Vinstativ

Norges største utvalg av vinstativ og vinhyller - alt fra det lille og enkle til den komplette vinkjeller


Vinstativ etter smak og behov

Det aller viktigste å passe på når du oppbevarer vin er å sørge for at flaskene ligger i ro, gjerne på et mørkt sted med stabil temperatur. Det helt optimale miljøet for oppbevaring av vin er på 15 grader, ingen rystelser og mørke.

Det er essensielt at flaskene ligger ned slik at vinen er i kontakt med korken og holder denne våt, smidig og tett. Liggende oppbevaring av flasker foregår best i vinstativ.

Hos wineandbarrels spiller sortimentet av vinstativ, sammen med våre vinskap, en helt sentral rolle. Å sørge for at du oppbevarer vinen din på en optimal og riktig måte er i utgangspunktet grunnen til hvorfor vi er her, og nettopp derfor er sortimentet vårt blant markedets største og beste.
 

Kjenn dine behov

Det finnes mange måter å tenke vinstativ på. Er det viktigste for deg å oppbevare så mange flasker som mulig så billig som mulig, eller ønsker du at vinstativet skal betraktes som et møbel i hjemmet?

Hvordan ser vinforbruket ditt ut? Kjøper du et større antall flasker av samme type vin (kasser med seks eller tolv flasker) vil det være fornuftig å velge et vinstativ med store rom, for eksempel et kryss. Dersom du er typen som kjøper en flaske eller to av hver vin vil det være smartest å velge et stativ med uhindret adgang til alle flaskene, for eksempel et innstikk- eller enkeltflaskestativ.

Uansett hvordan dine behov ser ut kan du være sikker på å finne et vinstativ som passer deg.
 

Presentasjon og innredning

Hvis det er avgjørende for deg at vinstativene tar seg godt ut og at flaskene presenteres på en elegant måte tilbyr vi en rekke spennende vinstativ.

De flotte vinstativene i tre fra Winerex har et eksklusivt utseende. Winerex-stativene fås i tre ulike typer tre og i mange forskjellige design til stort sett alle behov.

Vinstativene til Renato legger også stor vekt på det estetiske. Sponplate og svart melamin er den eneste fargekombinasjonen, og disse stativene tar seg svært godt ut i en butikk, restaurant eller vinkjeller.

Fellesnevneren for alle de nevnte stativene er at de leveres ferdigmonterte og klare til bruk med det samme.


Prisen er det viktigste

Hvis ditt viktigste parameter er å kunne oppbevare mange flasker vin så billig som mulig finner du også flere gode alternativer hos oss.

Et klassisk vinstativ fra Mensolas er en perfekt løsning hvis du har bruk for å finne en spesiell flaske fra samlingen din. Vinstativene leveres umonterte, men fås i mange størrelser og kan kobles sammen slik at de kan vokse sammen med vinsamlingen din.

Vinstativene fra Vinikea kommer også umonterte, men tilbyr rimelig oppbevaring av vin. Selv om de rimeligste stativene krever at du selv monterer dem bør oppgaven være mer enn løselig for de aller fleste kun ved hjelp av et skrujern.

Mulighetene er uansett gode for å finne et godt og billig vinstativ hos wineandbarrels.
 

Kreativ innredning

Til veggen fører vi også den flotte Vino Wall Rack som finnes med en dybde på én, to eller tre flasker og en høyde på ni eller tolv flasker. Alternativt kan du velge modellen med plass til 8-10 magnumflasker, dog med kun én flaske i dybden.

Ekstra stemningsskapende er det også med en Pupitre, et frittstående vinstativ i tre.

Bruk gjerne vårt spesiallagde innredningsverktøy til å finne ut hvordan du vil innrede ditt vinrom med møbler, vinstativ og vinskap. Mål og dimensjoner vises automatisk når du drar de enkelte møblene til tegningen.

Dersom du er i området er du naturligvis alltid velkommen til å avlegge oss et besøk i butikken vår i Hillerød eller vår butik i Stockholm.

Hvis du ønsker å lese mer om valg av vinstativ klikk her. Her får du også en indikasjon om pris per flaske for de forskjellige seriene.
 

\