Vinskap

Norges største utvalg i vinskap utviklet for gi vinen din de beste betingelsene.

Hvilket vinskap skal jeg velge?

Er du på jakt etter et vinskap, men usikker på hvilket du bør velge? Da anbefaler vi at du prøver vinskaps-guiden vår hvor alle de forskjellige skapene er inndelt i kategorier som antall flasker, høyde, antall kjølesoner, energiforbruk og mye annet. I guiden får det et raskt og enkelt overblikk over ulike muligheter når du står og skal velge ditt neste vinskap. Guide: Slik velger du riktig vinskap.

Hvorfor vinskap?

Det er enorm forskjell mellom et alminnelig kjøleskap og et vinkjøleskap, blant annet på hvor jevn temperaturen holdes, muligheten for flere kjølesoner, luftfuktighet og muligheten for å innrede med visningshyller. Du finner mye mer informasjon blant våre guide om vinskap.

Hva mye strøm bruker et vinskap?

Det er stor forskjell på hvor mye strøm de ulike vinskapene bruker da strømforbruket avhenger av blant annet antall kjølesoner og isolering. Av samme grunn er også alle vinskap merket med et energimerke, men de fleste vinskap bruker 125-250 kWh per år. Er du interessert i et lavenergi-vinskap anbefaler vi blant annet de lekre skapene fra Vestfrost.

Bruk vår guide og velg det

I vinskap-guiden er vinskapene inndelt etter eksempelvis antall flasker, høyde, antall kjølesoner, energiklasse og mye annet. Guiden gir deg et enkelt overblikk og er et praktisk verktøy i jakten på det perfekte vinskapet.

PeVino - The Ultimate Wine Cooler

PeVino-serien tilbyr noe av den absolutt beste vinoppbevaringen og -lagringen på markedet og passer perfekt til den kresne vinentusiasten. Her får du alt du behøver, pluss litt til, samlet i ett kabinett. I tillegg ser PeVino-skapene meget elegante ut.

PeVino Pro - Vinkjelleren som ikke skal graves ned

Det ultimate vinskap i stor utgave.
Avhengig av modell kan du oppbevare hele 280 - 320 flasker. Nærmere et walk-in-vinskap enn dette kommer du ikke.

Cavecool - Tre ganger coolness i et skap

Danske designet vinskap hvor nordisk coolness er fremtredende.

Det handler om for Cavecool at sikre de tre kardinalpunktene for oss alle: kvaliteten, designen og viktigst prisen. Cavecool insisterer på å lage de beste vinskap som ser kult ut, og som holder en utrolig skarp pris.

Med Cavecool får du et vinkjøleskap med stor verdi for pengene! Cavecool er coolt design og cool kvalitet til coole priser! 

EuroCave - Ikonet for alle vinjøleskap

Verdens mest anerkjente vin kjøleskap. I 1976 var EuroCave den første til å lage et vin kjøleskap. De er de største og anses som de beste.

Alt er utviklet, designet og produsert i Frankrike av et team som alltid står i forkant med utviklingen.

ArteVino - Fransk kvalitet med fokus på det viktigste

EuroCaves fornuftige lillebror. Sterk pris, lavt energiforbruk og uovertruffen ytelse!

Perfekt for langvarig lagring av vin.

EuroCave Professional - Verdens beste vinkjøleskap for profesjonelle

Vinskap designet for profesjonelle i vinindustrien. De kan ha spesielle ønsker som avviger noe fra privatpersoners behov.

EuroCave Professional er designet og bygget til fordel for vinhandlere og i hotell- og restaurantindustrien (HoReCa).

Vinobox - Vinkjøleskap til markedets beste priser

Velg mellom X- og Y-serien. I X-serien kan du sammensette ditt eget vinkjøleskap i tre ulike størrelser og velge mellom en svart eller rustfri stålfront og én eller to kjølesoner (to ulike temperaturer i skapets øvre og nedre del). Y-serien tilbyr spesialskap til langtidsoppbevaring eller til innbygging i for eksempel en kjøkkenbenk.

Swisscave - Luksus i toppklasse

Hvis du drømmer om et luksuriøst vinskap hvor det er tenkt på lekre detaljer som uttrekkshyller på teleskopskinner med kulelager i stål, i tillegg til et fabelaktig design, kan du trygt velge et skap fra Swisscave.

Wincave - Driftssikkert vinskap til langtidsoppbevaring

Behøver du et driftssikkert og energivennlig vinskap er det verdt å ta en titt på våre modeller fra Wincave.

Typer vinkjøleskap - velg etter behov

Integrerbart vinskap - når du vil ha vinskapet integrert I tillegg til å kunne velge mellom flere forskjellige produsenter kan du også velge om du ønsker å ha vinskapet frittstående, innebygd eller integrert. Et integrerbart vinskap kan typisk integreres i dine kjøkkenskap mens et innebygd vinskap har samme bredde som et kjøkkenmodul og derfor kan erstatte en seksjon på kjøkkenet.

Vinskap med to kjølesoner

Enkelte vinkjøleskap kommer med flere kjølesoner. Det vanligste er skap med én ellet to soner, men du finner også skap med hele tre ulike kjølesoner. Om du bør velge én eller to soner avhenger av formålet med skapet. Dersom du hovedsakelig skal bruke skapet til vinlagring anbefaler vi én sone da de fleste vin (rød, hvit og rosé) utvikler seg best hvis temperaturen ligger konstant rundt 14 grader. Skal skapet, derimot, brukes til å holde ulik vin drikkeklar anbefaler vi et vinskap med to kjølesoner slik at du alltid kan holde hvitvinen kjølig og rødvinen deilig temperert.

Stillegående vinskap

Alle vinskap avgir lyd, men det kan være stor forskjell i hvor mye hvert enkelt skap støyer. Alle vinskapsprodusentene utstyrer skapene sine med et merke som angir hvor mye lyd (dB) det aktuelle skapet avgir, men du skal ha i bakhodet at det kan være forskjeller i måleutstyr, generelle målemetoder og rommets akustikk. Ønsker du et stillegående vinskap anbefaler vi derfor at du kontakter oss for en snakk, du kan eventuelt kikke forbi kategorien stillegående vinkjøleskap. Blogg: Hvor mye støy lager et vinskap?

Direkte fra produsent

Wineandbarrels A/S er distributør av vinskap fra Cavecool, PeVino, Vinobox, Swisscave, IP Industries og Wincave i hele Norden og vi importerer skapene direkte fra produsentene i Europa.

Forhandler av kjente merkevarer

Wineandbarrels A/S er dessuten forhandler av en rekke kjente vinskap-produsenter som EuroCave, ArteVino, Liebherr, Vestfrost, Bosch, Avintage og Climadiff.

Showroom

Hvis du har muligheten er du alltid velkommen forbi vårt showroom i Danmark.