Pulltex

Pulltap´s fra Pulltex er verdens mest anerkjente korketrekker! Vintilbehør fra Pulltex befinner seg i den absolutte elite blant vinbransjens super-brands.


Pulltex – Verdens sterkeste merkevare innenfor korketrekkere

Pulltap´s fra Pulltex er verdens beste merke innenfor korketrekkere til hverdagsbruk.

Mange gjenkjenner Pulltap´s-korketrekkeren uten å vite at den er fra Pulltex – produktet er nesten mer kjent enn merket.

Hvilken korketrekker er den beste?

Svaret er enkelt: Pulltap´s! Servitørkorketrekkeren fra Pulltex er markedets beste korketrekker, hovedsakelig av to årsaker:

Alle(!) som bare tilnærmelsesvis har hatt med vin og mat å gjøre på profesjonell basis gjenkjenner med et anerkjennende nikk en korketrekker fra Pulltex.

I tillegg er Pulltap´s en billig korketrekker med en perfekt størrelse. Og så virker den hver eneste gang.

 

Pulltap´s eller Pulltex? Hvor kommer Pulltex fra?

Pulltap´s er et varemerke fra Pulltex med hovedkontor i Barcelona, Spania.

Servitørkorketrekkeren utgjør ryggraden i firmaet som har spesialisert seg på tilbehør til profesjonelle og amatører innenfor vinens verden.

Pulltex lager forskjellig vinutstyr i høy kvalitet og i alle prisklasser, men felles for alle Pulltex´ produkter er at de holder et meget høyt bunnivå.

Pulltex er vin-håndverkerens foretrukne verktøy

På akkurat samme måte som med verktøy til gjør-det-selv-folket, hvor det er de profesjonelle som setter standarden, gjør det samme seg gjeldende i vinens verden.

Hvis du spør en hvilken som helst fagperson, uavhengig av hvor i verden du befinner deg, om hvilken korketrekker de foretrekker vil Pulltex-korketrekkeren med garanti bli nevnt blant de aller første.

Vi vil våge den påstand at man ikke kan finne en fagperson (innenfor vin) som ikke nikker gjenkjennende til en korketrekker fra Pulltex.

Verdens mest utbredte korketrekker

En av årsakene til Pulltex-korketrekkerens utbredelse er at de fleste servitører, sommelierer, vinhandlere eller -importører har hatt en reklame-korketrekker fra en vinprodusent i hånden, og Pulltap´s-ens popularitet skyldes dens måte å trekke opp korken på. Med en to-trinns løftearm blir korken sikkert og effektivt trukket ut av vinflasken.

Reklame-korketrekker og vinutstyr med trykk

Pulltex´ store genistrek er at du for en overraskende billig penge kan trykke tekst eller logo på de praktiske korketrekkerne. Pulltex har gjort dette i mange år og er blant markedets aller beste til å lage produkter som promoterer firmaer.

Spør etter muligheter ved å kontakte Wineandbarrels.

En pålitelig korketrekker

Pulltap´s´ «claim to fame» er at korketrekkerne er robuste, enkle, pålitelige og, ikke minst, rimelige. Korketrekkeren er også hurtig. Dette er kanskje ikke den egenskapen du først forbinder med en korketrekker, men erfarne brukere verdsetter det høyt, og når du først legger merke til det er hastighet og brukervennlighet vesentlige faktorer. Det motsatte er i alle fall irriterende.

En Pulltap´s har tyngde uten å være for tung og den teflonbelagte spiralen er perfekt plassert slik at du har hånden i riktig posisjon når korken trekkes ut. Dette er kanskje små detaljer, tenker du, men de er i den grad av betydning.

Sommelierens foretrukne korketrekker

Vår sommelier er ikke i tvil når han skal peke på den beste korketrekkeren: Det er servitørkorketrekkeren, nærmere bestemt Pulltap´s. Du kan lese mer i artikkelen «Hvilken korketrekker er best?» Sommelieren vår har åpnet MANGE flasker vin i løpet av årene, og han vender alltid tilbake til den stabile servitørkorketrekkeren fra Pulltex.

Hvordan bruker du en korketrekker fra Pulltex?

I denne videoen kan du se hvordan du betjener en servitørkorketrekker. Metoden er nøyaktig den samme med en Pulltap´s.

Anbefalingen er herved gitt videre.

Test av korketrekker – vi har en vinner!

Tiden og erfaringen som flittig åpner av tusenvis av vinflasker til restaurantgjester og ivrige deltakere ved et hav av vinsmakinger viser med all tydelighet at det er én korketrekker som står igjen som vinneren. Pulltex har med Pulltap´s laget en servitørkorketrekker som gang på gang beviser sitt verd.

Pulltex – tilbehør til vin

I tillegg til de fenomenale korketrekkerne lager Pulltex også et hav av annet vintilbehør. Her på siden finner du et bredt utvalg av utstyr som gjør det å nyte et glass vin til en enda større opplevelse.

Pulltex AntiOx – en genial måte å forlenge vinens levetid på

Det finnes et utall av metoder og redskaper som forlenger levetiden til en åpnet flaske vin. Alle konsentrerer seg om å begrense vinens kontakt med oksygen etter at flasken er åpnet. Det kan for eksempel være en vakuumpumpe til vin, tilførsel av argon i en åpnet flaske eller en spesialkork med innebygd kjemi som suger vinflasken tom for oksygen (litt som silikagel som hindrer fukt i eksempelvis joggesko).

AntiOx fra Pullex virker slik, og det viktigste er naturligvis at du setter korken på plass så raskt som mulig etter at vinflasken åpnes.

Systemet er smart og enkelt, noe som gjør det ideelt til restaurantbransjen.

Isspann og champagnekjøler fra Pulltex

En champagnekjøler fra Pulltex er genial hvis du vil bevare friskheten i en hvitvin eller musserende vin. Isspannene fra Pulltex er laget av akryl og finnes i et hav av friske farger. En elegant detalj er den diskret skjenketuten som gjør det enkelt å helle vannet fra etter bruk. Husk å bruke isbiter OG vann, eventuelt tilsatt et dryss grovt salt. Les artikkelen om hvordan du raskt kjøler ned vinen din.

Bli dyktigere til å smake på vin

Pulltex lager også noen geniale duftsett som du kan bruke til å trene luktesansen. I settene finner du små flak med essens fra dufter som ofte finnes i vin.

Meningen med settene er at du trener luktesansen til å identifisere de enkelte elementene i vinen. Du kan for eksempel få et duftsett med 12 dufter fra hvitvin eller rødvin. Det er også de største settene som inneholder i alt 40 dufter.

 

Les: Slik blir du klokere på vin

 

I tillegg til å være en god metode i treningen av din vinøse luktesans er et sett med vin-aromaer et fenomenalt innslag som selskapslek.

 

Pulltex-verktøy til servering av vin

Du kan også finne geniale børster til rengjøring av karafler. Eller hva med en god og effektiv vintrakt med filter til dekantering av eldre vin. Pulltex tilbyr også et bredt utvalg av cocktail-utstyr.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør