Belysning / Lampe

Riktig belysning skaper perfekt stemning i vinrommet

 

Supercone lager lamper hvor det simple og kompliserte møtes på fornemt vis. Visjonen med de elegante lampene er å forvandle selv det hardeste lys fra sterke, moderne sparepærer til en innbydende og vennlig belysning på en fabelaktig og harmonisk måte.

Det er også et grunnleggende prinsipp hos Supercone at lampene monteres uten bruk av lim, skruer, spiker eller andre hjelpemidler.

 


Enkle ideer oppstår ofte fra grunnleggende og basale prinsipper

Dansk lampedesign

Designet inneholder en stor hilsen til, og respekt for, dansk designs historie og tradisjon. 

 

Supercones design er inspirert av naturens former. Det minimalistiske uttrykket er en tydelig hilsen til den danske og skandinaviske tradisjon innenfor innredning, design og formgivning. En særlig detalje finner du på modellene som lages både som pendel- og bordlampe hvor lampeskjermene er identiske bortsett fra at de er vendt på hodet. 

 

Fin finsk finer

De elegante lampene er laget av særlig utvalgt tre. Kvalitets-bjørkefiner fra Finland er grunnmaterialet i alle lampene fra Supercone og kryssfineren som brukes er av typen "Aircraft plywood", opprinnelig utviklet til flyproduksjon under andre verdenskrig. Fineren er meget slitesterk og av feilfri kvalitet.

 

Kryssfineren i lampene er sertifisert og imøtekommer den internasjonale PEFC-standarden (Programme for the Endorsement of Forest Certification) som garanterer en bæredyktig forvaltning av skogen og sporbarhet av treprodukter.

 

Det benyttes også akryl i enkelte av lampeskjermene for en annen lysbrytning med en spesiell belysning og stemning til følge. 

 

De enkleste ideer og mest basale prinsipper ligger, som vi kan se, bak designet til de elegante lampene fra Supercone.

Gjør som titusenvis av andre vinelskere..