Utvidet bytteret til den 1. februar 2023.

Vinskap

Når du vil få deg et fint vinskap for hjemmet er det bare en butikk du skal besøke, og du er her allerede. Wineandbarrels har alt du behøver til vin, det ligger litt i navnet, og kvaliteten som gjør oss til en av de absolutt beste butikkene i Norge.

Uavhengig om det er vinskap, vinkjøleskap eller frittstående vinskap du vil ha, så kan du regne med at vi har det. Som du kan se så er det en god variasjon i priser og størrelse, slik at alle kan finne det de er ute etter. Uansett om du er bare en hobbysamler, eller om du er en skikkelig vinkjenner! Kvaliteten på det du velger er ehden samme uansett.
 


Hvordan ser ditt behov ut?

Angående hva du kjøper så er det naturligvis helt opp til deg. Først og fremst er det viktig at du vet du kan stole på kvaliteten på våre vinskap. Vinskap utgjør en viktig funksjon, både når det gjelder generell oppbevaring av vinen, men også vedlikehold.

Det at vinens smak og aroma opprettholdes gjennom flere år i et vinskap er viktig for oss, og det er derfor du får et såpass godt utvalg som du gjør hos Wineandbarrels. Du har naturligvis vår kvalitetsgaranti, og vi er sikre på at du kommer til å bli fornøyd uansett hva du velger.

Men det er fornuftig å kjøpe etter behov. Kanskje ikke du trenger vinskapet som rommer 159 flasker, og kanskje du heller vil ha det som rommer kun 42? Valget er ditt, og vi har passet på å gi deg et så bredt et som mulig.

Flere merker av vinskap

Kvalitet kommer på flere forskjellige måter, og vi vet hvilke produsenter som er de beste i bransjen. Det betyr at du blant annet kan finne vinskap fra produsenter som:
·       Pevino
·       Liebherr
·       Vestfrost
·       Caso
·       Avintage
Det er naturligvis forskjeller ved dem i forhold til hva slags funksjoner du kan forvente og andre interessante ting. Derfor oppfordrer vi deg til å lese nøye gjennom all informasjon som er vedlagt de individuelle produktene som selges, slik at du vet at du har kjøpt riktig.

Du får stilige og smarte løsninger fra Wineandbarrels, og vi ønsker å gjøre din vinopplevelse så god som mulig. Og det hele starter med å få deg et fantastisk vinskap.

Hjelpen du trenger

Du er kanskje usikker på hvilket vinskap du skal kjøpe, og hva som passer best for deg. Det forstår vi, spesielt om du er ny til dette. Men selv om du har erfaring så kan det hende at du har spørsmål, og trenger kanskje litt veiledning.
Wineandbarrels er her for å hjelpe deg. Du kan regne med å få varen levert innen 4 dager, men har du spørsmål så er du mer enn velkommen til å ta kontakt. Vi har et kundeserviceteam som er eksperter id ette, og som kan veilede deg helt fra begynnelsen av.
Hos Wineandbarrels er det viktig at du er fornøyd med ditt vinskap, eller vinkjøleskap om det er det du foretrekker. Velkommen!
 

 

Gjør som titusenvis av andre vinelskere..