Spar penger på et vinskap under Black Week og Black Friday

Black Week og Black Friday er rundt hjørnet, så nå er det på tide å utforske salget vårt og få store besparelser på ditt nye vinskap. Under årets Black Week og Black Friday tilbyr vi hos Wineandbarrels utrolige tilbud og rabatter på flere varer, slik at du kan finne de perfekte produktene for din vinsamling. Gjør deg klar til å spare penger og heve vinlagringen din med de spennende Black Week- og Black Friday-tilbudene på vinskap og mye mer.

 


Spar penger på vinskap under årets Black Week og Black Friday

Ikke gå glipp av de utrolige besparelsene på vinskap under dette årets Black Week og Black Friday på Wineandbarrels. Nå er den perfekte muligheten til å oppgradere vinlagringen og finne det perfekte vinskap til en rabattert pris. Enten du er en vinentusiast, en samler eller bare ønsker å holde favorittvinene dine ved den ideelle temperaturen, er Black Week og Black Friday en utmerket sjanse til å score mye på Wineandbarrels.

Vi tilbyr en rekke vinskap, noe som betyr at du kan velge mellom ulike størrelser, stiler og funksjoner for å passe dine spesifikke behov for flaskekapasitet og design. Leter du etter et vinskap med to soner, eller trenger du et mindre kjøleskap under benken? Hold øye med våre mange Black Week- og Black Friday-tilbud og dra nytte av rabattene og kampanjene som er tilgjengelige. Under årets Black Friday- og Black Week-salg kan du investere i et vinskap av høy kvalitet som vil forbedre vinopplevelsen i årene som kommer. På den måten kan du beskytte og bevare dine kjære flasker med stil.

Hva er Black Week og Black Friday?

Black Week og Black Friday er to årlige tilbudsfester, som markeres med massevis av gode tilbud. Black Friday oppsto i USA, og det markerer dagen etter den amerikanske høytiden Thanksgiving. På denne dagen senker butikker og nettbutikker prisene sine, og tilbyr utmerkede tilbud på tusenvis av produkter. Black Week er egentlig bare en forlengelse av Black Friday, og tilbudene gjelder her hele uken.

Noen omtaler Black Week som starten på julehandelsesongen, og amerikanere bruker Black Friday i stor grad til å kjøpe julegaver og unne seg selv og sine kjære med alt fra sko og skjønnhetsprodukter til nye smarttelefoner og datamaskiner. Det var dog ikke før tidlig på 2000-tallet at konseptet Black Friday fikk sin omfang og globale popularitet, og først i 2010 at det kom hit til Norge. I dag er denne dagen årets største shoppingdag i mange land over hele verden.

Våre andre tilbud under Black Week og Black Friday

Heldigvis for deg er Black Week- og Black Friday-arrangementene våre ikke bare begrenset til vinskap – vi har et bredt utvalg av andre spennende tilbud til deg. Utforsk vårt omfattende utvalg av vintilbehør, som korketrekkere, vinstativer, vinglass og mye mer, alt tilgjengelig til rabatterte priser under dette spesielle salget.

Enten du ønsker å skjemme deg selv bort og utvide din egen samling av vinutstyr, eller du ønsker å finne den perfekte gaven til en vinelsker i livet ditt, har Black Friday- og Black Week-tilbudene våre dekket deg.

Nyt utrolige besparelser og løft vinopplevelsen din med vårt førsteklasses vintilbehør. Du vil ikke gå glipp av denne muligheten til å forbedre vingleden din og få mest mulig ut av våre fantastiske tilbud under Black Week og på Black Friday.

Finn deg et nytt vinstativ i løpet av Black Week og Black Friday

Under dette årets Black Week og Black Friday kan du dra nytte av våre utrolige tilbud og velge et nytt vinstativ for å forbedre vinlagringen og utstillingen. Enten du er på utkikk etter et stilig vinstativ på benken eller et veggmontert alternativ som sparer gulvplass, er dette den perfekte tiden for å oppgradere og organisere samlingen din. Med vårt brede utvalg av rabatter og tilbud tilgjengelig under Black Week og Black Friday, kan du finne det ideelle vinstativet som passer dine behov og komplementerer hjemmeinnredningen din.

Handle vinglass på Black Friday og under Black Week

Leter du etter nye vinglass? Få mest mulig ut av Black Week og Black Friday ved å kjøpe vakre vinglass og oppgradere samlingen din med stilige og funksjonelle alternativer. Enten du trenger glass til rød-, hvitvin eller champagne, tilbyr Black Friday eller Black Week en flott mulighet til å finne de perfekte tilleggene til glasssamlingen din. Med rabatter og spesialtilbud tilgjengelig denne dagen, kan du utforske et bredt spekter av design for å forbedre vindrikkeopplevelsen.

Utforsk våre tilbud fra soafen

Mens du sitter komfortabelt hjemme, kan du bla gjennom våre Black Friday- og Black Week-tilbud på Wineandbarrels. På nettsiden vår er det enkelt å navigere i de ulike tilbudene, og du kan velge mellom elegante vinskap, rødvins- og hvitvinsglass, vinstativer og mye mer.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør