Få et vinskap med 2 soner til flaskene dine

Ønsker du å ha muligheten for å kunne lagre vinen din ved to forskjellige temperaturer i samme vinskap? Dette er mulig med et vinskap med 2 soner, hvor du eksempelvis kan lagre hvitvin og champagne ved 8 grader og rødvin ved 12 grader.

Ta en titt på vårt utvalg av vinskap med 2 soner hos Wineandbarrels og få en flott oppbevaringsløsning som lar deg kjøle ned både rød- og hvitvin samtidig. Vi har mange flotte varianter fra forskjellige merker. På denne måten kan du finne en vinkjøler som passer til dine behov og personlige smak.


Fordelene med et vinskap med 2 soner

Et vinskap har i utgangspunktet en svært enkelt oppgave – å sørge for at vinen oppbevares ved akkurat riktig temperatur. Korrekt temperatur er helt avgjørende både når det gjelder servering og lagring. Det er få viner som bør serveres ved romtemperatur, samtidig som for eksempel hvitvin og rødvin vanligvis serveres ved ulike temperaturer. De aller fleste vinetusiaster vil derfor ha viner i samlingen sin som stiller forskjellige krav til temperatur, og det er her vinkjøleskap med flere temperatursoner kommer inn i bildet.

Et vinskap med multisoner kan være en god løsning hvis du kan dra nytte av både de to spesifikke temperatursonene og området imellom – som da byr på en overgang mellom de to temperatursonene. I andre situasjoner vil et vinskap med 2 soner være en mye bedre løsning, fordi de to sonene er helt adskilt med sine egne temperaturer uten noen overgang imellom. Det betyr at du kan være helt sikker på at de to sonene har de to temperaturene du har valgt.

Frittstående vinskap med 2 soner, eller en innebygget løsning?

Hos Wineandbarrels kan vi tilby et bredt utvalg vinskap med 2 soner, både til innbygging og frittstående plassering. Funksjonen til vinskapet vil være den samme, og flere skap passer også til både integrering og frittstående bruk. Derfor er det egentlig forhold som eksisterende kjøkkenløsning, tilgjengelige plass og egne preferanser som avgjør hva du bør velge.

Husk også på at det finnes svært kompakte vinskap med 2 soner. Det er for eksempel mulig å velge et lite integrerbart skap med plass til bare 30 flasker, men som likevel er delt inn i to egne temperatursoner. I private hjem med begrenset plass kan det være en flott løsning til servering på kjøkkenet, komplettert med et større skap med en eller flere soner et annet sted i boligen.

Ved valg av vinkjøleskap er det også lurt å følge med på støynivået, som kan ha betydning for anbefalt plassering. Et innebygget skap kan eventuelt få noe lydisolasjon fra kjøkkeninnredningen, men det er likevel lurt å se etter vinkjøleskap med lavt støynivå til kjøkken og andre oppholdsrom.

Finn et vinskap med 2 soner på Wineandbarrels

Hos Wineandbarrels finner du et bredt utvalg av vinkjølere med 2 soner som hjelper deg med å lagre vinflaskene dine ved passende temperatur. Denne typen kjøleskap har to temperatursoner, som lar deg ha hvitvin og rødvin i kjøleren samtidig.

Vi tilbyr vinskap med 2 soner i mange størrelser, design og materialer, noe som betyr at du kan finne en som passer dine preferanser og behov. Du kan få varianter som rommer opptil 150 flasker, men du kan også velge et mindre kjøleskap som kan integreres under kjøkkenbenken. På den måten kan du holde noen av favorittflaskene dine klare til servering. Hos Wineandbarrels finner du akkurat det du trenger for å ta godt vare på vinutvalget.

Hvorfor velge en vinkjøler med 2 soner?

En vinkjøler med 2 soner gir flere fordeler du kan dra nytte av. Først og fremst har denne typen kjølere to separate temperatursoner, noe som betyr at du kan lagre ulike typer vin samtidig. Rødvin lagres vanligvis ved en litt varmere temperatur enn hvitvin. Rødvin lagres vanligvis ved ca. 17°C, mens hvitvin lagres ved 7°C, og et vinkjøleskap med 2 soner kan imøtekomme begge kravene.

For det andre har en vinkjøler med 2 soner stor temperaturstabilitet, noe som betyr at du kan være sikker på at vinen din lagres ved den optimale temperaturen. Dette er viktig når det gjelder å bevare smak, tekstur og aroma.

Forskjellen mellom vinskap med 1 og 2 soner

Du kan også finne én-sone vinkjølere på Wineandbarrels. Et vinskap med én sone har bare én temperatursone, noe som betyr at alle flasker holdes ved samme temperatur. Av den grunn brukes denne typen kjølere ofte til langtidslagring i stedet for serveringsformål.

Følgelig er vinkjølere med én sone et godt valg hvis du er ute etter stabil lagring av vinen din over en lengre periode, mens varianter med 2 soner er gode når du i det hele tatt ønsker å holde noen av dine dyrebare viner klare til servering. ganger. Begge typer kan være ideelle for deg, avhengig av dine behov.

Innebygde, frittstående og integrerte vinkjølere med 2 soner

Hos Wineandbarrels har vi forskjellige vinkjølere med 2 soner som imøtekommer dine lagringsbehov. Vårt utvalg inkluderer innebygde, integrerte og frittstående vinkjølere som lar deg organisere vinflaskene dine på en måte som passer deg best.

Med frontventilasjon er våre innebygde vinkjølere designet for å installeres som en del av kjøkkenskapet ditt. Dette kjøleskapet er en egen modul på samme måte som en oppvaskmaskin. Den integrerte varianten må installeres i et skap, det vil si at den plasseres i en eksisterende modul.

Vi tilbyr også frittstående vinkjølere med 2 soner som du kan plassere hvor du vil. Du kan for eksempel få vinkjøleskap for kalde miljøer som kan plasseres i garasjen din, så lenge den er beskyttet mot frost.

Mange vinkjøleskap har uttrekkbare hyller som kan demonteres fra skapet. Dette lar deg designe interiøret i vinkjøleskapet ditt akkurat slik du vil.

La oss hjelpe deg å ta det riktige valget

Hvis du ikke vet hvilken variant du skal velge, anbefaler vi å lese vår vinskapguide. Dette kan hjelpe deg med å komme et skritt nærmere å finne en vinkjøler som oppfyller dine krav.

Du kan også sende oss en e-post eller ringe oss. Hos Wineandbarrels vil vi gi deg våre beste råd og veiledning, slik at du kan velge et kjøleskap som oppfyller dine behov. Hvis du ønsker å se produktene våre førstehånds, er du også hjertelig velkommen til å besøke oss i våre utstillingslokaler i Oslo. Vi ser frem til å hjelpe deg.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør