Vinskap på 15 cm, det smaleste valget

Et vinskap på 15 cm er det mest plassbesparende valget for de som ønsker å oppbevare sine vinflasker på riktig måte. Disse skapene er meget smale og glir sømløst inn i omgivelsene. Samtidig kan du lagre vin med perfekt temperatur uten at den utsettes for UV-stråler i dem. Blant våre vinskap på 15 cm finner du modeller med ulik kapasitet, men alle har det til felles at de krever lite rom og tar seg svært godt ut. Er du på utkikk etter et vinskap som har en praktisk størrelse uten at det går på bekostning av kvalitet, finner du det her.


Bruksområder for 15 cm vinskap

Et vinskap på 15 cm er meget smalt. Det vil kun romme en flaske i bredden, og er dermed ikke egnet for oppbevaring av en durabelig vinsamling. For den slags kreves et langt større vinskap, eller vinstativ.

Det du derimot bruker et 15 cm vinskap til er å oppbevare vin som du relativt snart skal skjenke i vinglasset og nyte. Du får riktig temperert vin enkelt tilgjengelig, og vet at flaskene har nytt godt av perfekt luftfuktighet og riktige lysforhold.

Skapene plasseres ofte på kjøkkenet eller i stuen. Så kan man overføre flasker fra vinrom eller -kjeller etter behov. Klart dette er en praktisk løsning for vinsamlere flest.

Siden så smale skap tar opp minimalt med plass, kan de plasseres så å si overalt. Mange setter et vinskap på 15 cm under benken, være det seg på kjøkkenet eller i stuen. Et annet alternativ er et innebygget vinskap som du kan få plass til inne i selve benken. Valget er ditt.

Vi hjelper deg kjøpe riktig vinskap på 15 cm

Det er mange alternativer å velge blant når du skal kjøpe et nytt vinskap her hos oss. Hvis du har lyst på et smalt og praktisk 15 cm vinskap, så har vi mange fristende muligheter på menyen.

Skulle du føle behov for å inspisere utvalget med egne øyne, kan du gjerne besøke vårt showroom i Oslo. Da kan du også snakke med våre erfarne medarbeidere. De byr gjerne på gode råd, og veiledningen du trenger for å kjøpe riktig vinskap. Da er det bare å ønske riktig velkommen.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør