Renato

Få et gratis design- og innredningsforslag

Vinreolene Renato er en eksklusiv møbelserie som kommer i små kvadratiske moduler samt større gulvmoduler som fritt kan kombineres på alle tenkelige måter. Ønsker du et unikt og uforpliktende innredningsforslag, tegner jeg det gjerne til deg. Klikk her for å bli kontaktet. 

 » Morten Østergaard - Indretningskonsulent .


Eksklusive og stilfulle vinstativ

Vinstativene fra RENATO er laget av de beste materialer og med en meget flott finish. Et enkelt, klassisk og stilfullt design som presenterer vinen din på en elegant måte. Vinstativene passer utmerket både til privatpersoner, butikker, hoteller, kaféer og restauranter - uansett hvor de stilles opp fanger de øyets oppmerksomhet.

Slitesterkt og kvalitetssikkert

Modulene er laget av sponplater i høy kvalitet belagt med et tykt lag av melamin. Dette gjør overflaten slitesterk og rissefri. Samtidig er kantene belagt med holdbar PVC som gjør at modulene holder seg flotte i år etter år. Fargen er koksgrå, nesten svart.

Fabrikksmontert

Alle RENATO-moduler og racks er montert på fabrikken i Spania og de er derfor klar til bruk når de leveres hos deg. Dette sikrer en høy kvalitet samtidig som du selv ikke behøver å bruke krefter på monteringen.

Fleksible moduler

RENATO-modulene tar utgangspunkt i kvadratiske mål (42 x 42 x 42 cm) hvilket gjør dem svært enkle å sette sammen eller bygge ut i takt med at vinsamlingen din vokser. I RENATO-rack er flere moduler satt sammen fra fabrikken.

 

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør