Laguiole

Kniver, korketrekkere og utstyr med elegant design.


Laguiole gir vinsamlingen din et eksklusivt løft 

Navnet Laguiole er i dag et verdenskjent merke som er synonymt med en spesiell design og høy kvalitet. Det finnes et hav av produsenter av de elegante produktene som alle har nytelse av mat og vin som det sentrale midtpunktet. Du finner Laguiole i alle prisklasser, fordi navnet eller produktets design ikke er et registrert varemerke. Det betyr også at Laguiole ikke er nødvendighvis det er behov for produksjon i Frankrike.

Hva bør jeg tenke på når jeg kjøper Laguiole?

Våre Laguiole-produkter leveres i alle kvalitetsnivå, så det kan være verdt å vite et par ting eller to om de forskjellige produktene før du klikker dem hjem. 

Laguiole-kniver er ofte laget av et eksklusivt materiale som pistasjtre, bøffelhorn, einer eller oliventre. Og du støter altså ikke på plast på en Laguiole-kniv . Hos Wineandbarrels finner du naturligvis Laguiole-produkter av høyeste kvalitet, slik at du kan supplere vinsamlingen med en Laguiole korketrekker i den lekreste kvalitet. På den måten løfter du hele opplevelsen med å drikke og nyte din samling 

Gjør den gode vinopplevelsen komplett

Å sette pris på vin handler ikke bare om smak, det handler om den fulle opplevelsen. For mange kan det ha noe å gjøre med noe så trivielt som hvordan man åpner vinflasken. I vårt sortiment av Laguiole er en hel del unike korketrekkere tilgjengelig. Så hvorfor velge en elegant vinåpner som en Laguiole korketrekker? Det enkle svaret er at den er enkel å bruke, og du har raskt vinflasken åpen. Alternativene har en tendens til å være litt vanskeligere å håndtere. 

Ta for eksempel den tradisjonelle vridde korketrekkeren. Her handler alt om håndkraft, for du dreier bare korketrekkeren ned i korketrekkeren og trekker. Her er det senere kommet den mer moderne elektriske vinåpneren på markedet, som også ledes av Laguiole, og som er utrolig enkel å bruke. Mange kan imidlertid synes at en eksklusiv vinsamling og en dyr flaske vin fortjener en stille og rolig åpning, som den man får med en original og «gammeldags» korketrekker. Det er imidlertid helt opp til deg hva du velger, og heldigvis kan du få begge produktene i god kvalitet her i nettbutikken.

Unn deg selv litt eleganse og eksklusivitet i en Laguiole korketrekker

Når du står overfor de ulike typene Laguiole vinåpnere, vil øyet raskt møte den tradisjonelle Chateau Laguiole vinåpneren. Den er helt original og enkel i designen. Her er det vanligvis lagt vekt på designen i form av et lekkert håndtak i holdbart tre og resten i rustfritt stål, slik at den kan holde i mange år. I tillegg til disse finner du også kelnerstoppere fra varemerket. De får mest oppmerksomhet fra designbevisste forbrukere. Du finner dem vanligvis med en spiral som kan trekkes ut fra skaftet, som ved en lommekniv. 

Det er naturligvis også mange andre Laguiole-produkter som er interessante. Du kan for eksempel bestille et lekkert bestikk- og knivsett, en kokkekniv, forskersett eller et ostesett her i nettbutikken. Alt er av beste kvalitet og noe som virkelig gir matopplevelsen en eksklusiv følelse. Gå på oppdagelse i vårt store sortiment av Laguiole og legg til eksklusive produkter i vinsamlingen din.

Vi er alltid klare til å hjelpe deg hvis du trenger gode råd eller hjelp til hvilket produkt du skal kjøpe.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør