Alle varer kjøpt fra i dag og frem til jul kan byttes t.o.m. 1. februar 2018

Stillegående

Stillegående vinskap

Disse skapene er isolert ekstra godt for å redusere støynivået.


{{product.Badge}}
{{::product.Title}}

:
{{product.Energy}}
{{product.ExpectedDeliveryTime}}


{{product.Badge}}
{{product.Title}}

{{product.Energy}}
{{product.ExpectedDeliveryTime}}

På denne siden finner du vårt store utvalg av elegante vinskap hvor produsenten har fokusert på å redusere støynivået så mye som mulig.

Alle skapene er produsert i særlig gode materialer som forbedrer både kvalitet og slitestyrke. Du finner stillegående vinskap i mange forskjellige størrelser.

Lyden fra et vanlig vinskap er som regel noe kraftigere enn den fra det klassiske kjøleskapet, hovedsakelig på grunn av de innebygde viftene som fordeler kulde rundt i skapets forskjellige kjølesoner. Det er også viftene som sørger for å holde jevn temperatur i hele skapet/kjølesonen.

Dersom du måler temperaturen i et alminnelig kjøleskap vil du oppdage at temperaturen i toppen av skapet som regel er ulik temperaturen i bunn. For å sikre at vinen i vinskapet lagres ved riktig temperatur, og for å unngå at modningsprosessen akselereres og vinen ødelegges, er det viktig med vifter som kan holde temperaturen jevn og stabil.

Vi har noen av markedets mest stillegående vinskap og i modellene som vi forhandler er det benyttet vifter, kompressorer og isolering som alle reduserer støynivået til et minimum.

Har du et stillegående vinskap kan du også plassere skapet i et rom hvor du oppholder deg til vanlig uten at lyden blir generende.