Her snakker vi om et sant fusjonseventyr som hviler på østens tradisjoner, vestens teknologi og fagfolk fra vinens verden. Lucaris er Asias mest interessante og seriøse glassprodusent og lager glass til vinelskere over hele verden.

Ekspertise innenfor glassblåseri fra Toyo-Sasaki i Japan og Ocean Glass i Thailand smeltes sammen med avansert teknologi fra Tyskland og gir eksepsjonelt klare og sterke, blyfrie krystallglass av ypperste kvalitet og med samme estetiske uttrykk som tradisjonell krystall. Glassene er produsert av den prisvinnende tyske designeren Martin Ballendat, som gjennom prosessen har hatt vinglede som sitt hovedfokus. 

Fagfolk innenfor hotell- og restaurantbransjen over hele verden hyller titaniumglassene for deres lave pris og enorme styrke. Glassene er uvanlig robuste og tåler røff behandling. Se selv i denne videoen.

Best i test

Vinglassene fra Lucaris er også meget billige sammenlignet med flere av konkurrentene og blant annet av denne årsak er Lucaris en hyppig testvinner.

Tilbakelent og stilfullt

Bangkok Bliss heter serien hvor arv og det hypermoderne går hånd i hånd. Serien innfanger i følge Lucaris «følelsen av denne evige byen med det kjente klassiske designet harmonisert med lett eleganse.»

Glassene er beregnet både til tilbakelente, uformelle sammenkomster og «fine dining»-arrangementer hvor en følelse av stil og eleganse er avgjørende.

I serien finnes tre typer rødvinsglass, to hvitvinsglass til henholdsvis lette og kraftfulle hvitviner, ett champagneglass og ett vannglass.

Moderne og klassisk

I Tokyo er state of the art-teknologi og gamle tradisjoner flettet sammen i hverdagen og Lucaris forsøker med sine glass å «gjenoppfinne konstant modernitet ved å omfavne futurisme med historiske verdier».

Den betagende storbyen er inspirasjon til Tokyo Temptation-serien og dens moderne versjon av klassisk design beregnet til moderne gourmet-spisesteder hvor glamour og formalitet står i fokus.

Tre rødvinsglass som kalles Bordeaux, Bourgogne og Cabernet suppleres av Chardonnay og Riesling samt et elegant, høyt glass til champagne.

Hip og med bypuls

Hong Kong er en bemerkelsesverdig asiatisk storby som alltid er på forkant. Som en unik sammensmelting av østlige og vestlige kulturer er Hong Kong Hip-serien inspirert av denne unike livsstilen.

Med sin kantede, moderne silhuett er glasset tydelig trendsettende og perfekt til arrangementer hvor den fineste vin og de mest fasjonable retter serveres.

Tre rødvinsglass, ett hvitvinsglass og to drinks-glass er med til å understreke det urbane uttrykket i de flotte glassene.

Den største serien av vinglass

Byen Shanghai redefinerer det utsøkte og skaper en luksuriøs følelse gjennom gammel visdom og moderne oppfinnsomhet og dette inspireres Lucaris´ Shanghai Soul-serie av. Glassene i serien er beregnet til vin fra øverste hylle som fortjener å bli drukket fra virkelige kvalitetsglass.

I tillegg til sine prisgunstige rød- og hvitvinsglass utmerker Shanghai Soul-serien seg ved å presentere et bredt utvalg glass til cocktails, destillater og øl.

I serien finnes også Shanghai Soul Grande; to store og ekstra lekre vinglass til henholdsvis Bourgogne og Bordeaux. 

Innebygd hjelp til lufting

Desire-serien kalles også for Masters´ Choice Collection og her er det lagt ekstra arbeid i det tekniske. I tillegg til at glassene er like robuste og flotte som de øvrige seriene har bunnen i glasset en rekke riller som er med på å lufte vinen når du svinger den rundt i glasset. Resultatet er ytterligere aromatisk nytelse da vinen åpner seg raskere enn i et tradisjonelt glass.

Glassene i Desire-serien har andre navn enn resten av sortimentet til Lucaris. I stedet for geografi og druesorter referer glassenes navn til typen vin de passer best til.

De røde heter Elegant Red og Robust Red, hvitvinsglassene heter Crisp White og Rich White mens champagneglasset har fått navnet Sparkling. Til serien hører også et universalglass som kan brukes til stort sett hvilken som helst type vin. Prøv for eksempel å servere en stor portvin i dette glasset for en særegen aroma- og smaksopplevelse.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør