PRISGARANTI - KJØP TRYGT. LES MER HER.

Vinskap fra Caso – den perfekte lagringsløsningen

Er du en vinelsker som ønsker å lagre vinflaskene dine på en trygg og stilfull måte? Da kan et flott vinskap fra tyske Caso være akkurat det du trenger. Hos Wineandbarrels finner du et bredt utvalg av vinskap fra Caso, fra frittstående modeller til integrerte og innebygde vinskap med enten en eller to kjølesoner.

Med et vinskap fra Caso kan du være sikker på at vinen din blir oppbevart under optimale forhold, slik at den smaker perfekt når du endelig åpner flasken. Utforsk vårt utvalg av vinskap fra Caso nedenfor, og velg vinskapet som passer best til dine behov og preferanser.


Utforsk utvalget av vinskap fra Caso hos Wineandbarrels

Wineandbarrels tilbyr et bredt utvalg av vinskap fra Caso, inkludert:

Disse vinskapene finnes i ulike størrelser og kapasiteter, slik at du kan finne det perfekte vinskapet for ditt behov. Hvilken utgave du velger, vil avhenge av hvor du tenker å plassere vinskapet, samt hvilket look du ønsker.

Ønsker du å kunne flytte rundt på vinskapet, er det en frittstående variant du skal gå etter. Dersom du ønsker en integrert løsning, kan du velge mellom vårt utvalg av innebygde og integrerte vinskap fra Caso. Disse vinskapene er tilpassbare og kan skreddersys for å passe perfekt inn i ditt hjem.

Fordelene med et vinskap fra Caso

Med et vinskap fra Caso kan du både servere vin med den helt riktige temperaturen og lagre vinen i lengre tid. Glassdørene i flere lag isolerer mot både varme og kulde, og UV-beskyttelsen i døren beskytter vinen mot skadelige UV-stråler. Temperaturen justeres elektronisk i alle sonene og den innvendige LED-belysningen (blå) opplyser flaskene dine på en elegant måte.

I tillegg til å sikre bevaring av vins smak og aroma, har Caso-vinskapene også et moderne og tidløst design som passer i de fleste hjem. Caso vinskap kommer i forskjellige størrelser og design, og er enkle å bruke og vedlikeholde. Utvalget er med andre ord stort, og du finner vinskap i mange forskjellige størrelser og modeller – kort sagt noe for enhver smak.

De forskjellige variantene av Caso-vinskap

Innen du går i gang med å utforske vårt utvalg av vinskap fra Caso, er det en god ide å vite litt om de ulike seriene fra merket. Caso har nemlig bygget opp sine vinskapsserier på en spesifikk, men meget smart måte. Derfor er det noen viktige informasjoner om seriene fra Caso du bør vite:

Når du velger å kjøpe et vinskap fra Caso hos Wineandbarrels, kan du være trygg på at du får høy kvalitet og pålitelighet. Caso er en anerkjent tysk produsent av vinskap, kjent for sin ingeniørkunst og design. Vinskapene fra Caso er også kjent for sin lange levetid og minimale vedlikeholdskostnader.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør