Korketrekker

Med utstyret i orden er det en fornøyelse å åpne en god flaske vin


{{product.Badge}}
-{{product.SalePercentage}}%
{{::product.Title}}

{{product.Energy}}
{{product.ExpectedDeliveryTime}}


{{product.Badge}}
-{{product.SalePercentage}}%
{{product.Title}}

{{product.Energy}}
{{product.ExpectedDeliveryTime}}

Å åpne en god flaske rød- eller hvitvin bør alltid være en opplevelse.

Enten du foretrekker en luksuriøs vinåpner, eksempelvis den stilfulle og veggmonterte BOJ-korketrekkeren som ikke krever noen form for håndkraft og enkelt åpner vin etter vin, eller velger å gå med et enklere design kan du være sikker på å finne vinåpneren du leter etter her.

Vi har korketrekkere av ypperste kvalitet og fører et bredt utvalg av elegante modeller. Hva med en trendy sommerfugl-korketrekker med to sidehåndtak som gjør åpningen av vinflasken til en lek? Eller en mer klassisk modell som eksempelvis BOJs servitør-åpnere.

Er det en særlig festlig anledning bør også champagnen åpnes med stil, og hvorfor ikke bruke en av våre flotte champagnesabler som blant annet er designet av Fredrik. En champagnesabel gjør konfirmasjonen, bursdagsfesten, bryllupet eller andre store anledninger ekstra spesielle, men den er også en fantastisk gaveidé til personen som har alt.

Som noe nytt tilbyr vi også en portvinstang fra portvinshuset Romariz. Med den kan du åpne dine gamle portviner og produktet er utviklet for enkelt å kunne åpne selv møre korker uten at det smuldrer ned i vinen.

Du finner naturligvis også folieskjærere blant vårt store utvalg av vinåpnere.