Wineandbarrels A/S

Wineandbarrels A/S

Rønnevangsalle 8
DK - 3400 Hillerød

 

(+47) 23 96 66 26
info@wineandbarrels.no
Organisasjonsnummer: Mva. 918 653 457

 

Bank:
Jyske Bank konto: 5051-1518180
Swift: JYBADKKK
IBAN: DK5150510001518180

 

 

 

 

Showroom, administrasjon og lager:

Rønnevangsalle 8
3400 Hillerød
Denmark

Hvis mulig kan du selv komme og hente varene på vårt lager i Danmark. Husk å avtale/markere dette ved bestilling i webshoppen.
Lageret har åpent alle hverdager fra klokken 08.00 - 16.00.
Lagerinngang ved porten til Lindstrøm Lager.

Vi sender deg en e-post når varen(e) er klare.

Showroom har faste åpningstider:

Mandag, tirsdag, onsdag, fredag fra klokken 10.00 - 17.30.
Torsdag fra klokken 10.00 - 20.00.
Lørdag fra klokken 10.00 - 14.00.
(gjelder ikke helligdager)Telefon (+47) 23 96 66 26

 

Hvordan startet wineandbarrels.com?

wineandbarrels.com ble stiftet i 2008 etter at innehaveren, Jakob Dau, hadde reist Europa tynt for å finne leverandører av vinfat til hans nystartede vingård på Langeland. I løpet av turene fant han to bøkkeri, ett i Frankrike og ett i Ungarn, som begge produserer håndlagde vinfat etter gamle og stolte håndverkstradisjoner.

Siden den gang har forretningen hatt vokseverk og har utvidet med et stort sortiment av inventar til vinlagring, møbler, vinskap, vinglass og annet tilbehør til vin. Eller om du vil: Alt det lekre til din vin.

I dag er wineandbarrels.com en av Skandinavias største leverandører av vinlagringsutstyr og annet tilbehør til vin.

Produkter fra hele Europa

Wineandbarrels A/S er distributør og agent for noen av Europas mest anerkjente produsenter av vinskap, møbler, vinglass, vintønner og øvrig tilbehør til vin. De fleste agenturene er for hele Norden, andre for Tyskland og England. Produktene selges direkte til B2C- og B2B-sluttbrukere gjennom wineandbarrels.com.

I tillegg til sine egne agenturer er wineandbarrels.com også forhandler av en rekke produkter fra veletablerte produsenter som Bosch, Vestfrost, Liebherr, Climadiff og Avintage.

Litt om Jakob Dau

Jakob har i de seneste 30 år laget vin i Danmark - først som fruktvin, deretter av druer. Sammen med sin far og sine søsken har han et familieeid vinlaug på Langeland hvor de i løpet av de siste årene har plantet adskillige vinplanter som nå produserer vin, dog utelukkende til hobbybruk.

Jakobs interesse for vin og vinfremstilling har tatt ham på reiser rundt i hele verden, og han har i løpet av årene bygd seg opp et stort nettverk av vinprodusenter og produsenter av utstyr til vinlagring, vinmøbler og tilbehør til vin.

Jakob har alltid fokusert på kvalitet og det å oppnå den best mulige pris for kunder hos wineandbarrels.com.