Stillegående

Stillegående vinskap. Disse skapene er isolert ekstra godt for å redusere støynivået.


På denne siden finner du vårt store utvalg av elegante vinskap hvor produsenten har fokusert på å redusere støynivået så mye som mulig.

Alle skapene er produsert i særlig gode materialer som forbedrer både kvalitet og slitestyrke. Du finner stillegående vinskap i mange forskjellige størrelser.

Lyden fra et vanlig vinskap er som regel noe kraftigere enn den fra det klassiske kjøleskapet, hovedsakelig på grunn av de innebygde viftene som fordeler kulde rundt i skapets forskjellige kjølesoner. Det er også viftene som sørger for å holde jevn temperatur i hele skapet/kjølesonen.

Dersom du måler temperaturen i et alminnelig kjøleskap vil du oppdage at temperaturen i toppen av skapet som regel er ulik temperaturen i bunn. For å sikre at vinen i vinskapet lagres ved riktig temperatur, og for å unngå at modningsprosessen akselereres og vinen ødelegges, er det viktig med vifter som kan holde temperaturen jevn og stabil.

Vi har noen av markedets mest stillegående vinskap og i modellene som vi forhandler er det benyttet vifter, kompressorer og isolering som alle reduserer støynivået til et minimum.

Det er også stor forskjell på hvordan støyen oppleves avhengig av akustikken i rommet hvor skapet er plassert. Les mer om støy fra vinskap og hvordan du kan redusere denne her.

Har du et stillegående vinskap kan du også plassere skapet i et rom hvor du oppholder deg til vanlig uten at lyden blir generende.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør