Xi Wine Systems

Stålstativ til vin. Vinstativ i kvalitetsmetall fra Østerrike.

 


Elegant vinlagring i galvanisert stål

Østerrikske Xi-Wine Systems har med deres eget system designet den optimale måten å lagre og presentere vinflasker i alle størrelser og former på. Plassen utnyttes perfekt, men på en måte hvor flaskene fremdeles presenteres på fornemste vis. 

Alle metallstativene er laget av galvanisert kvalitetsstål, pulverlakkert i en elegant mørkegrå farge slik at stativene passer inn de aller fleste steder. Vinstativene er fuktsikret og kan derfor plasseres på selv fuktige steder. 

Helt unikt er det at de sterke, modulbygde vinstativene er designet til å kunne holde flasker i alle slags former og størrelser. Standardhyllene har plass til 99% av alle typer flasker opptil seks liter. Til enda større flasker må du på jakt etter et av Xi-Wine

Systems spesialstativ til megaflasker. Disse har plass til flasker på opptil 30 liter, men husk at stativene må monteres på en meget sterk vegg.

Den skråstilte vinflasken

Det viktigste konseptet for Xi-Wine Systems er skråstillingen av vinflaskene. Hyllenes spesielle design gjør at flaskene ligger i en lett skrånende stilling hvor korken stadig holdes våt og i full kontakt med vinen, luftboblen i flasken innsnevres omkring flaskens skulder og bunnfallet samles mer konsentrert. 

Konseptet sikrer også stabilitet for vinens utvikling. At bunnfallet allerede er samlet sørger for at du ikke behøver å bekymre deg for å reise flaskene dagen før dekantering og servering - all vin er klar med det samme. Prinsippet om den skråstilte flasken er gjennomgående i hele Xi-Wine Systems´ sortiment - et sortiment som inneholder et bredt utvalg modeller og systemer til ethvert behov. 

Xi Counter - vinstativ i bordhøyde

Basismodulen til Xi Wine Systems heter Xi Counter og er beregnet til å fungere som bardisk eller bord i en vinkjeller, restaurant eller butikk.

I Xi Counter har du adgang til hver eneste av flaskene i stativet, og du kan selv innrede videre på modulen ved å supplere med uttrekkshyller, skuffer eller faste hyller. I tillegg kan du også kjøpe en topplate i glass, eik eller svartlakkert MDF.

Høydejusterbare bein sørger for at du enkelt stiller vinstativet i vater.

Alle modulene kan for øvrig monteres uten bruk av verktøy.

Stålstativ til vin - bygg ut i høyden og bredden

Xi Counter kan bygges ut i bredden med «extension kits» og i høyden med Xi Top. I tillegg finnes også «Tower», et sett som gjør Xi Counter hele 390 cm høy. 

Counter og Extension kommer som standard med fire hyller med plass til 52 flasker. Som ekstra tilbehør kan du kjøpe diverse faste hyller, uttrekkshyller eller skuffer og innrede stativet ditt etter egne ønsker. 

Vinstativ til store flasker

Xi Grand er et vinstativ til de aller største flaskene. Systemet, som skal veggmonteres, kan trygt holde flasker fra tre liter (dobbeltmagnum) og helt opptil 30 liter (Melchizedek) - selv om sistnevnte nok må betegnes som en sjelden flaske som ikke finnes i enhver vinsamling. Stativene baserer seg på samme prinsipp som de øvrige modellene til Xi Wine Systems, nemlig de skråstilte flaskene.

Vinstativ til ekstra store flasker er særlig etterspurt av restauranter som ønsker å presentere de store, flotte flaskene for kundene sine. 

Mekanisk dekantering til store flasker

En spennende detalj fra Xi Wine Systems er muligheten for mekanisk hjelp til servering hvor en dekanteringsmaskin hjelper med å skjenke vinen fra de aller største flaskene over i karafler eller glass.

Det hele ser også festlig og meget spektakulært ut. 

De spesialdesignede dekanteringsmaskinene finnes i tre størrelser.

Metallstativ til butikk

Hvis du er på jakt etter vinstativ av høy kvalitet til butikk eller lignende kan Xi Wine Systems naturligvis hjelpe med dette også. 

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør