Størrelse

Finn det perfekte vinskapet ditt her. Vi har inndelt skapene etter kapasitet, størrelse, energiforbruk, innbyggingsmuligheter, kjølesoner, til kalde rom og mye mer.


Velkommen til jungelen - la oss hjelpe deg gjennom

Selv om man ønsker optimale lagringsforhold for vinen sin kan det være vanskelig å finne det helt riktige vinskapet. Utvalget er enormt og variasjonene kan virke uendelige. I tillegg er både smak, preferanser og budsjett forskjellig fra person til person.

Hovedsakelig er det to ting du skal beslutte deg for før du velger ditt vinskap.


Konsum eller lagring
Er tanken at vinskapet skal fungere som et serveringsskap som du bruker i hverdagen og hvor du alltid har drikkeklar vin eller champagne for hånden - både til det uforutsette besøket og det planlagte selskapet? Da skal du se nærmere på et vinskap med to eller flere kjølesoner slik at du i den ene sonen kan ha rosé- eller hvitvin klar til servering ved 7-8 grader mens du i den andre oppbevarer rødvin ved 17-18 grader.

Den andre grunnen til hvorfor å benytte et vinskap er hvis du ønsker å langtidslagre vin. Da behøver du - eller i alle fall vinen din - fred, ro, stabilitet og ensartet temperatur. I en ideell vinkjeller ligger temperaturen et sted mellom 10 - 15 grader og en luftfuktighet på ca. 75 %. Et slikt miljø kan du også etablere i et vinskap med én kjølesone.


Andre faktorer
I tillegg kommer også valg som energiforbruk, støy og om vinskapet skal stå i et kaldt rom og derfor skal holde flaskene varmere enn omgivelsene.

Viktig er også skapets kapasitet, både med tanke på hvor mange flasker vin samlingen din består av og hvor stor plass du har i hjemmet. Skal skapet kunne bygges inn i for eksempel et kjøkkenelement eller ønsker du et frittstående vinskap?

For noen spiller også estetikken en rolle. Vi viser deg gjerne sortimentet vårt, men så er det opp til deg å vurdere hvilket skap du liker best. Alle vinskapene som vi forhandler holder høy kvalitet, men hos noen av de eksklusive merkene som PeVino, Swisscave og Liebherr spiller designet en minst like stor rolle som funksjonaliteten.


Filtrering av muligheter
På denne siden hjelper vi deg på vei ved å inndele sortimentet etter kriterier som vi vet at kundene våre spør om.

I tillegg finner du en søkefunksjon som kan innstilles etter ønskede preferanser. Du kan prøve deg frem under «Vinskap» eller ved å klikke her.

Mulighetene er mange, men vi kan love at du alltid finner et vinskap av god kvalitet og til en attraktiv pris hos Wineandbarrels.com.


Kontakt oss på telefon og e-post
Du er ALLTID velkommen til å kontakte oss på telefon eller e-post. Vi gir gode råd og veiledning slik at du lettere kan finne vinskapet som passer perfekt til dine behov.

Tilmeld deg våre nyhetsbrev og motta en artikkelserie med gode tips og råd til kjøp og lagring av vin og vinsmaking.

Les mer om temperatur og luftfuktighet, og hvordan du best oppbevarer vin i et vinskap her.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør