EuroCave Professional

Verdens mest anerkjente vinskap - EuroCave er først, størst og best!

 
 
 

 

​​​​

 

 

 

 

 

 

 


Franske EuroCave er utvilsomt den sterkeste merkevaren i vinskapsbransjen. Blant annet var det EuroCave som, i 1976, introduserte det aller første vinskapet og dermed åpnet et hav av nye perspektiver for hvordan man kunne, burde og skulle lagre og modne vin.

At man plutselig hadde et elektronisk redskap som kunne kopiere forholdene i den tradisjonelle vinkjelleren gjorde at vinlagringen og -modningen også kunne finne sted på tredje etasje i en boligblokk i storbyen.

Siden den gang har EuroCave aldri sett seg tilbake og deres sortiment er i dag trolig verdens største, noe som gjør EuroCave i stand til å oppfylle ethvert behov hos sluttbrukeren.

Verdens beste vinskap

Som markedsledende innenfor eksklusive vinskap til private vinelskere, samt utstyr til vinservering i hotell- og restaurantbransjen, er EuroCave konstant igang med å utvikle de beste vinskapene til både profesjonell og privat bruk.

EuroCave er den eneste produsenten som utvikler, designer og produserer vinskap og klimaanlegg i Frankrike. Dette innebærer at EuroCaves skap, som markedets eneste, bærer merket «Origine France Garantie» – et tydelig bevis på at produktene er franske, helt ned til den minste mutter, og en garanti for ekspertise og kvalitet.

For hvis ikke franskmennene skulle vite noe om hvordan man håndterer vin, hvem skulle så?

EuroCave arbeider med tre hoved-produktkategorier: EuroCave Professional, EuroCave og Artevino.

EuroCave Professional

Dette er en serie som henvender seg til bransjefolk og deres spesielle behov, og den kan derfor adskille seg noe fra behovene til en privatperson. EuroCave Professional er laget til bruk hos vinhandlere og i hotell- og restaurantbransjen, og i all hovedsak finnes det to hovedretninger innenfor EuroCave Professional: Anlegg til vinservering på glass (Vin au Verre og Wine Bar) og oppbevaringsskap (seriene 1000, 3000, 5000, 6000 og 9000-ShowCave).

Salg av vin på glass

Vin au Verre 8.0 er EuroCaves spesialdesignede anlegg til servering av vin på glass hvor både serveringstemperatur og volumet av den serverte vinen kontrolleres.

Innenfor samme kategori som Vin au Verre 8.0, produserer EuroCave Wine Bar-serien som også er beregnet til servering på glass, men uten dispenser. Wine Bar er et vinskap med innebygget vakuumpumpe som sørger for at en åpnet vinflaske kan holde seg i opptil ti dager. Skapene, som eksempelvis kan stilles på en bardisk, finnes i to ulike størrelser med plass til henholdsvis to og åtte flasker.

Salg av vin på flaske

EuroCave Professional tilbyr fem ulike serier vinskap. For hvert enkelt trinn blir det lagt større og større vekt på design, eleganse og valgmuligheter.

Vinskapene er alle utviklet med fokus på oppbevaring, lagring, modning, visning og servering.

EuroCave 3000-serien har alt det nødvendige samlet i ett vinskap. Her handler det om pålitelighet, funksjonalitet og et nedtonet, diskret design.

EuroCave 5000-serien er beregnet til innbygging i kjøkken og/eller bardisker. Her sørger den nyeste og beste teknologien for å passe godt på vinen.

EuroCave 6000-serien lar deg tilpasse vinskapet ditt etter egne preferanser. Valgmulighetene er her så mange at du neppe kan komme nærmere et skreddersydd vinskap.

EuroCave 9000-serien er til visning av absolutte toppvin. Her er det ikke spart på noe som helst når det gjelder presentasjon og optimale lagringsforhold.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør