Trekasser til oppbevaring

Flotte trekasser som gaveinnpakning eller trendy og elegant oppbevaring av vin.


Vi har et stort utvalg av flotte trekasser til favorittvinen din. Kassene er en perfekt gave til vinelskeren, men kan også brukes som innpakning av andre produkter som blant annet vinåpnere. Gaven blir fort mer personlig hvis du for eksempel blander noen gode flasker vin med litt lekkert tilbehør fra vårt store sortiment.

I tillegg til gavekasser har vi også flotte ALTO-vinkasser som enkelt og stilfullt kan stables oppå hverandre og skape din helt egen form for vinoppbevaring. ALTO-kassene er laget av furu og har en stilig åpning i fronten som gjør at de kan legges ned slik at vinen enkelt kan nås når den skal drikkes. Et sett med ALTO-vinkasser passer godt i kjøkkenet, stuen, vinkjelleren eller i andre rom hvor du oppbevarer vin. De kan også brukes for sikker transport av mange flasker vin samtidig.

Vi forhandler også den rustikke LITO-vinkassen i høykvalitets furutre og med plass til 12 flasker. Disse kassene kan også legges på siden og brukes som vinstativ, og det ser både elegant og trendy ut hvis man stabler flere kasser oppå hverandre og gir dem et personlig preg etter smak og ønske.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør