Caso

Stort utvalg av flotte vinskap fra tyske Caso.


{{product.Badge}}
-{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}} {{product.Title}} {{product.Title}}

{{product.Energy}}
{{text.AVAILABLE_FROM}} {{product.ExpectedDeliveryTime}}

Med et vinskap fra Caso kan du både servere vin med den helt riktige temperatur og lagre vinen i lengre tid. Glassdørene i flere lag isolerer mot både varme og kulde og UV-beskyttelsen i døren beskytter vinen mot skadelige UV-stråler. Temperaturen justeres elektronisk i alle sonene og den innvendige LED-belysningen (blå) opplyser flaskene dine på en elegant måte.

Caso-skapene har et moderne og tidløst design som passer i de fleste hjem. Utvalget er stort og du finner vinskap i mange forskjellige størrelser og modeller - kort sagt noe for enhver smak.

Caso vinskap - de forskjellige varianter

Serien i vinskape fra Caso kan identifiseres med kallenavnet som kommer etter “Wine”. Tallet i modellnavnet indikerer kapasiteten i standard bordeauxflasker.

Serien, kalt WineSafe, er alltid vinskape med en temperatursone. Gode eksempler er Caso WineSafe 43 og WineSafe 137.

Vinskape med to temperatursoner fra Caso kalles WineComfort, som det kan ses på Caso WineComfort 38 og Caso WineComfort 180.

Termoelektrisk vinkjøleskap

Modeller hvor kjølesystemet ikke drives av en kompressorkrets, men via termoelektrisk kjøleteknologi, kalles WineDuett. De er vanligvis små kompakte skap, noe som gjør kapasiteten i kabinettet litt bedre. Slike modeller er Caso WineDuett 21 og Caso WineDuett 12.

Til slutt er det suffikset "Touch", som indikerer at du kan betjene skapets temperaturreguleringsfunksjoner via berøringsknappene på forsiden av skapdøren. Caso WineDuett Touch 21 og WineMaster Touch 66 er gode eksempler

Caso lager vinskap med plass til alt fra kun seks flasker og helt opp til 192 flasker. Bredden varierer også, så det bør være mulig å finne et skap som passer perfekt også til deg.

Energibesparende vinkjøleskap

Flere av Casos vinskap er energivennlige (energiklasse A) og bruker kun noen hundrelapper i strøm per år - en god investering hvis alternativet er at noen av vinflaskene blir udrikkelige på grunn av dårlige lagringsforhold.

Hele vinopplevelsen blir også bedre hvis vinen serveres med den helt riktige temperatur.

\