Spiegelau Style

Spiegelau Style er en serie glass fra det velkjente Spiegelau. I denne serien finnes det Bourgogneglass, Burgundyglass, rødvingeglass, hvitvinsglass og champagneglass. Et Spiegelau vinglass Style er alltid rett! Med denne serien har Spiegelau skapt en sann suksesshistorie med sin stilrene, moderne design. De stilrene og elegante glassene er alltid det rette valget for alle anledninger. Deres moderne form utstråler estetikk og selvtillit. De har rett og slett stil!


Spiegelau er et selskap med flere hundre års erfaring med iskremproduksjon. Det merket står for, er glass av høy kvalitet, moderne design og god pris. 
Alle glass av merket Spiegelau er laget av blyfri krystallmasse, har høy knusesikkerhet og tåler oppvaskmaskin. 
 


Spiegelau Style Bourgogneglass

I vårt sortiment finner du Spiegelau Style Bourgogneglass. Det er et glass som passer utmerket til å brukes til litt mer elegante viner som bourgogne og nebbiolo fra Piemonte. Glassene er på 64 cl og har en høyde på 22,5 cm. Diameteren er 10,7 cm. Dette Spiegelau vinglasset Style er et godt valg!

Spiegelau Style rødvinsglass

I sortimentet vårt finner du også Spiegelau Style rødvinsglass. Disse vinglassene passer aller best til rødviner som er fyldige og kraftige. Glasset i seg selv er på 63 cl, og har en høyde på 22,5 cm og en diameter på 9,6 cm.

Spiegelau Style hvitvinsglass

Vi har naturligvis også Spiegelau Style hvitvinsglass i sortimentet vårt. Dette glasset er bra for hvitviner, som er friske med en intensitet i aromaen. Blant annet passer det utmerket for viner fra Alsace så vel som hvit Bordeauxvin. Glasset er på 44 cl og har en høyde på 22,2 cm og en diameter på 8,5 cm.

Spiegelau Style champagneglass

Her hos oss kan du også finne Spiegelau Style champagneglass. Modellen vi har i sortimentet vårt er et fløyteglass, men serien Spiegelau Style har også et coupeglass og et i mer tulipanform. Når det gjelder våre Spiegelau Style champagneglass i fløytemodell, så er de på 24 cl og har en høyde på 22,5 cm og en diameter på 6 cm. I dette glasset kan du ha cremant, cava, prosecco, ikke-vintage champagne med flere andre. Fordelen med et fløyteglass er at boblene holder seg lenger. Det i motsetning til hvordan det er i et coupeglass.

Spiegelau Style Glass

I serien Spiegelau Style finnes det mange gode glass, for ulike typer drikke. I tillegg til at det finnes rødvinsglass, hvitvinsglass og champagneglass, så har selve serien i seg selv også tommeblerglass, juiceglass, vannglass og karaffel. Kjøper du glass av dette merket, gjør du et godt valg. Det er glass som har høy kvalitet og er holdbare. Dessuten har de en flott design. Det er ikke feil å drikke vin eller annen drikke i et glass med stil!
Spiegelau har også andre hyggelige serier med glass som du selvfølgelig også finner her hos oss. Blant annet Spiegelau Authentis. I denne serien finnes det også vakre, estetiske og forseggjorte glass til vin, champagne og mye mer. Så sjekk dem gjerne også!
 

 

Vær først i køen til eksklusiv information om nye produkter og attraktive tilbud!

 
Du kan sammenligne opptil 3 produkter
Sammenlign
MAKS 3 enheter
Antall flaskerAntall flasker
FlasketypeFlasketype
KjølesonerKjølesoner
Energi /kwhEnergi /kwh
PlasseringsstedPlasseringssted
Støynivå (dB)Støynivå (dB)
Antall hyllerAntall hyller
HøydeHøyde
BreddeBredde
DybdeDybde
Vendbar dørVendbar dør