Rødvinsglass

Trenger du noe litt flottere og mer elegant til å nyte den røde i? Da har du definitivt kommet til rett sted, da Wineandbarrels er eksperter i alt som har med vin å gjøre, og det inkluderer så klart rødvinsglass, så vel som alt annet du egentlig behøver.

Og du? Det er faktisk lov å bruke rødvinsglassene for hvitvin også! Det er ingen som kommer til å rynke på nesen av det, for prinsippet er det samme. Se bare på utvalget vi har av både vanlige rødvinsglass og store rødvinsglass for å forstå det. Kvaliteten er høy uansett hva du velger å kjøpe.
 

Bordeaux

Burgunder

Cabernet

Pinot Noir

Shiraz


Høy kvalitet på våre rødvinsglass

Hos Wineandbarrels er vi ute etter en viss standard. Det er den standarden at du som kunde vet hva du kan forvente. Det er stil, eleganse, godt utvalg, og ikke minst høy kvalitet. Det er noe vi vektlegger veldig mye, og det ser du kanskje på prisene våre også. Vi vet at vi har rettferdige priser, for vi har rødvinsglass som tar vare på vinen, som passer på at aromaen er perfekt hver eneste gang.

Og det er noe som man være villig til å betale for. Er du en ekte vinentusiast, eller connoisseur, så vet du allerede det. Faktisk så vil du sannsynligvis ikke ha det annerledes heller. Og der er vi med deg! Det å drikke rødvin skal være en flott opplevelse, uansett hvor mange ganger du gjør det, og med våre rødvinsglass som vi selger så er vi sikre på at du får akkurat det.

Velg blant fantastiske merker

Kanskje du kjenner til gode produsenter av rødvinsglass, eller kanskje du ikke gjør det. Men en rask titt her hos oss så vil du få all informasjon du trenger. Alt det vi selger, og alle våre partnere, er nøya utvalgt for å sikre den beste kvaliteten som skal være gjennomgående i vår bedrift.

Det betyr at du blant annet kan kjøpe fra produsenter som:
·       Lucaris
·       Zieher
·       Rogaska
·       Schott Wiesel
Og andre. Det er noe vi tar stolthet i, og noen av dem kommer i pakke med to, noen helt alene, mens andre har seks glass.

Hva du velger er så klart helt opp til deg, og basert på ditt behov. Det som er viktig for deg å vite er at du får en solid vinopplevelse uansett hva du velger å kjøpe, og at smaken på vinen kommer til å være fantastisk, hver eneste gang.
 

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør