Kjøp et dekorativt vinstativ til gulv

Hvis du ønsker å dekorere en vinkjeller eller et rom, eller bare vil vise frem favorittvinflaskene dine på kjøkkenet eller spisestuen, kan du gjøre det med et vinstativ til gulv. Her hos Wineandbarrels har vi et bredt utvalg av frittstående vinstativ til gulv i ulike materialer som kan romme både store og små vinsamlinger. På denne måten kan du få akkurat det vinstativet som passer dine behov og ønsker.


Velg frittstående vinstativer til gulvet

Frittstående vinstativ til gulvet er perfekte for deg som ønsker å vise frem vinsamlingen din. Våre frittstående vinreoler kommer i flere størrelser, former og design og kan romme forskjellige størrelser og kapasiteter på vinflasker. For eksempel kan du lagre flasketyper som Bordeaux, Alsace og Burgund.

Vi har et bredt utvalg av frittstående vinreoler laget av forskjellige materialer, som tre og metall. Våre frittstående vinreoler i tre kommer i forskjellige utførelser, inkludert furu og eik, og gir deg friheten til å velge designet som passer best til hjemmeinnredningen din.

Våre frittstående vinreoler kommer dessuten også i mange høyder og bredder. På den måten kan du få vinstativ som kan romme alt fra noen få flasker opp til mer enn hundre flasker, avhengig av størrelsen og kapasiteten på stativet. På den måten kan du enkelt finne og kombinere vinstativ for å romme hele vinsamlingen din.

Hva er fordelene med et vinstativ til gulvet?

En fordel med frittstående vinstativ til gulvet er deres mobilitet og allsidighet. Det er en fleksibel oppbevaringsløsning som er enkel å flytte rundt i hjemmet og endre plassering avhengig av dine preferanser. Du kan for eksempel starte med bare ett eller to vinstativ på kjøkkenet eller spisestuen, men hvis du ønsker å dekorere en vinkjeller eller et rom senere, kan du enkelt flytte stativene hit. På den måten kan du utvide lagringsplassen din etter hvert som vinsamlingen din vokser.

En annen fordel med et stående vinstativ er at de ikke krever mye når det kommer til montering. Blant vårt sortiment kan du finne sammensatte vinreoler som er klare til å plasseres hvor du måtte ønske i hjemmet ditt. På denne måten slipper du å bore i veggene dine, og på et blunk kan du fylle dine nye frittstående vinstativ med alle vinflaskene dine. Det er en enkel og praktisk løsning, men det er også en god løsning.

Frittstående vinreoler i metall og tre

Du kan få våre frittstående vinreoler i tre og metall, som lar deg velge det designet som passer ditt hjem og personlige smak best. Begge typer har gode kvaliteter, og alt avhenger av dine preferanser.

Tre gir en god varme som vil se elegant og elegant ut i ethvert hjem. Du kan få ulike treslag, som mørk furu eller lys eik. Hvis du har møbler i noen av disse tresortene, kan du kjøpe et vinstativ av samme sort. På den måten vil dine nye møbler komplementere de gamle møblene dine fint.

Våre metallvarianter er flotte hvis du er ute etter et mer moderne og rent design, da de kan være et fint og friskt preg på innredningen din. Disse er holdbare da de er enkle å rengjøre og vedlikeholde, og i tillegg er de et rimelig alternativ som er både stilig og kul å se på.

Lag din nye vinkjeller med frittstående vinstativer til gulvet

Har du en stor samling av viner, og tenker du på å innrede en full vinkjeller? Med vårt utvalg av frittstående vinstativer til gulvet kan du ordne et praktisk rom med god oversikt over alle dine vinflasker.

Du kan enkelt mikse og matche våre forskjellige frittstående vinreoler for å få best mulig oppbevaringsløsning for dine behov. Vi har varianter i forskjellige størrelser, slik at du kan lagre mer enn hundre flasker, men vi har også mindre moduler som kan kombineres for å lage en plass som matcher din vinsamling.

Det kan også fungere fint å kombinere veggmonterte vinhyller og vinreoler ment for gulvet for å utnytte plassen enda mer. Begge variantene kommer i tre og metall, noe som betyr at hvis du ønsker å effektivisere vinmøblene dine kan du. Ønsker du å blande metall og tre er dette også mulig og vil gi en kul effekt.

Vinstativ til gulv kontra veggmontert vinhylle

Er du usikker på hva slags vinstativ du skal velge? Når det gjelder oppbevaring av vinsamlingen din, har du muligheten til å bruke frittstående eller veggmonterte vinstativer. En fordel med å velge frittstående vinstativ til gulvet er at de kan plasseres hvor som helst i hjemmet ditt og kommer i en rekke størrelser og materialer. De tilbyr fleksibilitet og kan enkelt flyttes om nødvendig.

På den annen side er en veggmontert vinhylle perfekte for de med begrenset plass som ønsker å skape et elegant, moderne utseende. Vi har varianter som er laget av metall eller tre som du kan plassere på hvilken som helst vegg i hjemmet ditt.

Begge alternativene har sine fordeler, så det er viktig å vurdere dine behov og preferanser før du tar en beslutning. Hos Wineandbarrels tilbyr vi en rekke frittstående og veggmonterte vinhyller som passer til enhver stil og plass.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør