Caverack

Oppdag våre 'Caverack' vinhyller – en drøm for enhver vinelsker. Velg mellom størrelsene 60x60x30 cm for å maksimere visningen, eller 30x60x30 cm for mer kompakte løsninger. Skap ditt eget unike møbelstykke som passer perfekt til din samling, enkelt og elegant.

 

 


Robust og billig vinstativ

Vinstativene fra Caverack er blant de mest robuste og stabile på markedet, i alle fall hvis du ønsker et produkt i tre.

De kvadratiske vinstativene måler 60 x 60 x 30 cm og er en rimelig løsning som kan finne sin plass i mang en vinkjeller. I tillegg er det også halv- og kvartmoduler samt hjørnemoduler.

Modulene plasseres oppå hverandre uten problemer og de 1,5 cm tykke platene som stativene er bygget av gjør konstruksjonen svært solid.

Legg til et klassisk og tidløst design så har du et vinstativ som aldri går av moten.

Svært stabile

Så lenge gulvet ditt er plant kan du trygt stable de kvadratiske modulene oppå hverandre. I butikken vår har vi uten problemer benyttet fire moduler til å lage et vinstativ på totalt 240 cm. Du kan se hvordan det ser ut på bildet ved siden av.

Vi vil imidlertid understreke at det alltid er en god idé å feste vinstativet/modulene i veggen og bruke lim og/eller skruer til å feste de enkelte modulene med hverandre. Dette er særlig viktig om man ønsker å bygge i høyden.

Caverack er blant de mest robuste vinstativene i vårt sortiment.

Et møbel i seg selv

Mulighetene og kombinasjonene med Caverack-modulene er utallige. For eksempel kan stativene monteres som et frittstående møbel med en bordplate øverst til en vinsmaking. Velger du å plassere en plate på toppen vil dette kun tilføre konstruksjonen ytterligere stabilitet.

Square vinreol

Plasserer du to moduler oppå hverandre får du et møbel med en høyde på 120 cm - helt perfekt som bardisk. Dermed har du i bunn og grunn bygget et helt møbel i seg selv, et møbel til hvor du kan arrangere en vinsmaking eller plassere flasker med bunnfall slik at de blir klare til å drikkes ved en senere anledning.

Dette er naturligvis kun eksempler på hva du kan bruke de populære kvadratiske modulene til. Det finnes også et hav av andre innredningsalternativer med et vinstativ fra Square.

Grunnmodellene

Det finnes tre utgaver av vinstativet og du kan velge mellom materialene ubehandlet furu, oljet eik eller en svartmalt ramme med innsats i oljet eik.

ABRA-modellen er en klassisk konstruksjon med et «kryss» inne i den kvadratiske kassen. Krysset deler modulen inn i fire rom med plass til ti flasker hver - en perfekt modell hvis du oppbevarer flasker med annerledes form og størrelse.

ALDA har plass til 30 flasker og gjør det mulig å velge en flaske uten å måtte flytte på de andre først. Dette er en smart løsning hvis du pleier å kjøpe kun et par flaske av samme type vin.

ANDINO er et utstillingsstativ med plass til 14 flasker og presenterer flaskene med en elegant helning.

Ferdig montert vinstativ

Alle Caverack-modulene leveres ferdig monterte. Imidlertid leveres soklerne umontert. Med et simpelt skrujern monterer du hele sokkelen hurtig. Går du opp i detaljer kan du velge å gi modulene i furutre en omgang olje for å fremheve treets struktur og beskytte det mot skitt, vann og uttørking.

Hjelp til innredning

Husk at du kan benytte deg av vårt unike innredningsverktøy her på hjemmesiden. Vi har lagt de fleste av vinstativene og -skapene inn i programmet slik at du, etter å ha oppgitt nøyaktige rommål, kan eksperimentere med innredningen. Du kan prøve det selv her.


 

Er du klar til å ta skrittet videre med vår Caverack-serie? I så fall vil vi anbefale deg å  kontakte vår innredningskonsulent, som tegner et innredningsforslag til deg - naturligvis helt gratis. Du kan også prøve vårt gratis innredningsverktøy hvor du enkelt kan prøve deg frem med egne idéer. 

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør