Vinstativ

Er det noe mer elegant og flott enn et vinstativ du kan kjøpe fra Wineandbarrels? Hos oss finner du alle modellene og variantene du kan være ute etter, og vi har passet på å tenke på ditt behov. Så uansett hvor mange flasker du har, så skal du klare å finne plass til dem når du kjøper et vinstativ fra oss!
 


Gjør valget enkelt for deg selv

Vi vet at det kan føles litt forvirrende og usikkert når det kommer til å velge vinstativ. Spesielt i en butikk som Wineandbarrels, som har et så stort utvalg. Pass på å kjøpe noe som er for ditt behov, og det betyr kanskje at du heller bare kjøper en vinhylle, eller et vinreol. Og det er jo ingenting i veien med det, da det er det du trenger.

Men om du har litt flere flasker enn det en vinhylle kan romme, så har vi vinstativ som rommer opp til hele 144 flasker! Da sier det seg selv at de fleste behov som du eventuelt måtte ha blir dekket, og kvaliteten er på et svært høyt nivå, uansett hva du skulle velge til slutt.

Det holder bare å se på utvalget vårt for å forstå hva det er vi snakker om her. Det er en eksklusivitet ved våre vinprodukter som du ikke finner noe annet sted i Norge, og det er vi stolte av.

Vær komfortabel med prisen

Mange antar at det å være en vinsamler er dyrt. Men det behøver det ikke å være. Det er fordi hos Wineandbarrels så har vi samlet vinstativ som koster for eksempel 12 000 kroner, men også vinstativ for under tusenlappen. Og sistnevnte er et stativ i høy kvalitet, hvor noen av dem 54 flasker.

Det er så klart alltid opp til deg hva du velger, men du kan være sikker på at hos oss så kommer du til å få et godt utvalg. Du for valgmulighetene du behøver til at du kan foreta akkurat det kjøpet du er komfortabel med. Det gjelder uansett om du ser på prisen, størrelsen, eventuelle funksjoner eller hvordan vinstativet er montert.

Vi ønsker å tilby deg den beste kvaliteten og den beste servicen. Har du spørsmål eller funderinger rundt våre vinstativ så ta gjerne kontakt så kan vi se hvordan vi kan hjelpe deg. Det er tross alt derfor vi er her, og Wineandbarrels ønsker å gi deg den beste vinopplevelsen mulig!
 

Gjør som titusenvis av andre vinelskere..