Caverack inspirasjon

Inspirerende bilder fra våre kunder

De eksklusive vinstativene fra Caverack fås i flere tresorter og kan kombineres på alle tenkelige måter.

Nedenfor finner du inspirerende bilder fra flere av våre kunder. Se for eksempel bildene fra 'Fremtidens Hjem' bygget av Eurodan Huse i Danmark, som har designet et moderne vinrom med Caverack i eik. Nedenfor er vår svenske kunde som har fått Caverack installert i brent furu.

 

Robust og billig vinstativ

Vinstativene fra Caverack er blant de mest robuste og stabile på markedet, i alle fall hvis du ønsker et produkt i tre.

De kvadratiske vinstativene måler 60 x 60 x 30 cm og er en rimelig løsning som kan finne sin plass i mang en vinkjeller.

Modulene plasseres oppå hverandre uten problemer og de 1,5 cm tykke platene som stativene er bygget av gjør konstruksjonen svært solid.

Legg til et klassisk og tidløst design så har du et vinstativ som aldri går av moten.

Svært stabile

Så lenge gulvet ditt er plant kan du trygt stable de kvadratiske modulene oppå hverandre. I butikken vår har vi uten problemer benyttet fire moduler til å lage et vinstativ på totalt 240 cm. Du kan se hvordan det ser ut på bildet ved siden av.

Vi vil imidlertid understreke at det alltid er en god idé å feste vinstativet/modulene i veggen og bruke lim og/eller skruer til å feste de enkelte modulene med hverandre. Dette er særlig viktig om man ønsker å bygge i høyden.

Caverack er blant de mest robuste vinstativene i vårt sortiment.

 

Et møbel i seg selv

Mulighetene og kombinasjonene med Caverack-modulene er utallige. For eksempel kan stativene monteres som et frittstående møbel med en bordplate øverst til en vinsmaking. Velger du å plassere en plate på toppen vil dette kun tilføre konstruksjonen ytterligere stabilitet.

Plasserer du to moduler oppå hverandre får du et møbel med en høyde på 120 cm - helt perfekt som bardisk. Dermed har du i bunn og grunn bygget et helt møbel i seg selv, et møbel til hvor du kan arrangere en vinsmaking eller plassere flasker med bunnfall slik at de blir klare til å drikkes ved en senere anledning.

Dette er naturligvis kun eksempler på hva du kan bruke de populære kvadratiske modulene til. Det finnes også et hav av andre innredningsalternativer med et vinstativ fra Caverack.

Ferdig montert vinstativ

Alle Caverack-modulene leveres ferdig monterte. Imidlertid leveres soklerne umontert. Med et simpelt skrujern monterer du hele sokkelen hurtig. Går du opp i detaljer kan du velge å gi modulene i furutre en omgang olje for å fremheve treets struktur og beskytte det mot skitt, vann og uttørking.

 

Velg din favoritt tresort

Caverack-vinstativer er produsert i fire forskjellige varianter. De to tresortene som brukes i hyllene er henholdsvis furu og eik. Nedenfor ser du fra venstre til høyre: Furu, Brent furu, Eik og svartmalt furu med ubehandlet eik.

 

Velg favorittmodulene

Caverack vinreoler er produsert i 8 forskjellige moduler. Hver modul har forskjellige flaskeevner og uttrykk som gir en helt unik design når de kombineres.

Caverack - ABRA - 40 Flasker

Caverack - ALDA - 30 Flasker

Caverack - ANDINO DISPLAY - 14 Flasker

 

Caverack - LEO - 36 Flasker 

Caverack - HJØRNE - 24 Flasker

Caverack - ENZO RAMME 

 

Caverack - FICO - Simpel ramme

Caverack - HALF ALDA - 18 Flasker

 

 

Eksempler på oppsett

Vinstativene fra Caverack kan kombineres på mange måter. De fleste moduler har en standardbredde på 60 cm. og kan kombineres i et hav av forskjellige oppsettalternativer.

Hjelp til innredning

Husk at du kan benytte deg av vårt unike innredningsverktøy her på hjemmesiden. Vi har lagt de fleste av vinstativene og -skapene inn i programmet slik at du, etter å ha oppgitt nøyaktige rommål, kan eksperimentere med innredningen. Du kan prøve det selv her.

 

 

Skreddersydd design og innredning

Har du bruk for gratis inspirasjon og profesjonelle forslag til innredning? Våre erfarne spesialister står klar til å utvikle den perfekte løsningen for din vinsamling - naturligvis i tett samarbeide med deg. 

Våre innredningskonsulenter, Helene og Morten, er sanne genier med uendelig mange kreative ideer. De hjelper deg gjennom hele prosessen, fra idéutvikling til den avsluttende monteringen.

Bruk kontaktskjemaet til å sende oss en forespørsel hvor du angir ditt roms mål og forteller hvilken innredning du er interessert i. Deretter utarbeider vi et forslag i vårt innredningsverktøy - helt gratis og uforpliktende.

Det er ingen grenser for hvilken form for innredning vi kan hjelpe deg med. Kanskje ønsker du sparring til kjøkkenet, kontoret eller et eget rom i garasjen? Vil du innrede med vinskap eller vinstativ? Eller vil du bare ha hjelp til å skape den helt riktige stemningen i vinkjelleren? Vi står uansett hva klar til å hjelpe deg med å få så mye som mulig ut av din interesse for vin.

Leveringstiden, altså fra forespørsel til at den endelige løsningen står hjemme hos deg, kan variere avhengig av prosjektets omfang. Vi har imidlertid de fleste varer på lager og kan derfor i mange tilfeller levere i løpet av den samme uken.

 

 

 


 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Sammenlign
MAKS 3 enheter