Tilbehør

Stort utvalg av tilbehør til ditt vinskap.

SortVinhylde

HvidKulfilter

HvidDiverse tilbehør


På denne siden finner du vårt store utvalg av nødvendig tilbehør til vinskapet ditt.

Kullfilter: Kullfilteret i vinskapet sørger for at vinen oppbevares i et antibakterielt miljø. Det er viktig å skifte kullfilter omtrent hvert annet år for optimal effekt.

Vinhyller: Dersom du er uheldig og ødelegger en hylle i vinskapet kan du kjøpe nye hyller i samme kvalitet som dem som allerede er montert i skapet.

Dekkrist: For et komplett look i kjøkkenet hvor du har innbygget vinskapet kan du montere en dekkrist i det eventuelle mellomrommet som kan oppstå mellom vinskapet og de andre elementene.

Stålrens: Har du kjøpt et vinskap med stål- eller kromdetaljer bør du bruke en stålrens for å vedlikeholde og pleie materialene. Stålrensen vår er 100% naturlig og miljøvennlig.

Ekstra termometer: Med et ekstra termometer i vinskapet kan du overvåke temperaturen flere steder i skapet samtidig. Dette er en god idé dersom du har et vinskap med multi- eller flersoner slik at du er sikker på at vinen din alltid oppbevares ved den helt riktige temperatur.

Pleieolje: Med pleieolje til rustfritt stål kan du vedlikeholde vinskapet slik at det bevarer sitt elegante utseende i mange år.

Du finner også andre produkter som:
Kjøleskapsrens
Stikkpropp med tre bein
Digitalt termometer

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør