Black Friday 2022 - Spar opptil 70%

Store besparelser med svært begrenset lager.

KOM FORAN I KØEN - REGISTRER DEG HER


Nyhetsbrev med Black Friday-tilbud

De fantastiske tilbudene og ville prisene kommer til å være tilgjengelige fra midnatt til midnatt den 25. november 2022. Du kan bli førstemann i køen ved å abonnere på våre nyhetsbrev.

Black Friday Vinskap

Vi byr på et stort utvalg av vinskap i anledning Black Friday. Du finner de beste Black Friday-tilbudene samlet på denne siden, og her kommer til å være både testvinnere og demomodeller. Du har altså mulighet til å få fingrene i et godt vinskap til en fantastisk pris under årets Black Friday. 

Tilbudene er tilgjengelige fra midnatt til midnatt den 25. november 2022.

Vinstativ på Black Friday

I vår verden er Black Friday forbundet med ville priser på noen av våre elegante vinstativ. Ingen vinentusiast kan i virkeligheten klare seg uten et vinstativ, og her på siden finner du flere gode Black Friday-tilbud hvor du kan sikre deg et lekkert vinstativ til kjelleren. 

Tilbudene kommer til å gjelde demomodeller av vinstativ i sterkt begrenset antall, men til gjengjeld til utrolige priser.

Vinglass på Black Friday

Finn de beste Black Friday-tilbudene på elegante vinglass fra din egen lenestol.

Med våre online-tilbud under årets Black Friday kan du kjøpe vinglass og annet utstyr til fantastiske priser du ikke kommer til å finne andre steder. Her kan du finne de beste rødvinsglass og hvitvinglass for Black Friday.

Vin på Black Friday

Wineandbarrels har en lang rekke fantastiske tilbud på vintilbehør, men vi selger ikke vin under Black Friday.

Til gjengjeld har vi massevis av lekkert og elegant utstyr til vinen din, både korketrekkere, karafler og mye annet.

Vingave til Black Friday

Behøver du en gave til vinelskeren? I så fall er årets Black Friday hos Wineandbarrels det helt riktige stedet å kikke. Vi har alt av den vininteresserte behøver, og alt til fantastiske og unike Black Friday-priser.

Black Friday i et helt døgn

Vær oppmerksom på at Black Friday-tilbudene kun er tilgjengelige i 24 timer, fra midnatt til midnatt den 25. november 2022. Tilbudene varer så lenge varene finnes på lager. 

Hva er Black Friday?

Den første fredag etter Thanksgiving (fjerde torsdag i november) er i dag blitt verdenskjent som klodens største shopping-dag. 

Black Friday er dagen hvor årets største salg går i gang samtidig som mange ser Black Friday som startskuddet for julehandelen.

Cyber Monday eller Black Friday?

Til tross for at Thanksgiving feires i USA, og at Black Friday stammer derfra, har detaljhandelen verden over nå adoptert dagen. Det har blitt en tradisjon at online-butikker arrangerer Black Friday i samtlige av den aktuelle fredagens 24 timer. 

Tidligere var Cyber Monday (arrangert i online forretninger den påfølgende mandagen) netthandelens Black Friday, men i dag er de to dagene mer eller mindre smeltet sammen til Black Friday.

 

Abonner på vårt nyhetsbrev og vær blant de første som mottar ekstra gode tilbud.

Gjør som titusenvis av andre vinelskere..