Mensolas

Klassiske vinstativ med adgang til hver enkelt flaske. Disse innstikksstativene er en flott og økonomisk måte å oppbevare vin på.

Med Mesolas vinstativ har du uhindret adgang til akkurat den flasken du ønsker uten å måtte flytte og omorganisere hele samlingen. Luft mellom hver flaske betyr selvfølgelig at plassutnyttelsen blir noe dårligere, men til gjengjeld får du her et ekte innstikksstativ - helt perfekt hvis du hører til typen som kjøper få, men mange forskjellige flasker.

Utbygg samlingen
Med Mensolas-serien kan vinstativet vokse sammen med vinsamlingen din. Modulene kan kobles sammen og bygges ut i mange forskjellige kombinasjoner.

Faktisk kan du, ved å montere de ulike modulene med beslag, bygge en hel vegg om det er hva du ønsker, men du kan også starte forsiktig og velge en løsning for ni flasker som passer utmerket nederst i et kjøkken- eller klesskap.

En designklassiker
Det burde ikke være forbeholdt kun møbelprodusenten å benytte ordet «designklassiker» i beskrivelsen av god og gjennomtestet kvalitet. Av den grunn tør vi å bruke samme betegnelse om et vinstativ fra Mensolas. Kombinasjonen av massivt tre og metallvanger gjør konstruksjonen både effektiv, elegant og tidløs.

Konseptet er før testet med suksess og derfor er vinstativene fra Mensolas blant våre bestselgere. Nå medfølger også plast-clips i pakkene som du kan bruke til å beskytte flaskehalsene mot risser fra metallskinnene.

Flere størrelser
Mensolas lager vinstativ i forskjellige størrelser. Med seks ulike modeller, med plass til alt fra ni og helt opp til 72 flasker, burde det være noe for enhver smak og ethvert behov.

Kjøper du ekstra beslag kan du så godt som skreddersy vinstativet helt etter egne preferanser.

De enkelte rommene passer til de fleste typer helflasker, blant annet rhinsk- og alsacevin, bordeaux-, rhône- og standard champagneflasker. De mer spesielle champagneflaskene, eksempelvis fra Dom Pérignon og Krug, kan imidlertid ha vansker med å få plass. Halvflasker får naturligvis plass uten å falle igjennom mens magnumflasker, gaveesker og lignende har det best på øverste hylle.

Enkel montering
Vinstativene fra Mensolas leveres umonterte, men er svært enkle å sette opp ved hjelp av den medfølgende manualen. Du behøver ikke annet verktøy enn en hammer og en (tre)kloss til å beskytte metalldelene med.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør