Utforsk vinskap med dybde på 40 cm

Et vinskap med dybde på 40 cm er et praktisk alternativ dersom du ønsker et høykvalitets oppbevaringssted for din vin som ikke krever så mye plass. I vårt utvalg av vinskap med denne dybden, finner du skap som kan romme et godt antall flasker og som sørger for å alltid lagre dem i perfekt temperatur. Se vårt utvalg av vinskap med 40 cm dybde her, og utforsk hvilke egenskaper de byr på.


Hvorfor velge et vinskap med dybde på 40 cm?

Hos Wineandbarrels byr vi på vinskap og vinstativ som gir din vin perfekte omgivelser. Vi har både små og store modeller i vårt sortiment, slik at alle kan finne et produkt som passer. Et vinskap med dybde på 40 cm er relativt lite. Det vil si at et slikt skap vil passe utmerket for de som ønsker et godt skap, men ikke ønsker å avse for mye plass til vinskapet.

For eksempel kan et vinskap i dette formatet passe utmerket i stuen hvor vinen skal serveres. Da kan du ha et større skap stående i kjelleren, eller i et eget vinrom, for langtidslagring, og så overføre flasker som skal drikkes på kort sikt til et mindre skap, praktisk plassert i stuen eller på kjøkkenet.

Utforsk våre vinskap med dybde på 40 cm

Her hos Wineandbarrels er vi lidenskapelige når det kommer til vinutstyr. Vi vet hvor viktig korrekt lagring er for å ta godt vare på våre edle dråper. Derfor passer vi på å tilbyd vinskap som gir dine vinflasker best mulige omgivelser, både for langtids- og korttidslagring. Du finner derfor både vinskap med en temperatursone og vinskap med flere temperatursoner i vårt sortiment. Fordelen med et vinskap med forskjellige temperatursoner at det er mulig å oppbevare ulike typer vin i ett og samme skap. For eksempel kan du både ha flasker med rødvin og flasker med hvitvin i samme skap. Dette byr på mange praktiske fordeler.

Våre vinskap med dybde på 40 cm lar deg velge mellom forskjellige formater, avhengig av dine spesifikke preferanser og behov. Dette gjelder både praktiske og estetiske hensyn. Vi byr også på vinskap i forskjellige materialer, og har både frittstående modeller og modeller som kan integreres i ditt møblement i utvalget. På den måten får du et vinskap som glir sømløst inn med hjemmets øvrige innredning.

For å finne ditt nye vinskap, kan det være lurt å besøke vårt showroom i Oslo. Der kan du ta utvalget i nærmere øyesyn, og slå av en prat med våre dyktige medarbeidere for veiledning.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør