Akryl

Vino Art Design er hyller og stativ til vinflaskene som du gjerne ønsker å vise frem. 


Vinstativ i plexiglass

Med disse flotte vinholderne i akryl kan du fremvise dine aller beste vinflasker på flotteste vis. Enten du er på jakt etter et lekkert vinstativ til veggen eller en elegant visningshylle til enkeltflasker finner du det du leter etter hos oss.

Vino Art Design har utviklet og designet en serie unike vinholdere som alle er laget med et utgangspunkt i akrylplater.

Plexiglass er historien om et varemerke som rent språklig har blitt synonymt med et generelt produkt på samme måte som at Jacuzzi ofte brukes som en generell betegnelse på boblebad. Andre slike eksempler er Kleenex, Post-it, Walkman og Frisbee.

Flaskeholder i akryl

Plexiglass er laget av plastmaterialet akryl. Et vinstativ i plexiglass er med andre ord nøyaktig det samme som et vinstativ i akryl. Klar akryl er fint og gjennomsiktig på samme måte som glass, men mye sterkere og på langt nær så skrøpelig.

Vinstativene i akryl fra Vino Art Design finnes i mange ulike design og størrelser, men felles for modellene er deres elegante stil som peker mot et moderne italiensk og skandinavisk uttrykk. Dette ses blant annet på de lette, strømlinjeformede og minimalistiske formene. Blant modellene finner du både større stativ og holdere til enkeltflasker.

Vinholder til vegg

Vino Art Designs vinstativ i akryl fås som veggmonterte modeller og de svevende flaskene ser meget stilfulle ut når de henger i et stativ av gjennomsiktig plast.

Plasser dem på veggen i stuen, kjøkkenet eller vinkjelleren og utnytt plassen i rommet på en flott og elegant måte.

Vinholder til gulv

Leter du etter et flott vinstativ med stor kapasitet som kan bevare det elegante og svevende uttrykket finner du flere flotte visningsstativ i klar akryl fra Vino Art Design.

Med disse elegante stativene kan du innrede en hel vinkjeller, og noen av modellene kommer med praktiske visningshyller hvor flaskene plasseres skråstilt. Her kan du for eksempel ha din fineste vin liggende.

Flaskeholder i akryl til bordet

Blant de mindre utgavene finnes mange praktiske og elegante holdere til én, to eller flere flasker.

Disse flaskeholderne passer perfekt til et bord, en bardisk eller et flott sted i en butikk. Mange restauranter bruker også disse holderne til å vise frem månedens vin, ukens tilbud eller lignende.

Serveringsbrett i akryl

Vino Art Design lager også flotte serveringsbrett i plexiglass - en elegant måte å presentere velkomstdrinken eller snacksen på.

Restauratør

Hvis du driver et serveringssted og ønsker å presentere husets vin eller ukens tilbud på en flott måte finner du mange spennende alternativer blant akrylproduktene til Vino Art Design.

På de to modellene, Ostuni og Assisi, kan du plassere et skilt på størrelse med et visittkort nedenfor flasken slik at du kan informere gjestene om det spesielle innholdet, informere om et godt tilbud eller lignende.

Vinstativ i akryl er meget anvendelige i butikker og hotell- og restaurantbransjen da de både fungerer som elegante vinholdere og samtidig er utrolig enkle å rengjøre med klut og litt såpevann.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør