Coravin

Smak på de beste vinene dine uten å åpne flasken!


Smak på vinen uten å åpne flasken

Coravin er det mest revolusjonerende produktet i vinens verden siden korketrekkeren. Mange vil faktisk gå så langt som å hevde at Coravin har funnet den hellige gral og de vises stein på én og samme tid.

Det har alltid vært stor etterspørsel etter produkter som kunne bevare vinen etter åpning. De fleste slike løsninger pumper luften ut av flasken for å gjøre vinen drikkelig i et par dager etter åpning, men heller ikke mer. Nå er mulighetene annerledes.

Med et intelligent system hvor en kanyle penetrerer korken kan man nå skjenke vin fra en flaske og samtidig fylle tomrommet med edelgassen argon. Argon er en lukt- og smaksnøytral gass som beskytter resten av vinen i flasken mot oksidering.

Alt dette foregår uten at korken fjernes. Korkens elastisitet sørger for at hullet etter nålen lukker seg og vinen kan på den måten holde seg i flere måneder. En genial løsning som har blitt en kjempesuksess!

Flere av verdens største vinguruer skryter produktet opp i skyene. Jancis Robinson, Robert Parker, Wine Spectator og Decanter er blant dem som hyller det patenterte systemet.
 

Vi har den

Wineandbarrels.com er forhandler av Coravin, som nå også har kommet i en ny og forbedret Model 2 med bedre og sterkere nål samt en forbedret påfyllingsmekanisme til argonpatronene.

Coravin er svært brukervennlig og det medfølger både brukermanual og to patroner ved kjøp. Én patron inneholder gass til ca. 15 glass á 15 cl og er enkel å skifte. Vi forhandler også patronene i pakker á to.

Coravin System 1000 inneholder én nål, to argonpatroner, en beskytter i neopren til en 75 cl. flaske, fot/holder til Coravin og et rengjøringssett.
 

Uendelige muligheter

Uansett om du er en velbevandret connaisseur, glad amatør eller kun nyter et glass vin ved hver fullmåne åpner Coravin for uanede muligheter når det kommer til å smake og nyte vin.

Du kan eksempelvis ha flere flasker i gang på samme tid uten å risikere at de blir for gamle. Du behøver heller ikke å måtte spare på den helt særlige flasken til den riktige begivenhet da du kan smake på en vin glass for glass i et stille og rolig tempo.

Dersom dere kun er to til bords kan du også servere for eksempel dessertvin som Sauternes eller edel tysk riesling uten å måtte åpne en hel flaske.Er du spesielt opptatt av sammensetningen mellom vin og mat har du med Coravin gode muligheter for å eksperimentere med å smake på den samme vinen til mange av dine hjemmelagde matretter.En glad hjemme-sommelier setter garantert pris på en Coravin.

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør