Liebherr

Liebherr vin kjøleskap garanterer eksklusiv vinlagring i beste kvalitet og vakker design.


Vinidor, Vinothek og GrandCru-serverings- og lagringsskap fra Liebherr

Med et vinskap fra Liebherr kan du være sikker på at kvaliteten er i orden. Liebherr er verden over kjent for deres kvalitet, design og brukervennlighet.

Som en av meget få på markedet produserer LiebHherr også vinskap med tre kjølesoner og trinnløs justerbar LED-belysning.

Liebherr GrandCru

Liebherrs Grand Cru-serie er spesialutviklet for å gi deg en optimal langtidslagring av vin. 

Vinskapene i Grand Cru-serien finnes kun med én kjølesone.

Hvis kapasiteten skal være på toppen, er Liebherr GrandCru WKt 6451 perfekt for plass til 312 flasker.

Liebherr Vinothek

Vinothek-serien har flere kjølesoner og er særlig egnet til oppbevaring av forskjellig type vin ved idelle serveringstemperaturer.

De spesialutviklede vinskapene fra Liebherr produserer gradvise lag med forskjellige temperaturer i kabinettets rom.

Rødvin kan lagres ved +18°C i øvre delen, den nedre delen med en temperatur på +5°C er perfekt for lagring av mousserende vin eller dessertvin, og senteret er ideelt for lagring av hvitvin, lys rødvin og rosévin ved serveringstemperatur.

Vinothek-serien fra Liebherr er tilgjengelig i mange størrelser. Mest populær er nok Liebherr Vinothek WKb 3212, som har en kapasitet på 164 flasker.

Liebherr Vinidor

Liebherrs Vinidor-serie gir full fleksibilitet ved å kombinere fordelene fra oppbevaringsskap og multisoneskap i ett og samme kabinett. Vinskapene i serien kommer med enten to eller tre kjølesoner som alle kan innstilles til temperaturer mellom +5°C og +20°C.

I skapene med tre kjølesoner kan du reservere en av sonene til hvitvin og bobler, en annen til serveringsklar rødvin og den tredje til langtidslagring av de beste flaskene dine. Liebherrs Vinidor-serie passer med andre ord på enhver vinsamling.

Rødvin kan oppbevares ved +18°C i den øvre delen av skapet mens den nederste delen, som holder +5°C, er perfekt til oppbevaring av musserende vin eller dessertvin. I midtsonen er det ideell temperatur til oppbevaring av serveringsklar hvitvin.

Et vinkjøleskap med tre avgrensede temperatursoner er litt en sjeldenhet, Liebherr Vinidor WTpes 5972 klarer oppdraget å lagre opptil 155 flasker til perfeksjon.

Liebherr Vinidor serien kan dermed ta godt vare på en hvilken som helst vinsamling.

 

Wineandbarrels A/S er autorisert Liebherr-forhandler.

 

Gjør som titusenvis av andre vinelskere..