400 Hillerød
Denmark

Hvis mulig kan du selv komme og hente varene på vårt lager i Danmark. Husk å avtale/markere dette ved bestilling i webshoppen.
Lageret har åpent alle hverdager fra klokken 08.00 - 16.00.
Lagerinngang ved porten.

Vi sender deg en e-post når varen(e) er klare. 

Wineandbarrels' start

Wineandbarrels ble stiftet i 2008 etter at innehaveren, Jakob Dau, hadde reist på kryss og tvers i Europa for å finne leverandører av vinfat til den nystartede vingården hans på Langeland i Danmark. På turene fant Jakob frem til to bøkkeri, ett i Frankrike og ett Ungarn, som begge produserer håndlagde vinfat etter stolte håndverkstradisjoner. Slik så et nytt importfirma dagens lys da etterspørselen etter vintønner både var, og er, stor.

Siden den gang har forretningen hatt vokseverk og tilbyr i dag et stort sortiment av inventar til vinlagring, møbler, vinskap, vinglass og annet tilbehør til vin. Kort sagt: Alt det lekre til din vin.

Med base i Hillerød, litt nord for København, har Wineandbarrels i dag vokst seg til å bli en av Skandinavias største leverandører av utstyr til vinlagring og annet vintilbehør.

Forhandler og produsent

Wineandbarrels produserer også selv en rekke produkter på fabrikker rundt omkring i verden. Vi er også distributør av noen av Europas mest anerkjente produsenter av vinskap, vinstativ, møbler, vinglass, vintilbehør og vintønner.

Produktene selges både direkte til sluttbrukere og gjennom ulike forhandlere og distributører.

Wineandbarrels er forhandler av produkter fra kjente produsenter som Coravin, Xi Wine SystemsVestfrost, EuroCave, ArteVino, Liebherr, IP Industries og Avintage.

Innredning av vinkjeller

Et av firmaets spesialområder er innredning av vinrom og vinkjellere. Dette foregår ofte med hjelp fra egne fagspesialister som en innredningskonsulent, møbeldesigner og møbelsnekker.

Wineandbarrels tar gjerne på seg hele oppgaven - fra design og innredningsforslag til levering av et ferdigmontert vinrom.

Om innehaver Jakob Dau

Jakob har en stor interesse for vin og fremstillingen av vin.

Denne interessen har tatt ham vidt omkring, og han har i løpet av årene oppbygd et betydelig nettverk blant vinprodusenter og, ikke minst, produsenter av utstyr til vinlagring, vinmøbler og tilbehør til vin.