Utvidet bytteret til den 1. februar 2023.

Renato


Eksklusive og stilfulle vinstativ

Vinstativene fra RENATO er laget av de beste materialer og med en meget flott finish. Et enkelt, klassisk og stilfullt design som presenterer vinen din på en elegant måte. Vinstativene passer utmerket både til privatpersoner, butikker, hoteller, kaféer og restauranter - uansett hvor de stilles opp fanger de øyets oppmerksomhet.

Slitesterkt og kvalitetssikkert

Modulene er laget av sponplater i høy kvalitet belagt med et tykt lag av melamin. Dette gjør overflaten slitesterk og rissefri. Samtidig er kantene belagt med holdbar PVC som gjør at modulene holder seg flotte i år etter år. Fargen er koksgrå, nesten svart.

Fabrikksmontert

Alle RENATO-moduler og racks er montert på fabrikken i Spania og de er derfor klar til bruk når de leveres hos deg. Dette sikrer en høy kvalitet samtidig som du selv ikke behøver å bruke krefter på monteringen.

Fleksible moduler

RENATO-modulene tar utgangspunkt i kvadratiske mål (42 x 42 x 42 cm) hvilket gjør dem svært enkle å sette sammen eller bygge ut i takt med at vinsamlingen din vokser. I RENATO-rack er flere moduler satt sammen fra fabrikken.

 

Gjør som titusenvis av andre vinelskere..