Vinskap med 4 forskjellige soner

Mange vinskap har flere temperatursoner, noe som er svært praktisk når det gjelder oppbevaring av flere forskjellige typer vin – for eksempel rødvin, hvitvin og sjampagne. En stor majoritet av de tilgjengelige produktene har enten to eller tre temperatursoner, eller benytter en såkalt «multisone»-teknologi. Hvis disse skapene ikke strekker til, er det faktisk mulig å finne vinskap med 4 soner.


Fordelene med flere temperatursoner

Som kjent bør vin ikke lagres i romtemperatur over tid, og dessuten nytes de fleste typer vin ved en spesifikk temperatur. I tillegg er kjøleskaptemperatur ikke optimal, så de aller fleste vinentusiaster vil ha behov for et vinkjøleskap. De enkleste skapene har samme temperatur i hele vinkjøleskapet, men et alternativ med flere soner har mange fordeler:

•    Ulike typer vin har forskjellige optimale temperaturer for servering. Et skap med flere soner vil legge til rette for at flere forskjellige typer vin alltid er klare for servering.

•    Det kan også være mulig å sette av et temperaturområde til langtidslagring, ved en temperatur som er tilpasset lagring. Én eller flere andre soner kan fortsatt være tilpasset servering.

•    Med flere soner kan det også være mulig med andre kreative bruksområder – for eksempel oppbevaring av skinker, andre delikatesser eller sigarer.

Oppsummert vil et vinskap med opp mot 4 kjølesoner være et godt valg for mange vinentusiaster.

Et stort vinskap som er et vakkert møbel i seg selv

Vinskap med 4 soner er per definisjon et relativt stort møbel, derfor lages et slikt skap også på en måte som gjør at det passer fint inn i interiøret ditt. Denne type skap gjemmer du ikke unna i en bod eller kjeller, men vinskapet bør heller vises frem.

Det er selvfølgelig mulig å kombinere et vakkert stort vinskap med annen funksjonell oppbevaring i andre rom, hvis selv kapasiteten til et slikt stort vinskap ikke strekker til.

Alternativer hvis et vinskap med 4 kjølesoner blir for stort

Det skal sies at et vinkjøleskap med 4 soner ikke er for alle, både med tanke på størrelse, design og budsjett. Hvis alternativene med 4 soner i et skap ikke treffer blink, er det mulig å kombinere flere mindre skap for å oppnå omtrent det samme resultatet.

Enkelte vinkjøleskap med færre soner kan monters ved siden av hverandre, noe som kan gi en gjennomført løsning som ligner på et stort vinskap. Dessuten er det selvfølgelig mulig for eksempel å kombinere et skap med to soner for servering med et større vinskap til lagring.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør