Utforsk våre vinskap med 20 cm i bredde

Et vinskap med 20 cm i bredde, er å anse som meget smalt. Hvis du er på utkikk etter et så plassbesparende alternativ som mulig, kan et vinskap i dette formatet dermed egne seg meget godt som en plass å oppbevare dine vinflasker. Her hos Wineandbarrels finner du flere høykvalitets vinskap med bredde på 20 cm. Disse passer like godt for rødvin som hvitvin. Bli bedre kjent med utvalget og finn et vinskap med funksjonene du leter etter


Hvem passer et vinskap med 20 cm i bredde for?

Å kjøpe et nytt vinskap byr på en del utfordringer. En av dem er å bestemme seg for riktig størrelse. Har du et ønske om å kjøpe et vinskap som tar opp så lite rom som mulig i omgivelsene, kan et vinskap med bredde på 20 cm være svaret. Slike skap er såpass smale at de enkelt kan integreres i hjemmets øvrige møblement.

Du slipper å tenke på at vinskapet skal innta en dominerende posisjon. Vi anbefaler gjerne såpass smale vinskap for vinelskere som ikke har behov for å oppbevare mange vinflasker av gangen.

Vi råder også deg som ønsker å ha et mindre serveringsskap for vin stående i spisestuen til å vurdere et vinskap med bredde på 20 cm. Dermed kan du oppbevare et mindre antall flasker som snarlig bruk ett sted, mens resten av vinsamlingen står i et større vinstativ eller et større vinskap et annet sted i huset. Dette er en populær løsning.

Fordeler med et vinskap med 20 cm i bredde

Den definerende fordelen med et vinskap på 20 cm er unektelig at det tar opp så lite plass. Men det er ikke alt. Vi sørger for at også våre mindre vinskap byr på topp kvalitet. Det vil si at også et vinskap i dette formatet varter opp med perfekt temperatur, beskyttelse fra UV-stråler og alt det andre du forventer fra et oppbevaringsskap for dine edle dråper.

For å ta vårt produktutvalg i nærmere øyesyn, anbefaler vi å avlegge vårt showroom i Oslo et besøk. Der kan du selv studere våre vinskap med bredde på 20 cm, og motta gode tips og råd fra våre dyktige medarbeidere. De står alltid klare for å hjelpe deg å treffe blink med dine kjøp.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør