EuroCave

Verdens mest anerkjente vinskap. 

 


EuroCave

Verdens mest anerkjente vinskap – EuroCave er først, størst og best!

Franske EuroCave er utvilsomt den sterkeste merkevaren innenfor vinskapssegmentet. Blant annet var det EuroCave som, i 1976, introduserte det aller første vinskapet, og dermed åpnet et hav av nye perspektiver for hvordan man kunne, burde og skulle lagre og modne vin.

Det at man fikk et elektronisk redskap som kunne kopiere forholdene i den tradisjonelle vinkjelleren, gjorde at vinlagringen og -modningen også kunne finne sted på tredje etasje i en boligblokk i storbyen. 

Siden den gang har ikke EuroCave sett seg tilbake i utviklingen av markedets aller beste vinskap. I dag er deres sortiment trolig verdens største, noe som gjør EuroCave i stand til å oppfylle ethvert behov hos sluttbrukeren.

 

 

 

 

 

 

Dobbeltvinner av Red Dot Award 2018

Red Dot Award er en av verdens mest prestisjetunge designpriser og synonymt med eksepsjonelt kvalitetsdesign. I 2018 har EuroCave vunnet prisen ikke bare én, men to ganger - både for Inspiration-serien, utviklet og designet til full integrering i kjøkkenet, og for Royal, EuroCaves toppmodell og et teknologisk mesterverk.

EuroCave – vinskap i forskjellige serier

Ryggraden i EuroCaves store sortiment er deres mange ulike serier. Navngivingen er ukomplisert og skapene heter kun «EuroCave + aktuelt serienavn», litt som med biler hvor «Citroën» eller «Renault» etterfølges av «C4» eller «Megane». Og på samme måte som du kan få en C4 eller en Megane med bensin- eller dieselmotor og med ulike utstyrspakker, er graden av detaljer og valgmuligheter tilsvarende stor blant vinskapene fra EuroCave.

 

Nedenfor følger en generell gjennomgang av de forskjellige seriene fra EuroCave.

EuroCave La Première – alt det nødvendige i én innpakning 

Dette er grunnserien til EuroCave og her finner du alt du behøver for å kunne lagre vinen optimalt og elegant. I EuroCave Première får du alt det essensielle, mens avanserte ekstrafunksjoner til de største vinentusiastene er skåret bort.

Ved å ta høyde for vinlagringens fem kriterier presenterer EuroCave Première et beskyttet og ideelt miljø for vinsamlingen din. Serien handler utelukkende om langtidslagring og modning av vin i trygge rammer, og av den grunn kommer samtlige skap i Première-serien med kun én kjølesone.

 

Til gjengjeld kan du velge mellom følgende:

 

Kabinettet kan leveres i tre størrelser: small (maks. 98 flasker), medium (maks. 170 flasker) og large (maks. 230 flasker).

Dørene kan leveres i to ulike varianter: solid eller glass. Håndtak i rustfritt stål kan kjøpes i tillegg.

Hyllene leveres i tre ulike pakker: Access Pack (multifunktionshyller), Premium Pack (multifunktionshyller) & Full ACMS (Uttrekkshyller). Uttrekkshyllene er alle basert på det praktiske og gjennomtenkte konseptet «Le Main de Sommelier».

EuroCave Pure – lavenergi og ulike kombinasjonsmuligheter

Et lite steg over grunnserien, La Première, finner du vinskapene i Pure-serien.

EuroCaves serier av vinskap er alle designet og utviklet for å kunne passe på vinsamlingen din på aller beste vis. Pure-serien legger stor vekt på lavenergi gjennom kabinettets ekstra tykke og isolerte vegger. Takket være en energibesparende kompressor bruker skapene i Pure-serien opptil 55% mindre strøm enn et konvensjonelt vinskap. Pure-skapene med fast skapdør befinner seg alle i energiklasse A+, mens skapene med glassdør er merket med energiklasse A.

I tillegg er det lagt ekstra vekt på designet i Pure-serien, noe som gir deg større frihet i å kunne velge hvordan skapet skal se ut både inn- og utvendig.

Pure-serien har innebygget hygrometer som viser aktuell luftfuktighet. Til alle EuroCave Pure-skapene medfølger også en beholder med lærkuler som mettes med vann og plasseres i bunnen av skapet for å skape en, om ønskelig, høyere luftfuktighet. Det er naturligvis installert vifter som gir en ensartet temperatur i hele skapet, men viftene er også med på å redusere risikoen for råte og skimmel. Belysningen i Pure-serien kommer ovenfra.

I Pure-serien kan du også velge mellom én kjølesone, multisone med opptil ti kjølesoner med flytende overganger (5 - 22 grader) eller tre soner.

 

Kabinettet kommer i tre ulike størrelser: small (maks. 92 flasker), medium (maks. 177 flasker) og large (maks. 234 flasker). 

Døren kommer i tre forskjellige utgaver: massiv svart pianolakk, glassdør med svart ramme, eller full glassdør uten ramme.

Hyllene leveres også i Pure-serien i tre ulike pakker: Access Pack (lagrings- og uttrekkshyller) eller Premium Pack (kun uttrekkshyller) & Presentation Pack. Uttrekkshyllene er alle basert på det praktiske og gjennomtenkte konseptet «Le Main de Sommelier».

EuroCave Revelation – moderne innredning og hylleteknologi 

I EuroCaves Revelation-serie tenkes det nytt i forhold til innredningen av vinskapet. Serien beskriver EuroCave selv som verdens beste vinskap – og kanskje tar de ikke helt feil.

På samme måte som i Pure-serien, er følgende standard også i Revelation: Serien har innebygget hygrometer som viser aktuelt fuktighetsnivå. Til alle skapene medfølger en beholder med lærkuler som kan mettes med vann for å gi, om ønskelig, økt luftfuktighet i skapet. Installerte vifter sørger for ensartet temperatur i skapet, samtidig som de reduserer risikoen for råte og skimmel.

Revelation-serien har i tillegg nedtellingsfunksjon og indikator som viser når det er tid for å skifte kullfilter. 

Med utgangspunkt i alle de lekre funksjonene til Pure-serien går EuroCave enda litt lenger med Revelation-serien. De elegante uttrekkshyllene, som er unike for serien, er mer solide, har soft-close-funksjon og kommer med en eksklusiv front i enten lys eik eller svart pianolakk. Sammen med vinskapene medfølger også seks flotte, epoxy-belagte metallskilt til hver hylle og en vannbasert tusj slik at du på en elegant måte kan markere hvilke viner som ligger hvor. Hyllene er naturligvis også av EuroCaves egenutviklede konsept «La Main de Sommelier». Til forskjell fra de øvrige seriene kommer belysningen i Revelation-serien fra en elegant LED-list som løper fra topp til bunn i hver side av skapet.

Revelation-serien kommer med en 5-årig fabrikkgaranti. De øvrige seriene har 3 års garanti.

Som med de fleste EuroCaves vinskap kan du også tilpasse Revelation-skapet ditt etter egne ønsker. Med EuroCave V-REVEL-L, modellen med størst kapasitet, har du fritt valg fra alle hyller.

 

Kabinettet i Revelation-serien kommer i to størrelser: small (maks. 92 flasker) og large (maks. 234 flasker). 

Døren finnes i tre ulike utgaver: massiv med svart pianolakk, full glassdør uten ramme eller glassdør med ramme i stainless steel.

Hyllene leveres også her i tre ulike pakker: Access Pack (lagrings- og uttrekkshyller), Premium Pack (kun uttrekkshyller) eller Presentation Pack. Uttrekkshyllene har soft-close-funksjon og er alle basert på det praktiske og gjennomtenkte konseptet «Le Main de Sommelier». 

Revelation-vinskapene fås enten med én kjølesone.

EuroCave Compact – dimensjoner som oppfyller kjøkkenstandarder

Compact-serien fokuserer på, som navnet indikerer, å utnytte plassen optimalt.

Disse vinskapene egner seg til innbygging i kjøkkener, men kan også plasseres fritt. Med dører som flukter perfekt med resten av kjøkkenet, vil et Compact-skap stå i stil med resten av kjøkkenet ditt.

En særlig gjennomtenkt og elegant detalj er døråpningsfunksjonen hvor dørene ikke støter borti nabokabinettet ved hengslene når de åpnes. Med Compact-serien gir EuroCave deg også mulighet for å påmontere din egen front. Dette kalles en teknisk dør eller en fullt integrerbar dør. Du kan naturligvis også velge å få skapet med en massiv dør eller glassdør (med/uten ramme).

En genial funksjon med vinskapene i Compact-serien er designet av luftinntak og utblåsing hvor all luftsirkulasjon foregår fra skapenes front. For de lave Compact-skapene er det derfor ikke behov for ekstra plass bak eller over skapene. Til de store skapene skal man fremdeles huske å gi plass til at luften kan sirkulere fritt bak og over skapet (50 cm bred, 20 cm dyp og 54 cm høy).

Vinskapene i Compact-serien kan derfor uproblematisk bygges inn i et kjøkken.

Et slikt plassbesparende design har imidlertid innflytelse på kapasiteten, og hyllene av typen «Le Main de Sommelier» har hver plass til åtte flasker.

På utstyrssiden står ikke Compact-serien noe tilbake sammenlignet med skapene i Pure-serien. Du får innebygget hygrometer som viser aktuelt fuktighetsnivå, installerte vifter sørger for ensartet temperatur i skapet og reduserer risikoen for råte og skimmel og skapene kommer med nedtellingsfunksjon og indikator som viser når det er tid for å skifte kullfilter. Belysningen i Compact-serien kommer ovenfra.

Compact-skapene er det man kaller innbyggingsskap, noe som betyr at skapene kan erstatte et annet kjøkkenelement. De er imidlertid ikke integrerbare, altså kan de ikke innbygges fullstendig i et allerede eksisterende element. I EuroCaves Inspiration-serie finner du massevis av elegante integrerbare skap.

 

Som med de øvrige skapene fra EuroCave er det enkelte ting du må ta stilling til når skapet skal tilpasses egne preferanser.

Kabinettet kommer i to størrelser: small (maks. 47 flasker) og large (maks. 167 flasker). 

Døren finnes i tre ulike utgaver: full glassdør, glassdør med svart ramme eller fullt integrerbar dør (også kalt teknisk dør).

Hyllene leveres også her i to ulike pakker: Access (en kombinasjon av faste hyller og uttrekkshyller) eller Premium (kun uttrekkshyller). Uttrekkshyllene er basert på det praktiske og gjennomtenkte konseptet «Le Main de Sommelier». 

Compact-vinskapene fås enten med én kjølesone eller med multisonefunksjon.

Et godt eksempel fra Compact-serien er EuroCave S-259V3 som med sine multisoner kan holde både rød-, rosé- og hvitvin serveringsklar. Champagne, øl eller brus kan du naturligvis også fylle vinskapet med. 

EuroCave Inspiration – integrerbare og fullt integrerbare vinskap

EuroCave Inspiration er en serie som er designet til å passe perfekt i det private kjøkken, og det er her lagt stor vekt på design og uttrykk.

Fullt integrerbare vinskap er meget etterspurte, og EuroCaves seneste serie er et forsøk på å imøtekomme dette behovet. I motsetning til innbyggingsskap kan fullt integrerbare vinskap installeres i allerede eksisterende kjøkkenkabinett.

Som den eneste serien av vinskap fra EuroCave kommer Inspiration-serien i fire forskjellige størrelser. Her finnes, i tillegg til «Large», «Medium» og «Small», også «X-Small» som er på størrelse med en innbyggingsovn. Lille EuroCave V-INSP-XS er faktisk noe av det flotteste du kan få til kjøkkenet ditt, synes vi.

Inspiration-serien byr på de samme lekre funksjonene som også finnes i Compact-serien. Du får innebygget hygrometer som viser aktuelt fuktighetsnivå, installerte vifter sørger for ensartet temperatur i skapet og reduserer risikoen for råte og skimmel og skapene kommer med en nedtellingsfunksjon og indikator som viser når det er tid for å skifte kullfilter. Belysningen i Inspiration-serien kommer også ovenfra.

 

Inspiration-skapene lar deg også treffe personlige valg.

Kabinettet kommer i tre størrelser: Small (maks. 30 flasker), Medium (maks. 59 flasker) og Large (maks. 89 flasker). 

Døren finnes i fire ulike utgaver: glassdør med rustfritt stål, full glassdør, fullt integrerbar dør/teknisk dør eller teknisk solid dør.

Hyllene leveres i tre ulike pakker: Access (en kombinasjon av faste hyller og uttrekkshyller), Premium (kun uttrekkshyller) eller Service (en kombinasjon av uttrekkshyller, en halv hylle og en serveringshylle med plass til stående flasker). Uttrekkshyllene er basert på det praktiske og gjennomtenkte konseptet «Le Main de Sommelier». 

Inspiration-vinskapene fås enten med én kjølesone eller med multisonefunksjon.

Samtlige skap i EuroCave Inspiration kommer med fem års garanti.

 

EuroCave Professional – vinkjøling til fagfolk

Dette er en serie som henvender seg til bransjefolk og deres spesielle behov, og den kan derfor adskille seg noe fra behovene til en privatperson. EuroCave Professional er laget til bruk hos vinhandlere og i hotell- og restaurantbransjen, og i all hovedsak finnes det to hovedretninger innenfor EuroCave Professional: Anlegg til vinservering på glass (Vin au Verre og Wine Bar) og oppbevaringsskap (9000-ShowCave).

Anlegg til servering av vin på glass

Produktivitet, brukervennlighet, ytelse, profittmaksimering, ro i sjelen og design.

EuroCave har utviklet nye og intelligente løsninger rettet mot restauranter, barer, kaféer, hoteller og andre som serverer vin på glass, på fagspråk ofte kalt «Wine by the glass» eller «Vin au Verre». Det hele handler om å yte best mulig salgsstøtte til EuroCaves profesjonelle kunder.

Vin au Verre 8.0 - Dispenser med nitrogen til vin på glass

 

Vin au Verre 8.0 er EuroCaves spesialdesignede anlegg til servering av vin på glass hvor både serveringstemperatur og volumet av den serverte vinen kontrolleres.

Fra hotell- og restaurantbransjen, samt vinhandlere over hele verden, har EuroCave opplevd en generell og raskt voksende etterspørsel etter et anlegg til dosering av vin på glass som både er brukervennlig, pålitelig, enkelt å vedlikeholde og som yter fenomenal kundestøtte. Innenfor hotell- og restaurantbransjen er vinservering på glass et viktig produkt, men samtidig et produkt hvor det ses et stort svinn, og dertilhørende tap, dersom flaskens siste glass ikke selges med det samme. Av den grunn er korrekt oppbevaring av vin etter åpning, og korrekt dosering, et svært viktig element. 

Av den grunn bestemte EuroCave seg for å fremstille et konkurransedyktig alternativ til de eksisterende serveringsanleggene, og i januar ble vindoseringsanlegget Vin au Verre 8.0 fra EuroCave Professional introdusert på markedet. Vin au Verre 8.0 er en dispenser som kombinerer EuroCaves ekspertise og viten med implementeringen av den nyeste teknologien innenfor automatisk dosering og servering av vin. 

Anlegget oppfyller et fremtredende og altoverskyggende krav som er klart identifisert og definert av fagfolk; nemlig det å kunne yte optimal service. Vin au Verre 8.0 tilbyr design, temperaturstyring, mengdekontroll og mulighet for å overvåke salg og konservering av åpne flasker. Alt sammen styres enkelt via den brukervennlige touch-skjermen.

Anlegget har to kammer med individuelt justerbare temperaturer (6 - 15°C i venstre side og 9 - 18°C i høyre side), og grunnet bruken av nitrogen sørger anlegget for at åpne flasker kan holde seg i opptil tre uker. Anlegget serverer inntil tre justerbare doser per flaske, noe som gir opptil 24 forskjellige doseringsmuligheter, samtidig som det holder styr på all vin som serveres. Anlegget er meget robust og er laget av kvalitetsmaterialer fra Frankrike. 

Vin au Verre 8.0 er så  enkelt i bruk at det alene gjør anlegget unikt. Faktisk ble det belønnet for sin intuisjon og brukervennlighet i SMART LABEL-konkurransen på HOST-messen i Milano i 2017. En unik berøringsskjerm styrer alle innstillingene som navngivning av flasker, temperaturinnstilling, belysning, dosering og priser. Anlegget er meget enkelt å operere, men det er naturligvis også veiledninger på skjermen hvis du har bruk for hjelp under den daglige bruken. Og som noe helt unikt kan samtlige åtte tappekraner rengjøres automatisk på mindre enn tre minutter uten at du selv behøver å håndtere vinflaskene.

Effektiviteten er det heller ingenting i veien med. På seks sekunder klarer anlegget en servering på 12 cl, og det kan naturligvis servere flere glass samtidig. En flaske skiftes på mindre enn ti sekunder takket være det patenterte EuroCave-tilkoblingssystemet. Anlegget opererer med åtte åpne flasker og seks reserveflasker - alle ved perfekt serveringstemperatur.

Dørene er låsbare og doseringsinnstillingene kan låses med en kode. Leder og personale kan ha hver sine koder til anlegget som er sertifisert og godkjent i henhold til NSF og CE 1934/2004.

Seriens grunnmodell har svart kabinett, men du kan velge mellom fem andre farger: antrasitt-grå, polert aluminium, beige, bordeaux-rød eller hvit. Det er mulig å koble anlegget til kassasystemet eller sette anlegget opp til å kunne betjene seg selv. 

Det kan også være god økonomi i anlegget. Vin au Verre 8.0 fra EuroCave Professional gjør «wine by the glass» til en solid kilde til økt fortjeneste, samtidig som du sender et signal om at du tar vinserveringen alvorlig.

EuroCave presenterer selv et forenklet regneeksempel som illustrerer fordelen med et vinserveringsanlegg. Gjennomsnittlig spilles/kasseres det daglig en mengde som svarer til åtte glass vin. Dersom ett glass vin selges for 100 kroner, og salgsstedet holder åpent 300 dager i året, gir dette et tap pålydende 240 000 kroner. Du kan enkelt justere tallene slik at de passer til din forretning.

Fremhev vintilbudene dine, samt gi flere og bedre serveringsforslag/rådgivning til kunden, og se salget ditt stige med 20 - 60%.

Nøkkelordene er: Kontroll og ensartethet ved dosering i glass, perfekt styret serveringstemperatur, optimal oppbevaring av åpne flasker og et enkelt, effektivt og brukervennlig system.

Wine Bar – vinservering fra vakuumsystem

Innenfor samme kategori som Vin au Verre 8.0, produserer EuroCave også en serie som de har gitt navnet Wine Bar. Serien er også beregnet til servering på glass, men har ikke dispenserfunksjon eller nitrogenanlegg. Her foregår istedenfor serveringen direkte fra flasken ved gjestens bord.

Wine Bar er et vinskap med en innebygget vakuumpumpe som sørger for at en åpnet vinflaske kan holde seg i opptil ti dager. Skapene, som eksempelvis kan stilles på en bardisk, finnes i to ulike størrelser med plass til henholdsvis to og åtte flasker. Modellen med plass til to flasker kan for øvrig bygges sammen som moduler og utvides etterhvert som behovet stiger.

Wine Bar 2.0 og 8.0 har to separate og justerbare temperatursoner slik at du alltid kan sørge for perfekt serveringstemperatur til både rød- og hvitvin. De elegante glassdørene, sammen med belysningen, tiltrekker kundenes oppmerksomhet på en annerledes måte.

Flaskene henger i patenterte vakuum-mansjetter som oppbevarer vinen optimalt inntil flasken presenteres og vinen serveres i gjestens glass.

 

 

Wine Bar 2.0 har som navnet indikerer plass til to flasker, og du kan selv velge om temperaturen i de to kamrene skal være den samme eller forskjellig. Du kan innstille temperaturen til 8°C og/eller 16°C. Kabinettet kan for øvrig innbygges dersom du følger de medfølgende instruksjonene fra EuroCave.

Wine Bar 8.0 kan suge luften ut av åtte flasker og oppbevare dem ved korrekt serveringstemperatur i to ulike kammer, hvert med plass til fire flasker. Du kan innstille temperaturene i de to kamrene til 6 - 18°C. Åtte flasker står alltid klar til servering, men som en ekstrafunksjon kan du også oppbevare seks reserveflasker i bakgrunnen ved samme temperatur. På den måten har du alltid serveringsklar vin i bakhånd når én av flaskene tømmes.

 

Nøkkelordene her er: Optimal serveringstemperatur og oppbevaring av åpne flasker, effektiv presentasjon av vinflaskene og ingenting som skal fylles på.

 

EuroCave 9000 ShowCave – ekstra oppmerksomhet til de aller beste vinflaskene

Dette er serien for deg som kanskje samler på vin eller har massevis av fine flasker som du gjerne vil vise frem. I 9000-serien er det lagt ned store ressurser i skapenes presentasjonsevne og lagringsforhold, og mange vil hevde at vi her snakker om vinskapenes Rolls-Royce eller Patek Philippe.

 

Skapet finnes i to ulike modeller – med én eller to dører – og er utviklet til å lagre og presentere de aller flotteste av flaskene dine på en formidabel måte. Ved å kombinere høy kvalitet, luksusmaterialer og ekspertise tilbyr ShowCave det ypperste du kan forestille deg i et vinskap. Det diskret designet har elegante detaljer rundt glass og speil, noe som gjør at skapet passer inn i alle miljøer hvor det presenterer vinene dine på en innbydende måte. LED-lysene, som er plassert rundt omkring i skapet, skaper i tillegg en elegant belysning som er med på å fremheve vinskattene dine. Den eksklusive og elegante flaskeholderen, «Main du Sommelier», holder alle slags flasketyper og lar deg enkelt skifte fra liggende lagringsstilling til lett skråstilt visningsstilling.

ShowCave 9000-serien finnes kun med én kjølesone som kan innstilles mellom 6 - 18°C. Skapet tar seg fabelaktig ut i det fri, men kan også bygges inn hvis du følger EuroCaves veiledninger.

De to modellene kan maksimalt oppbevare henholdsvis 90 og 180 flasker. Skapene er høyere enn et vanlig vinsk

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør