Vedlikehold og bruk av serveringstønner

Når du bruker en av våre små tønner (1-3l) som serveringstønne må du være oppmerksom på følgende:

Før bruk:

1. Skyll tønnen med kaldt vann inntil vannet blir helt klart (det kan ligge sagspon o.l. inne i tønnen).

2. Fyll tønnen med kaldt vann og la den stå til den er helt tett.

3. Når tønnen er helt tett kan du tømme den for vann.

4. Plasser tønnen med korkhullet nedover og la den tørke helt hvis du ikke skal bruke den med det samme.

5. Fyll tønnen med vin, øl, most eller annet du ønsker å servere.

Holdbarhet i tønnen:

Uansett om det er vin, øl, mjød, most eller en annen form for væske i tønnen så nedsettes holdbarheten betraktelig når man starter å tappe fra den. Holdbarheten kan etter første tapping svinge fra 1-2 dager og opptil flere uker, alt avhengig av kvaliteten på vinen, ølen eller mosten.

Dersom tønnen er helt fylt kan innholdet holde seg mye lenger, men igjen avhengig av kvaliteten på væsken. Bemerk at væsken vil ta mer og mer smak av eiketreet. Husk også å etterfylle med «engelens andel» (det fordamper hele tiden litt væske).

Etter bruk følger du punkt 1-4 ovenfor.


 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør